JESSICA ♥ -

Björn Rosenström- alltid lika rolig

Datum: 2010-09-30 Tid: 22:38:10
Har precis skrivit klart min novell! Så himla glad jag känner mig just nu :) Blev lite problem när det högst fick vara fyra sidor och jag hade skrivit lite mer än det. Så fick förkorta och ta bort lite delar som inte riktigt var super nödvändiga. Lite tråkigt var det men jag blev riktigt stolt över hur den blev ändå! ♥

NU sitter jag och lyssnar på lite Björn Rosenström- låtar, alltid lika roliga haha :D


Think outside the box

Datum: 2010-09-30 Tid: 15:32:35

Såg nya Com hem-reklamen förut, haha tycker bara att Judith och Judith är så sköna :D De bästa reklamerna är ju Com hem & Ica. Just för att de gör om dem ganska ofta så att de blir som en liten miniserie. Com hem reklamen gör de ju så att de är som en liten parodi på olika program och youtube klipp. Så ett plus i kanten  för de nämnda, för att de tänker outside the box och inte bara babblar en massa om deras "fantastiska" vara utan faktiskt gör något roligt utav deras reklamer. Och för att de inte gör ännu en irriterande reklamfilm som man bara tycker är jobbig när man vill se klart sitt program.

It's like a piece of heaven

Datum: 2010-09-30 Tid: 13:52:08

Nyss hemkommen från orienteringsdag i skolan
. Inte precis min favorit idrott. Haha, man blir ju bara jätte blöt om fötterna och frusen över hela kroppen. Vi var ute i skogen i lite mer än tre timmar för att hitta 12 kontroller. Suck. Och sen verkar det inte riktigt som att jag kan hålla fötterna på marken så fort jag sätter min fot i skogen. Höll på att ramla och snubbla typ trettiofem gånger. Klumpeduns eller vad? :D Sen blev det ju inte precis bättre att jag gick fel och vred foten. Aj. Men att jag hittade vantar i min väska, när jag trodde att de låg kvar hemma gjorde min dag! Alltså jag kan inte ens beskriva min hur lycklig jag blev när jag såg att de faktiskt låg i väskan, så att jag inte behövde frysa ihjäl ute i skogen :) It's like a piece of heaven.

Outfit challenge

Datum: 2010-09-29 Tid: 22:32:37



Vilken tycker ni var snyggast? Gårdagens outfit eller dagens? :D
Make your vote♥


Den som skapade vantar är min gud!

Datum: 2010-09-29 Tid: 22:25:29


Ah
, så kallt det var imorse
. Höll på att frysa tårna av mig, då jag var så smart och tog kilklackar som nästan var helt öppna (bild i förra inlägget). Men ja det var ju extra mysigt då med halsduk, mössa och vantar, ååh. Den som skapade vantar är min gud! :D Haha, ja i alla fall om man bor i Sverige och är en sådan person som fryser ständigt så fort graderna sjunker (därför föredrar jag sommaren). En liten påminnelse till mig själv: Ta för sjutton inte skor med öppen tå! Men det var riktigt skönt när jag gick hem (självklart inte med kilklackarna, då hade mina fötter varit döda vid det här laget), slöt ögonen hela tiden och bara njöt av solen. Har jag nämnt att jag bara ääälskar solen? :)

V
i hade som sagt en heldag med svenska idag, vilket var riktigt skönt. Satt och skrev inne på Super G hela dagen på novellen (förutom en timme då vi hade musik). Vi fick till och med godis av läraren! Hur ofta får man det liksom? Så nu nästan är min novell klar. Men bara nästan... Har skrivit fyra sidor än så länge och har två "händelser" kvar eller vad man ska kalla det. Och eftersom att det max får vara fyra sidor så kommer jag få korta ner det. Har ju så mycket jag vill ha med i min novell att det skulle varit lättare att skriva om den skulle vara 10 sidor. Ja, bara för att klargöra saken, jag brukar nästan alltid vara den som skriver längst på alla saker. The story of my life.


Dagens look

Datum: 2010-09-29 Tid: 19:59:28


♥Vitt linne med fickor/ Ellos ♥Jeansleggings/ Cubus ♥Svart spetskofta/ Gina tricot
♥kilklackar/ Okänt ♥Ringar/ Gina Tricot + Glitter

Körde på klassiska färger idag, med lite spets på koftan som fick liva upp. Även svarta-och bruna kilklackar till det, som både är snygga och bekväma. Hade en ganska enkel outfit och lite mer fokus på ögonen och håret idag. Så en liten fläta av luggen fick pryda huvudet medan ögonen var målade i rosa och brun, samt lite glittrande ögonskugga på det :)


The moments that last forever

Datum: 2010-09-29 Tid: 17:50:46

Why can't we just have it like it was before,
why does it have to be all or nothing?♥

finally freedom

Datum: 2010-09-28 Tid: 22:12:59

Freedom
! :D Eller..nästan i alla fall. Matte provet som jag hade gick riktigt grymt, kändes hur onödigt som helst att jag hade suttit en hel kväll och pluggat in saker som inte ens kom med på provet. Men ja, det kommer väl antagligen nästa vecka istället. Så då kanske jag får mindre att plugga in då, om allt redan sitter bra. Den enda "läxan" jag har idag är alltså min novell. Fast det känns inte riktigt som en läxa tycker jag, då jag absolut ääälskar att skriva :) Ett utav de bästa jag vet, eftersom man får låta kreativiteten flöda fritt och skapa något alldeles eget. Imorgon blir en skön och spännande dag! Då har vi en heldag med svenska. Fördel: Slipper alla andra lektioner, vad finns det att klaga på det liksom? Nackdel: Om jag fastar på någon liten detalj som jag ibland kan göra så kommer det väl antagligen gå väldigt segt... eftersom vi ska skriva hela dagen.

Om det finns intresse så kan ni ju alltid få ett litet smakprov på min novell här på bloggen..? :)

Ha en riktigt fin kväll!♥

Natalie Portman and Ashley Greene hit the top

Datum: 2010-09-28 Tid: 21:26:10
 
Natalie Portmans klänning är söt som socker. Passar perfekt till de svarta skorna och väskan, och såklart de fina lockarna :) Både Natalie Portmans klänning och Ashley Greenes klänning är axelbandslösa, vilket jag tycker är skitsnyggt! Och riktigt fint med spets på överdelen och draperat och enfärgat nertill.

The girl with the golden hair

Datum: 2010-09-27 Tid: 22:55:14

Ååh, mitt huvud är helt slut nu efter en hel kväll med intensivt pluggande. Speciellt matte som är så krävande också. Tänkte bara gå igenom allting lite snabbt eftersom provet är imorgon, sedan är det bums i säng och sova. Haha så typiskt mig att försöka göra ungefär en miljon saker precis innan jag ska sova. Tänker att jag måste ju uttnytja all tid jag har på bästa sätt. Men ja det brukar ju sluta med att jag istället ligger och vrider och vänder på mig och försöker sova med hjärnan helt uppskruvad i varv. Så lätt är det att somna när man är stressad. Godnatt på er♥

Joo, förresten stort grattis till min underbara syster som fyllde 17 år idag! :D

Höst tecken

Datum: 2010-09-27 Tid: 19:08:09


Lite härliga höst tecken, trots att vinden blåser hej vilt♥

-Ligger lite efter med att svara på kommentarer, men ska försöka hinna göra det ikväll annars svarar jag på dem imorgon istället! :)

Nästa: Plugga matte...

Keep it simple

Datum: 2010-09-27 Tid: 17:53:59

♥Marinblå leggings - Vero Moda
♥Mönstrat linne - H&M
♥Hålstickad kofta - Ellos
♥Örhängen - JC
♥Stickad mössa - Indiska
♥Blå skor- Converse

Dagens what the hell were you thinking?

Datum: 2010-09-27 Tid: 16:56:03

Jag fattar verkligen inte hur någon vill gå utanför dörren klädd sådär?
Eva Mercielles
(ja, hon som vann Top model, säsong 3) klänning ser ut som ett barn har klistrat på lite fransar här och där. Inte speciellt snyggt alltså. Och den andra har jag inte ens ett ord för. Cher är ju liksom över sextio och så går hon klädd i en nästan genomskinlig body in public? Tänk om min mormor gick klädd sådär liksom. Skulle skämmas ihjäl ju. Men de är ju kändisar så de kan väl komma undan med sådana kläder, men inte tycker jag att det är ett dugg snyggt i alla fall. 

Little things

Datum: 2010-09-26 Tid: 12:50:22

Lite sommarlängtan bara

Datum: 2010-09-25 Tid: 23:50:38



Saknar att kunna gå i shorts, saknar att ha brunbrända ben. Känner mig så blek nu när hösten har kommit. Fast nu ska jag inte låta deprimerande och sitta och sukta efter saker som är långt borta. Men när man kollar på lite sommarbilder kan man ju inte låta bli att längta, mycket :)


Choklad & frukt

Datum: 2010-09-25 Tid: 22:16:23

Har laddat upp med choklad & frukt, vindruvor i olika färger och clementiner,
till en film under mysiga täcket. Älskar att avsluta lördagskvällen med en film och något gott! :D Nästan så härligt det kan bli, man måste ju vara beredd att ta sig an söndagen, som blir fullspäckad med plugg och dans.


Bild från Barcelona♥


Whatcha say

Datum: 2010-09-25 Tid: 20:54:39

Lördagskväll betyder myskväll! Har suttit nu innan åtta och pluggat matte och läst spanska. Så ja, riktigt skönt att bara sätta sig i soffan och kolla på tv ett tag. Ska försöka fortsätta skriva på novellen, men vi får se hur det går med det. Börjar bli lite stressigt stressigt då deadlinen är på fredag.

Ta dagen som den kommer

Datum: 2010-09-24 Tid: 23:30:34

      Leggings/Ellos  Shorts/Gina Tricot  Linne/Bik Bok  Jeansjacka/Gina Tricot 
                             Väska/Gina Tricot  Skor/Eurosko  Ring/Glitter 

Tycker att jag har gjort mig förtjänt av en slapp och mysig fredagskväll. Utan måsten & krav. Vaknade upp imorse och väntade mig en riktigt skit dag, ärligt sagt. För det första hade jag inte sovit så mycket, så var riktigt trött och både såg ut och kände mig som ett spöke. För det andra var det skoljoggen i skolan, så jag skulle springa fem km. Men det visade sig att det blev en riktigt härlig dag istället! Men efter en dag fylld med träning är det riktigt skönt att ta en kväll och bara vila. Efter att skoljoggen var slut gick jag hem och tog en kall dusch, ååh vad skönt det var när man var alldeles svettig och varm. Sedan tog jag bussen och mötte upp några kompisar utanför pizzerian för att äta lunch. Haha gud vad lång tid vi satt där på pizzerian och pratade. Två timmar tror jag det blev. Men det är ju skönt att bara ta det lugnt för en gångs skull och inte stressa. Riktigt trevligt hade vi ju också! :D

Det kändes som att det var vår på nytt igen efter klockan elva ungefär, and I love it! Tycker att det är underbart att få några dagar med vårliknande väder till. Därför kändes det synd att ta bussen hem, när det var så skönt väder. Så jag gick hem istället, härligt det :)

It's all about the details

Datum: 2010-09-24 Tid: 20:26:42



Idag var det detaljerna som gjorde jobbet! Man behöver inte alltid ha massa mönstrade och färgglada kläder för att få till en riktigt snygg outfit. Coola ringar & örhängen, linnen med snygga ryggar och lite färg på naglarna är sådant som kan göra kläderna mer intressanta, take it to the next level!


Can't help feeling this way

Datum: 2010-09-24 Tid: 17:49:41

Talk, talk is cheap,
give me a word
you can keep ♥

I'm Halfway gone

Datum: 2010-09-24 Tid: 17:07:01

Haha ja, det är ju inte direkt någon snyggingalert på de killarna, med diggar låten ändå! ;)

Favoriter ur höstmodet

Datum: 2010-09-23 Tid: 20:48:29
Höst betyder nya kläder i butikerna. Nytt  härligt mode & nya trender i alla olika färger, former och material.

Fem trender som jag absolut älskar:

Mc-modellen:
som fortfarande är hur snyggt som helst! Älskar det på skinnjackor och jeansjackor, typ allt. Riktigt coolt och ger den rätta feeling.

Färgen röd: som är höstens hetaste modefärg. Helt rätt, förra hösten var det lila som gällde nu är det åter röd som står på tapeten. Hur enkelt som helst bara att måla röda läppar eller naglack, som också är supersnyggt. Klänningar, kjolar, toppar och skjortor, möjligheterna är oändliga. Och valet är helt ditt. Men riktigt mycket snygga godingar i rött kan du vara säker på att det kommer finnas.

Stickat: en stickad kofta är ett av de mysigaste plaggen som finns. Helt perfekt en lite kall och grå höstdag. Underbart!

Markerad midja: med ett skärp är alltid snyggt. Ger ett snyggare helhetsintryck och kan göra en outfit mer intressant. Personligen älskar jag rosettskärp, hur gulligt som helst.

Spets: tycker jag är galet snyggt. Speciellt på ett par leggings eller en söt topp, som jag brukar ha det. Only have two words for it, Love it!

 


Dagen i rutigt

Datum: 2010-09-23 Tid: 20:17:50

Tajts/Inwear  Linne/H&M  Skjorta/Kappahl Örhängen/JC

Älskar hur bara en vanlig skjorta kan göra en hel outfiten
. Finns ju i alla olika mönster och färger dessutom, så något som passar de flesta! Var helt klädd i svart, men med den rutiga skjortan blev det ändå intressant istället för tråkigt. Jag klär mig oftast efter vilket humör jag är på just då, är jag riktigt pigg och glad blir det mycket färger och mönster, men är jag trött och en aningen seg blir det lite mer neddämpat och enkelt. Så dagen fick gå i mönstrat :)

It's all about dinosaurs

Datum: 2010-09-23 Tid: 19:25:01
Har cirka en miljon saker som jag behöver göra idag, känns det som. EN av sakerna på listan är att börja skriva på biologin, där jag ska skriva en rapport om dinosaurier. Som är så förbaskat coola!:D Har alltid varit lite fascinerad av dinosaurier, de är ju så stooora och så olika de djur vi lever bland idag. Förutom krokodilen som faktiskt redan levde på dinosauriernas tid, det kanske ni inte visste? Riktigt spännande tycker jag det är att läsa om hur de levde och så. Kommer ihåg att som liten älskade jag att kolla på den animerade barnfilmen Landet för länge sedan och nästan alla andra filmer som handlar om dinosaurier och andra djur som levde för många miljontals år sedan. Närmare bestämt för omkring 210 miljoner år sedan :)



Blåa Converse funkar i alla lägen

Datum: 2010-09-23 Tid: 16:34:08

Älskar att bara hoppa i min fina blåa Converse, redo att ta an ännu en skoldag. De är ju bara så mysiga♥

Förresten undrar varför mina fötter ser mega stora ut på bilden? Har storlek 38-39 och det är ju inte så jätte stort ändå. Mina fötter ser ut att vara minst en storlek 43:a eller något på de där bilderna.. Haha :D

Som ett barn på julafton

Datum: 2010-09-22 Tid: 23:36:24


Visste inte riktigt vad jag skulle ha på mig idag, kände mig lite på klänningshumör men hittade ingen som satt sådär perfekt. Så det  fick bli den turkosa tunikan- som jag har haft så länge att jag glömt vart den kommer ifrån-istället, lite lagom piggt :) Hittade den magkorta spetskoftan från Gina Tricot längst bak i garderoben också.
Blir alltid lika glad när man hittar ett klädesplagg som man älskade förut och som man glömt att man ens hade. Som ett barn på julafton haha! :D

Tv-serien som håller måttet!

Datum: 2010-09-22 Tid: 23:13:24
Satt och kollade på ett Vänner avsnitt tidigare ikväll. Vet inte riktigt hur många gånger jag har sett alla de där avsnitten, säkert mer än tre gånger haha. Men jag tröttnar verkligen aldrig. Vänner är en utav de tv-serier som jag kan kolla hur många gånger som helst, även fast det är ett avsnitt som jag redan sett minst två gånger tidigare. Lika roligt varje gång ju! :D Det pratades ju om att det skulle bli en långfilm av serien, men har inte hört så mycket mer om det nu. Men man undrar ju då, hur ska det vara då när i princip alla är över fyrtio nu? Ska de vara en film om hur deras liv är när alla rollkaraktärer är medelålders? Men en sak är säker i alla fall, kommer aldrig tröttna på Joey Tribbianis "How you dooooing?", Phoebes galenskaper eller Chandlers konstant dåliga skämt. Haha älskar allt med den serien :)

Härligt gäng det där♥

Bild tagen ifrån Expressen

Något varmt att vira runt halsen

Datum: 2010-09-22 Tid: 16:54:35

På hösten och vinten är min bästa vän just halsduken, finns nästan inget mysigare att vira runt halsen när det är kallt och kyligt. Sen att den är snygg också är bara ett plus :)




Några värmande snyggingar det! Själv är jag sugen på de tvp längst ned, från H&M och Bik Bok :D
Har ni någon favorit?♥


En frukt om dagen är bra för magen

Datum: 2010-09-22 Tid: 15:46:42

dsc06450 (MMS)

En frukt om dagen är bra för magen


Hey sunshine

Datum: 2010-09-21 Tid: 21:45:45


♥Byxleggings/ Vila
♥Tröja/ Gina Tricot
♥Linne/ H&M
♥Ringar/ Gina Tricot
♥Örhängen/ JC

They can't tell me who to be

Datum: 2010-09-21 Tid: 20:00:19

Känner mig väldigt insatt i både politik
(från SO-arbetet om valet) och försäkring, skatt- och lånekostnader. Haha. Det visar ju i alla fall att man faktiskt lär sig något och hänger med i skolan. Idag har jag suttit en hel skoldag och bara räknat massa siffror, kollat olika försäkringar, bostäder och yrken. Vi jobbade alltså hela dagen med matte- och ekonomi priset. Inte så jätte trist faktiskt, men riktigt utmattande. Hittade finaste lägenheten på Södermalm, som jag blev alldeles "Ååh, jag vill ha!" av :D Men ja, lite ung kanske att köpa en egen lägenhet för tre miljoner, så jag fick nöja mig med att ha det som mitt hem i matte och ekonomi uppgiften istället. Bättre än ingenting :)

Spöregnade när jag klev utanför dörren imorse, så då åkte halsduken och mössan på igen. Det var ju ett tag sedan man såg den..

River flows in you

Datum: 2010-09-20 Tid: 20:56:06

Huuuur fin låt som helst, som jag håller på att lära mig på piano. Helt underbar :)

Never stop dreaming, maybe someday your dream will become reality

Datum: 2010-09-20 Tid: 18:53:19

Direkt när jag kom hem hoppade jag i löparkläderna, drog på mina löparskor och gav mig ut på en springtur! Aaah vad det var skööönt :D Första riktiga springturen på vad som kännts som en evighet. Förutom dansen och promenader här och där har jag inte varit så flitig med att träna på sistone. Men nu måste jag ändå säga att jag var duktig, sprang i fyrtio minuter och behövde inte stanna en gång, inte ens i början när jag hade håll som gjorde riktigt ont. Grymt stolt! Man måste ju peppa sig själv också när man gjort något bra, annars känner man ju sig aldrig nöjd :)

Plus att jag var extra glad och springsugen när det var sådant fint väder ute, solen sken ju. Love it! Kunde ju till och med ha bara shorts och träningsbehå utan att frysa häcken av mig. Och blev jag lite kall när det började blåsa, ja då var det bara att springa lite fortare så blev jag varm på nolltid igen. Det var riktigt roligt att återse mina sommar-träningskläder igen, som användes flitigt i somras då när jag var ute och sprang väldigt ofta. Kan verkligen inte fatta att sommaren, ja hela året faktiskt har gått så snabbt, känns ju som att det var maj igår haha :D Och så är det redan September, I almost can't belive it.
Vart tar tiden vägen egentligen? ♥

Nytt i garderoben!

Datum: 2010-09-19 Tid: 12:29:17
Igår åkte vi till Stockholm quality outlet som ligger i Barkaby. Det var roligt att gå runt där, synd bara att det var sånt jobbigt väder. Först var det kallt och blåsigt och sedan började de spöregna. Men det var riktigt trevligt ändå. När vi gick och fikade tog jag en jätte god spenat-och feta paj. Till det blev det iste med persikosmak. Mmm... :D

Här är de saker som jag hittade, i de två sista butikerna haha:


En riktigt, riktigt mysig kofta från Inwear.




De absolut skönaste tajtsen jag någonsin har haft på mig! Dessutom är de jätte fina med sömmar på benen och dragkedjor längst ned :) Även dem från Inwear.

Fick allt av mamma också, så jag behövde inte betala en krona, hur lyxigt är inte det?
Blev ingen bloggning igår, men jag var ju borta och sedan direkt när jag kom hem så kom Johanna över. Egentligen skulle vi plugga fysik, men vi pratade och åt godis istället till klockan var över tolv. Mysigt var det i alla fall!

It must have been love

Datum: 2010-09-17 Tid: 23:06:25


Ååh, tror att jag kanske har hittat min Brobelklänning :) Den här var ju super fin, och speciell (vilket jag tycker är viktigt, för hur kul är det om man kommer med en nästan likadan klänning som någon annan har? Inte ett dugg kul nej. Man vill ju vara one of a kind i sin klänning). Fast om det ska vara så snyggt som möjligt måste jag köpa en ny bh, som inte kommer synas under den här. Och det vet man ju inte vart man kan hitta en sån bra.

Men ah, vad jag längtar ihjäl mig efter att ge mig ut och leta efter fina klänningar, skor & smycken nu! Nästan så att man inte vill hitta någon bara så att man har anledning att kolla vidare, haha. Denna klänning kommer ifrån Topshop och finns även i två andra färger. Men jag tyckte att den här var absolut finast. Ville inte ha babyrosa eller något mönster liksom, den här var mycket finare och samtidigt tuffare :D

Friday I'm in love

Datum: 2010-09-17 Tid: 22:19:00
 
Trodde allvarligt talat att det var ett skämt när alarmklockan ringde imorse
. Vafan ringer klockan fyra för? För det kändes verkligen som om det fortfarande var tidig morgon. Men så var ju inte fallet, utan den var ju redan halv sju och det var dags för ännu en skoldag. Peppade dock mig själv med att det var fredag, vilket betyder två dagars ledighet, grymt! Jag bara älska helgerna asså, som man uppskattar till max efter en tuff och jobbig skolvecka.

Har varit riktigt trött hela dagen. Speciellt på sista lektionen, som var engelska. Då var jag helt färdig. Det var till och med jobbigt att tänka på att jag var tvungen att tänka. Hahaha. Ja då har man verkligen ingen ork kvar. Har ganska myckt plugg att göra nu i helgen också, framför allt fysik då jag har prov på det på måndag. Suck. Vet inte riktigt hur jag ska ha tid att göra allt. Jo det blir väl att jag inte kommer att ha någon fri tid alls, för bloggen eller något annat, mellan plugget, dansen och shoppingen (yes, ska iväg imorgon med mamma, Sara, mammas kompis och hennes dotter, som även är min och Saras kompis. Komplicerat haha?). Så har faktiskt två roliga
saker nu i helgen iaf. Shoppingen imorgon och sedan min novell. En rolig "läxa" för en gångs skull! :D

Förresten jag tycker faktiskt att den första bilden blev riktigt coolt med det gröna, vad tycker ni? :)

It's been a long, long time

Datum: 2010-09-16 Tid: 20:06:40

Det var länge sedan jag la upp en outfitbild, så jag slänger upp en nu :D

♥Leggings kommer ifrån Ellos
♥Kjolen kommer ifrån American Apparel
♥Linnet kommer ifrån Bik Bok
♥Halsbandet & armbandet kommer ifrån Gina Tricot

Har även röda naglar - vilket är en stor hit nu i höst  och som bryter av snyggt mot det svarta och blåvita :D

All those things that make me happy

Datum: 2010-09-15 Tid: 22:34:37
Åh jag känner mig helt..jag vet inte, lycklig? :) Egentligen har inget speciellt hänt idag. Först skolan sen hem och plugga och däremmellan är man så trött att man kan lägga sig ner och sova. Vilket jag faktiskt gjorde haha, satt i soffan och så slumrade jag till några minuter. Men ändå, på något sätt känns det ändå som att jag har gjort något meningsfullt idag. Började ju att klippa, nåla och fixa min tröja. Har nästan helt bestämt mig för att göra den blommig längst ner också, kommer ju bli super söt då. Fast det som jag känner mig mest nöjd och glad över är att jag faktiskt skrev en hel sida till min novell idag också. Och blev nöjd med den också! Det måste ju förtjänas att firas haha :) Så än så länge har jag skrivit tre sidor, tror jag. Har inte kommit igång med att skriva början än, utan lite i mitten av novellen och sen skrev jag slutet idag då. Skriver liksom det som poppar upp i huvudet. Vill ju inte riskera att jag kommer på något jätte bra och sen måste jag vänta tills jag skrivit klart til exakt det stället. För då kan ju allt vara borta.


En helt underbar låt, som kommer från Disneyfilmen Skattkammarplaneten/Treasure planet :D

Egen design

Datum: 2010-09-15 Tid: 20:26:58

dsc06332 (MMS)

Shopping i all ära, men det finns inte något klädesplagg från någon affär som slår att stolt kunna peka på sin egengjorda tröja och säga "den här har jag gjort":) Håller på att fixa och trixa med ett militärgrönt tygstycke -som från början var en kjol- och som så småningom ska bli ett linne. Riktigt roligt ju eftersom man får designa och bestämma exakt hur den ska se ut själv. Resultatet kommer jag självklart visa upp när det blir klart, så håll utkik efter det. Exciting. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att linnet blir bra! :D


Kvällsläsning - en katalog på 200 sidor

Datum: 2010-09-14 Tid: 18:59:50

Att läsa en katalog med nästan 200 sidor går riktigt segt. Sitter och läser framtidsvalet, en guide inom utbildning och arbete. Kom på att det visst skulle komma några till skolan imorgon och prata om gymnasieval och lite sånt. Så det var bara att börja läsa igenom den lite. Hade en super skön dag i skolan idag, bara tre lektioner varav en var svenska (mer tid för novellskrivandet!:)). Men tänker inte tråka ut er med skolprat. Även om det är lätt hänt att man skriver om det. Då min vardag vanligtvis ser ut just så. Skola och plugg. Försöker ju vara lite mer kreativ än det och skiva om roligare saker som faktiskt är kul och intressant för er att läsa (och för mig att skriva såklart). Livet blir ju helt enkelt lättare och roligare om man försöker se det från den positiva sidan. Allt för mig klart slut. Haha :D


13 September

Datum: 2010-09-13 Tid: 22:46:00

"Jag är Kines"                                         "Tro, hopp & kärlek"

Min syrra som läser Kinesiska skrev lite kinesiska tecken på mina händer. Ni ser vad de betyder precis under bilden. Den vänstra betyder jag är kines (kinesmänniska), vilket är lite skämtsamt eftersom jag inte är kines ;) Sedan den högra är fin och betyder tro, hopp & kärlek. Tycker att Kinesiska verkar riktigt svårt ju, med deras tre olika alfabet eller hur många de nu har. Hah. Men skit coolt att kunna prata kinesiska ju! :D

Har sovmorgon imorgon till halv tio, hur bra är inte det, speciellt eftersom jag har varit på ganska dåligt humör idag, då jag har varit jätte trött? Så det blev en glad nyhet man fick. Ska nog gå och lägga mig snart, fixa iordning mig först och kanske skriva lite på min novell innan jag till sist lägger mig och sover. Puss på er♥

And here you come and save the day

Datum: 2010-09-13 Tid: 18:47:10

Sitter och försöker lära mig lite låtar på piano
, bland annat Love Song och What I've done. Det tar lite tid att lära sig det, men det är så himla kul när det sitter och man kan spela hela låten om och om igen! :D Hade ingen lust att göra någonting när jag kom hem, men sen spelade jag lite piano och kände mig jätte pepp på att lära mig en ny låt. Jag älskar verkligen att spela piano absolut bland det bästa som finns. Blir liksom lugn och glad när jag gör det. Behöver inte tänka på någonting förutom låten, love it♥ Så det blev en riktigt happy boost :)

Ny vecka, Nya tag

Datum: 2010-09-13 Tid: 14:42:48


Bild från i lördags.

Går runt och sjunger på jullåtar, hm undrar varför haha? Det kanske är på grund av att de spelade jullåtar sista lektionen idag. Fast det är ändå typiskt mig att gå runt och sjunga helt random låtar. Typ jullåtar när det är mitt i sommarn. Eller tvärtom, som förra året när jag sjöng Sommartider hej hej! på julafton. Haha :D 

Det var en stor chock imorse när alarmet ringde. Så trött att jag kunde ha somnat om på fläcken. Det värsta var ju att jag faktiskt gick och la mig i ganska god tid igårkväll. Men sen av någon anledning gick det inte att somna på en timme, jobbigt.


Dagens tips: Spets by Bik Bok

Datum: 2010-09-12 Tid: 22:50:41
Dagens tips måste nog bli de där spetsbehåarna som jag köpte på Bik Bok för några dagar sedan. Jag tycker att de sitter grymt bra, men det kan ju vara olika från person till person. Den enda gången de inte riktigt satt uppe var när jag sprang till bussen, men de är ju inte riktiga träningsbehåar så det kan man ju ändå förstå. Ett stort plus var ju att de var jätte söta. Och så var ju riktigt billiga också, två för priset av en. Alltså gick båda på endast 99 spänn. Är verkligen super nöjd och glad att jag köpte dem! :D


Take a deep breath.

Datum: 2010-09-12 Tid: 20:17:10

Take a deep breath. Relax. Erase the painfull memories. Start over again♥

Remember the good times?

Datum: 2010-09-12 Tid: 12:58:48

Inte världens gladaste idag.. har så sjukt ont! Nu har ena armen blivit lite bättre, men då är det värre i den andra istället. Och det är ju liksom den högra jag använder när jag ska göra allting. Kan jag inte få ha lite tur någon gång? :(


En fin låt från filmen jag såg igår :)

Underbar dag trots smärta

Datum: 2010-09-11 Tid: 23:58:27

Vaknade imorse med en hemsk smärta i ena armen. Först trodde jag att jag kanske hade sovit på den och att det var därför jag hade ont, eller möjligtvis träningsvärk. Men icke sa nicke. Mamma kom på att det antagligen var inflammation på grund av överansträngning. Och det gör så jäääkla ont, det är en sån sak som man inte vet exakt hur ont det verkligen gör förrän det händer en själv. Har inte ens kunnat torka mitt hår själv idag för att det gjorde för ont. Inte heller gick det så bra att fixa håret. Gillar inte att jag måste ha hjälp med de små, små sakerna och känna mig som en handikappad. Är ju van vid att klara allt själv så inte alls kul. Man tänker verkligen inte på hur mycket man använder armarna i vardags livet förrän det gör ont varje gång man rör på den. Har haft massa salvor på armen och tagit värktabletter mot det, men hittills har inget lindrat. It's a hard world we're living in. Hade iaf jätte roligt och mysigt i stan idag, tack tjejer! Filmen var over the top och lite töntig ibland men ändå bra och som lockade till mycket skratt:) Har precis tittat på Valentine's day och nu ska jag gå och lägga mig. Är jätte trött nu och har varit det och gäspat sedan klockan var nio.
Så godnatt och sov sött allesammans! :D

Dags för ett biobesök

Datum: 2010-09-11 Tid: 15:28:13
Bio idag! :D Ska se Vampire sucks tillsammans med några kompisar. En film som jag kände att jag var tvungen att se, sen om den är bra eller inte får man veta när man sett den. Men man vet aldrig något innan man testar det!


♥Tunikan kommer ifrån American Apparel
♥Leggingsen och skinnjackan är köpta på Ellos
♥Skorna är från Eurosko
♥Skärpet kommer från H&M
♥(favorit)ringarna är köpta på Gina Tricot

Bilder på gårdagens outfit också. Tänker fortsätta använda mina kära sandaler så länge det är tillräckligt varmt och soligt för att ha det och det inte regnar eller är blött. Man vill ju bevara lite av sommarkänslan innan det riktiga höstvädret tar över helt. Då blir det på med converse eller stövlar, om jag hittar ett par fina :)

Mission accomplished!

Datum: 2010-09-11 Tid: 15:26:52
I slutet av förra veckan lovade jag mig själv att jag inte skulle äta lika myckt onyttiga saker som jag hade gjort veckan innan. Jag är inte precis den som har problem att säga nej till något gott, om jag vill. Men ibland känner man ju att man kan behöva något litet för att pigga upp en lite. Och förra veckan blev det rätt mycket sånt, jämfört med andra veckor, då jag var väldigt trött efter varje skoldag och kände fortfarande av det sista av förkylningen. Mitt löfte var alltså att träna mer och inte äta onyttiga saker. Vilket jag faktiskt har lyckats mycket bra med den här veckan. Har faktiskt inte varit sugen på något annat än äpple och macka (haha, hur bra är inte det?). Och beträffande träningen så har det gått muy bien.

I söndags tränade jag i mer än 2 och en halv timme. Först gick vi till dansen (tog ungefär en halvtimme), dansade och sedan gick vi hemåt igen. Riktigt skönt var det faktiskt, att gå i den lagom kyliga luften hemåt.

måndagen blev det först ett riktigt konditionspass med fotboll (guuud vad jag var svettig efter det, men jääklar vad kul det var! Dans och fotboll är två stora favoriter). Sedan gick jag hem själv med musik dunkande i hörlurarna :)

Tisdagen fortsattes med hurtigheten. Blev en promenad på håltimmen till filmkedjan och tillbaka igen. Plus promenaden hem efter skolan också.

Onsdag: Idrott + promenad

Torsdagen avslutades med ett riktigt tufft och kul body pump- pass


Det är viktigt att berömma sig själv för framstegen man gör, även om de är små. Därför ger jag mig själv tummen upp och ett "fortsätt i den takten" :D

Älskar verkligen linnen med snygga ryggar!

Datum: 2010-09-11 Tid: 00:04:05
Har inte haft tid att lägga upp bilder på mina kläder som jag hade på mig i torsdags så här kommer de nu istället. Klippte mitt hår för några dagar sedan, eftersom att det redan började bli slitet fastän jag klippte mig för inte så länge sedan. Klippte av kanske fyra centimeter av topparna, så nu känns det ganska kort (fast jag vet ju att man knappats kan kalla mitt hår kort). Haha :)
 
Leggings/Ellos  Tunika/Bik Bok  Halsband/Gina Tricot  Sjal/Vet jag inte


This day will be brighter than the day before

Datum: 2010-09-10 Tid: 23:24:25
Idag var det alltså dags att ta ännu ett skofoto.Tyckte att det är väldigt dåligt att vi inte fick all viktig information, vi visste inte om vi skulle få med vårt spexfoto i själva skolkatalogen -några nya regler, som de håller på att ändra hit och dit- förrän vi var i aulan och det var dags att fota. Men vårt tema tyckte jag blev ganska roligt ändå, man höll ju på att skratta ihjäl sig när man såg allihopa i byggarbets- och- målarkläder. Haha :D Men frågan om vi får ha det i skolakatalogen kvarstår alltså. Tråkigt är det att de ändrar allting för just våran årskurs hela tiden, och nu är det inte bara spexet till skolfotot jag snackar om, utan även nationella proven, kraven för att komma in på gymnasium osv. Och det gäller oftast på ett negativt sätt. Till exempel att vi får nationella prov i ännu fler ämnen.



Tittade vad jag hittade växande på tomten idag! :) Känns ju nästan som om det vore vår igen med dessa blommor som ser ut som tidiga vår-tecken.

Fredagsmys

Datum: 2010-09-10 Tid: 18:39:51

Ikväll blir det myskväll med mamma, vi ska åka och hyr film nu och sedan blir det att äta lite god äppelpaj :) Helloooo fredagsmys! :D

Uppdate:

Filmerna som vi hyrde blev Valntine's day (Äntligen får jag se den!) och Det perfekta livet. Kollade på den sistnämnda. Trodde att den skulle vara mycket bättre än den egentligen var. Den faktiskt lite tråkig ibland, hade onödiga scener och sen snabbspolade (inte bokstavligt talat) på de scener man faktiskt ville se. En sak som de flesta Amerikanska filmer brukar vara, är förutsägbara, speciellt romantiska komedier. Denna var inget undantag. visste ju ungefär 10 minuter in i filmen vad som skulle hända i slutet. Det enda som var nytt var väl huvudpersonernas väg till det. Den var inte riktigt dålig, men jag har sett bättre. betydligt bättre.


Body pump!

Datum: 2010-09-09 Tid: 21:17:10
Hoooly shit...precis kört ett riktigt tufft body pump-pass. Snacka om att jag är helt slut. Måste verkligen påminna mig själv att stretcha nu efter, annars kommer jag få en sjuhelsikes träningsvärk och inte kunna röra mig imorgon alls. Roligt var det men utpumpad blir man definitivt. Det var Erika som ringde och ville ha med mig på det, så jag skippade läxorna och följde med och tränade istället :) Nu blir det duschen och sedan ska jag leta upp kläder till fotograferingen imorgon. Vi ska ha snickartema (ja kunde inte någon komma på något bättre liksom?). Är väl Inte heller världens smartaste att vänta till kvällen innan fotograferingen, men ibland orkar man bara inte göra vissa saker.

I gave you everything i had, good and bad

Datum: 2010-09-08 Tid: 22:41:30


I never promised you it would be sunshine everyday. But I promised you I would give you everything I had, good and bad. It's hard for me to understand why every good thing has to end, mabye it just how the story goes. But sometime, someday I wanna be the one who gets the happy ending.


Fashion in my♥

Datum: 2010-09-08 Tid: 21:01:24

Tröja/ Gina Tricot  Byxor/ G-star  Skor/Eurosko  Halsband/ Gina Tricot

Är jätte nöjd med min spetströja som jag köpte, tyckte att den var fin med mina uppkavlade jeans och mitt hjärthalsband. Vad tycker ni om spetstrenden?♥

I always said that I would make misstakes

Datum: 2010-09-08 Tid: 19:44:45

You have good days, and then there's the bad days

Datum: 2010-09-07 Tid: 20:21:27


Dagen fick inte världens bästa start när jag råkade försova mig. Tur var att jag hann med bussen ändå, men fick ju stressa ganska mycket. Sedan har jag haft en riktigt jobbig huvudvärk från och till i några timmar. Och sist av allt: noll inpsiration! Så sjukt dåligt. Har suttit och försökt att börja skriva lite på novellen till Brobel, eller åtminstone börja På en. Men nej, det går åt skogen kan jag säga. Varenda papper vill jag bara knögla till och kasta i sopptunnan. Varför ska det gå dåligt när man verkligen, och jag menar verkligen vill att det ska gå som man vill? Snälla för en gångs skull bara. Ja, är inte precis på världens bästa humör, är stressad till tusen med alla läxor som måste göras, med eller utan huvudvärk. Och sen var det ju problemet att jag inte kan skriva för tillfället. Ja jag kan ju skriva, men bra blir det inte. Har massa meningar och idéer i huvudet men som jag av någon anledning inte kan få ner på papper, at the moment. Bara  att hoppas att inspirationen hittar tillbaka. Snaaaart :)


Dagens

Datum: 2010-09-06 Tid: 20:55:22

♥Skinnjacka/ Ellos 
♥ Sjal/ Indiska (tror jag)
♥Skor/ Eurosko 
♥Väska/ Spanien
♥Kofta/ H&M
♥Topp/ Gina Tricot
♥Byxleggings/ Cubus
♥Ringar/ Gina Tricot
♥Örhängen/ Glitter

Kickoff!

Datum: 2010-09-06 Tid: 20:11:08


Idag var det alltså kickoffen på Brobel
. Vi fick mera information om allt som innefattar Brobel. O så berättade de mer om de olika kategorierna. Jag är så spänd att det är helt obeskrivligt! Kul kul kul kul. Fick veta vad novellen ska handla om också, "Något händer som förändrar din framtid", är beskrivningen. De höll sig till framtids aspektet som vi har i de andra ämnerna. Vilket jag tycker är suuuper bra. Blev så glad att det var ett ämne som är ganska fritt och inte begränsat så att man får skriva vad man vill. Speciellt eftersom jag redan visste på vilket sätt jag ville skriva min novell, och det passade utmärkt till det. Nej mer än utmärkt. Skitbra faktiskt. Så nu är det bara att klura ut vilken av alla de idéer som jag har snurrande i mitt huvud just nu som blir den jag ska skriva om. Har ju massa så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Om jag ska köra på en vanlig story, eller en lite djupare som handlar om lite tyngre ämnen. Ja..ni fattar antagligen inte något av det jag skiver, haha. Men jag vill ju verkligen göra så bra ifrån mig som är möjligt, eftersom att det är riktiga författare som ska bedömma och utse vinnaren i detta. Spännande :D 

Vill du läsa mer om vad jag skrivit om Brobel klicka HÄR.

Some dreams come true and some don't

Datum: 2010-09-06 Tid: 19:32:17

Sitter och drömmer mig tillbaka till Spanien, där det var 35 grader varje dag, och man svettades om man hade något mer än bikini eller shorts på sig. Det var sköna tider det! Skulle bara vara mysigt att åka någonstans där det är varmt och solen skiner just nu. Att se  och bada i det där turkosa vatten (som det alltid är i filmer), ligga på stranden i timmar och steka i solen. man tänker bara åh! Finns det något härligare än det? Det har inte varit dåligt väder här de här dagarna precis, men kan bara inte bli av med känslan och önskan att åka bort. Bort till sol, havet, semestern. Och framför allt bort från alla tankar på alla läxor som behövs göras. Bara en minut, en sekund.

Goodiebag

Datum: 2010-09-06 Tid: 17:48:43

Tävlar om denna stora och fina goodiebagen hos http://hiilen.blogg.se/. Vill du tävla du också hittar du tävlingen här! Lycka till sunshines

En rolig komedi förgyller kvällen

Datum: 2010-09-05 Tid: 21:50:14

Säsongsavslutning på Bones idag, lite tråkigt
. Men det kommer en ny säsong, även om man kanske får vänta et tag tills det börjar igen. Nu sitter jag och kollar på filmen Dumpad, som på engelska heter: Forgetting Sarah Marshall. Tänkte faktiskt för ett tag sedan att jag ville se den, så då var det ju passande att den gick på tv idag :D Dessutom är det ju supermysigt att avsluta söndagskvällen med en rolig film. Ha en fortsatt trevlig kväll!♥

Can you feel this?

Datum: 2010-09-05 Tid: 18:33:31