Be positive, stay positive

Datum: 2010-10-15 Tid: 23:17:11

Linnet är från Lindex
Långkofta är köpt på Cubus
Rosettskärpet kommer ifrån H&M
Leggingsen från Cubus
Skorna är självklart Converse
Örhängerna, köpta på Kicks
Ringen är ifrån Glitter

Är verkligen på toppen humör idag
. Känns hur skönt som helst att det är fredag, och hela två dagar ledigt ifrån skolan, eller ledigt och ledigt, har ju ganska många läxor att göra nu i helgen (igen). Men vet ni vad? Just nu bryr jag mig faktiskt inte, känner mig bara glad och positivt till allting :) Ibland har man dåliga hårdagar, då håret inte alls vill liggga som det ska. Och ibland har man bra, vilket jag hade idag. Äntligen vill mitt hår sammarbeta lite med mig haha :)

Låg och drog mig en kvart imorse (återigen alldeles för länge egentligen), men det känns ju nästintill omöjligt att stiga upp ur den där varma, bekväma sängen. Varför ska den alltid vara så himla lockande att ligga kvar och bara mysa under täcket, på vardagar när man vet att man måste gå upp när som helst? Kan det inte vara så mysigt på kvällen istället, och sen på morgonen är det hur lätt som helst, och man bara studsar upp? Men det är väl typ samma sak som att vilja att allt gott och onyttigt ska vara nyttigt och allt det som är nyttigt och äckligt (men det finns goda nyttiga saker också, viktigt att betona det) ska vara onyttigt istället? Ja, omöjligt är väl ordet jag letar efter.

Hade i alla fall en toppen dag i skolan idag. På vår första lektion, som var spanska, fick vi flytta alla möbler ifrån spanskaklassrummet till ett annat klassrum tvärs över hela skolan. Kändes väl lagom konstigt att gå runt och bära på en massa möbler i korridorren haha. Men roligaste var när vi körde stolrace! :D Såklart vann ju jag och Johanna mot killarna, skrattade så mycket tills jag fick ont i magen.
Postat av: sarah ;)

Ny cover i bloggen - Nu sjunger jag ensam! :O

Snälla, vill ha era åsikter!

Kram :)

2010-10-15 @ 23:26:12
URL: http://shms.blogg.se/
Postat av: Amanda Rieem

tack ska du ha babe!

2010-10-15 @ 23:26:41
URL: http://rieem.com
Postat av: mirandaj

vsg :D



tack :)

2010-10-15 @ 23:29:09
URL: http://mirandajakobsson.blogg.se/
Postat av: sarah ;)

ååh tack detsamma! :D

2010-10-15 @ 23:31:52
URL: http://shms.blogg.se/
Postat av: Amanda Rieem

snygg outfit!

2010-10-15 @ 23:41:57
URL: http://rieem.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback