JESSICA ♥ -

Three photos from last year

Datum: 2012-10-31 Tid: 11:35:33
Godmorgon! Har inte uppdaterat så mycket den här veckan vad jag gjort om dagarna, men så blir det ibland! Idag ska jag i alla fall iväg in till stan med Johannisen. Ska alldeles strax göra mig i ordning och bege mig mot busshållplatsen. Ha det bäst!♥
Tre bilder från nästan exakt ett år sedan (de är tagna första november).
 

Torka aldrig tårar utan handskar

Datum: 2012-10-30 Tid: 22:35:08
Vet inte riktigt hur jag ska sätta ord på Torka aldrig tårar utan handskar. Jag kan börja med att säga att den är riktigt jäkla bra i alla fall, precis som jag väntade mig att den skulle vara. Har bara sett första avsnittet än så länge, men känner redan det där vill-se-mer-suget.
 
Fick en smärre chock av början, att det började så rakt på och utan någon som helst "förklaring" innan. Men jag tyckte ändå att det var riktigt bra eftersom att den speglar vad som var verkligheten då, och då fick de heller inte någon som helst förvarning. Början (och alla sjukhusscener som de blandade in ett par gånger under avsnittets gång) var i alla fall riktigt obehagliga precis som scenen där Benjamins mamma (som är Jehovas vittne) sa att det var rätt åt de homosexuella som dött i den nya sjukdomen eftersom att de levde så omoraliskt. Usch, klarar verkligen inte sånt där.Folk som lider något oerhört och trångsynta människor som har en och endast en åsikt om vad som är rätt och fel och sedan tycker att det är rätt åt folk som dör, för att de inte lever som man "ska" göra.
 
Fanns fler scener som jag tyckte var obehagliga, men det jag gillar allra mest med den här serien är ändå att den visar den hemska och brutala sanningen. Målar upp verkligheten på ett sätt som verkligen träffar en rätt i hjärtat. Slutscenen när Benjamin och Rasmus tog varandra i hand var ju bara så himlahimlahimla fin. Satt där med ett leende på läpparna, vilket jag misstänker kommer bytas ut mot krokodiltårar i de nästa två avsnitten. Gillade verkligen inte sjukhusscenerna, höll på att börja gråta där redan i de första avsnitten, och har en känsla av att det kommer bli fler och ännu värre ju mer handlingen fortskrider. Så ja, jag kommer sitta där och böla och tänka att vad hemskt skönt att det inte är sådär längre i Stockholm, sedan komma på att det fortfarande finns massa människor som är och blir smittade av AIDS, barn som vuxna, tänka på hur fruktansvärt orättvist det fortfarande är för homosexuella och alla som är olika världen över, och gråta lite mer.
 
 

500 Days of Summer

Datum: 2012-10-29 Tid: 21:06:57
Åh, alltså den här filmen. ♥ ♥ ♥ . Varför har jag inte sett den innan? Joseph Gordon-Levitt och Zooey Deschanel tillsammans är ju bara för gulliga. Satt med ett leende på läpparna vid IKEA-scenerna, ÄLSKADE dem. "Darling, I don't know how to tell you this, but there's a Chinese family in our bathroom". Haha!
 
Gillade även hans lillasyster, att det var massa skådespelare med som man kände igen från andra serier och filmer och att det till och med talades svenska där i en scen. Det var minnsann lite oväntat!

Söndag utan någon som helst ångest

Datum: 2012-10-28 Tid: 10:49:00
Åh att ställa in gårdagens planer sög hårt. Skulle ut med kompisar igårkväll men typ en halvtimme innan jag skulle ta bussen så får jag hög feber och kände mig bara så otroligt seg i huvudet. Kändes inte värt att ta sig ut då, men ännu segare ändå att sitta hemma och inte orka göra någonting alls. Det var dock himla tur att jag inte planerade in något jobb den här helgen i alla fall då! Idag mår jag i alla fall mycket bättre tack och lov. Vi ska alldeles strax iväg och shoppa lite!
 Förresten älskar att det är söndag idag och att det inte spelar någon som helst roll. Ingen skola och ingen ångest. Frihet och allt det där.

Thank God it's Friday

Datum: 2012-10-26 Tid: 20:20:55
JAG ÄR SÅHÄÄÄR GLAD ATT DET ÄNTLIGEN ÄR HÖSTLOV!!!!! ♥
 
Hela den här dagen har faktiskt varit riktigt bra, ALLT FÖRUTOM MATTEPROVET DET VILL SÄGA. Haha, vad är grejen med att jag gillar CAPSLOCK idag? Fick en riktig dipp i mitt annars superglada humör där efter la prueba de matemáticas men tog mig mer eller mindre samman och slutade tycka synd om mig själv när jag kom hem. Tänkte att det är ju ingen som har dött eller någonting / the end of the world / det värsta som någonsin kommer att hända och efter det så kändes det mycket bättre i alla fall. Ska i alla fall lista alla bra saker dagen inneburit, bara för att man behöver påminna sig om alla bra saker som faktiskt händer varje dag.
 
*Det är fredag och fredagar är alltid lyckodagen nummer ett! 
*Från och med idag är det höstlov som sagt som jag är svintaggad inför!
*Fått förra månadens lön in på mitt konto, OH YEAH.
*Efter att ha sparatsparatsparat och inte shoppat någonting på många månader ska jag iväg och shoppa i helgen. Vill ha ett par vinröda byxor och två peplumtoppar bland annat!
*Fick ett riktigt bra resultat på mitt första filosofiprov idag. Ska ta fram det i veckan för att peppa mig lite om jag känner den där deppen över matteprovet återvända.
*VI ska någon gång snart byta ut och fxa i mitt rum. Köpa ny säng, tv och så vill jag sätta upp nya tavlor. En med egna bilder som jag ska framkalla, en på en världskarta (som jag ska sätta nålar på ställen där jag redan varit i en färg och ställen jag vill besöka i en annan) och även en större New York-bild. Den senare har inte blivit av ännu dock för att jag inte hittat någon riktigt bra som jag fastnat för. Det är mycket möjligt att jag har lite orimligt höga krav att jag ska hitta en tavla som tar mig med storm typ. Haha.
*Jag nämnde igår att jag skulle fira lite att det den här veckan äntligen var avklarad & det ska jag göra med chokladglass. Kommer bli så GÖTT.
*Mitt abonnemang går ut om två månader så då ska jag skaffa ett nytt, byta ut min gamla mobil som inte fungerar så bra vissa dagar och dessutom få en fin liten Iphone på köpet.
*Lyssnade på Hanapees Lajvblogg (en dag för sent dock) och man blir alltid lika glad av henne. Hon verkar vara en så otroligt skön, rolig och framförallt en människa med bra åsikter och värderingar! (Jag orkar inte lyfta på rumpan och hämta min mobil för att smsa, men gissar att det var du Amanda som kommenterade där om klassen som hade temat "krossa papriarkatet"? Annars var det då allt lite lustigt!)
*Jag har velat se miniserien Torka aldrig tårar utan handskar sedan första avsnittet kom ut för lite mer än en vecka sedan. Och nu har jag äntligen all tiden i världen. Har hört så mycket bra om den så ska kolla och NJUTA.

Svenska hollywoodfruar

Datum: 2012-10-25 Tid: 12:38:01
Tog en liten paus och sitter och kollar på ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar. Ligger inte alls i fas med avsnitten som de visar på tv (tror till och med att det varit säsongsavslutning nu i veckan?), men nu passade jag på att kika på ett avsnitt.
 
Alltså säga vad man vill om Gunilla (man får ju inte direkt en trevlig syn på henne som person) men hon skapar ju i alla fall sjukt rolig tv. I det här avsnittet gör hon uttalanden som att hon använder aldrig GPS för att hon har hela stan i huvudet och att hon vet precis var hon ska, men sen så får man se hur hon innan försökte fixa GPS:en men att den inte funkade eller något och att hon sedan måste stanna för att fråga om vägen. Nu ska hon tydligen skriva en självbiografi också och fick den smarta idén att göra en talbok eftersom att "det är väldigt inne nu, speciellt bland hörselskadade". Alltså HAHAHA.
 
Men det pinsammaste av allt är ju hennes flörtande. Nästan så att man måste hålla för ögonen när hon stöter på folk och sedan förklarar till kameran (på svenska) att det är tydligt att den personen gillar henne väldigt mycket.

Torsdag som i dagen innan fredag

Datum: 2012-10-25 Tid: 11:52:00
Godmorgon! Vaknade upp imorse med den alltid lika lägliga stressfebern. Brukar få den antingen under eller efter riktigt stressiga veckor då man har fullt upp, och den här gången blev inget undantag. Jag kände ändå att det kanske var bäst att lyssna på kroppen eftersom att jag inte har mindre att plugga för det, så stannade hemma idag (hade ändå bara två lektioner idag, dock med en flera timmars lång håltimme emellan). Ska vila upp huvudet, gå runt i mina skönaste mysisar, äta massor av frukt och bli bästis med matteboken hade jag tänkt. Imorgon när jag kommer hem ska  fira lite att den här veckan är över och att det äntligen är höstlov.
Haha, alltså kan bara inte sluta skratta åt den här bilden, så rolig ju om man är en Vännerfantast som jag!

Studying just like all the other days this week

Datum: 2012-10-24 Tid: 19:02:00
Träffade min bästa vän idag för en mysig pluggdejt såhär på en onsdag. Spanskaprovet, historieprovet och Latinförhöret är avklarat nu efter den här veckan, bara en dag kvar till matteprovet nu och två dagar kvar till ledigheten. Ska bli så otroligt skönt, kommer njuta hundra gånger mer efter den här veckan också!
 
Läste två intressanta saker i tidningen imorse, lite additional reading för de som är intresserade. Här är i alla fall en mycket hemsk och upprörande artikel om hundar i Kina och här en artikel om en supersöt vitval som sänkte sitt tonläge för att låta mer som en människa, i ett försök att kommunicera med sina skötare. Så himla gulligt att jag dör lite! 
Bjuder på en relativt nytagen bild på mig och min bästa vän. Den är tagen i början av sommaren när jag och flera av mina kompisar drog på en spontantripp till Märsta och hade picknick. Haha, ibland är det rätt underbart att vara lite knäpp!

Ett litet snabbt hej sådär

Datum: 2012-10-22 Tid: 21:46:19
Hej på er alla fina! Tog en liten paus i pluggandet. Trött som satan är jag och grinar illa varannan minut för att min rygg gör så fruktansvärt ont. Men håller modet uppe och kämpar på den här veckan som är full av examinationer, prov och redovisningar (men å andra sidan har jag heller inte så många lugna veckor, så vilken vecka är inte fullproppad) eftersom att det är freakin' höstlov nästa vecka! Galet skönt ska det bli ♥
Haha, inte alls en sammanhängande bild men älskar den här bilden som jag togs i somras.
Så himla fin och färgglad!

Beauty and the beast

Datum: 2012-10-21 Tid: 19:30:43
När jag ändå inte har så jättemycket att skriva om så kan jag passa på att tipsa om en av CWs nya serier: Beauty and the beast. Har bara sett två avsnitt än så länge men jag tycker att den verkar lovande! Tycker dock inte att han är särskilt mycket beast, men de kanske ville behålla hans hunkighet (Haha, skrattar lite åt mig själv för att jag just skrev 'hunkighet'). Älskar att Kristen Kreuk är med och att hon till skillnad från sin karaktär i Smallville är så badass emellanåt. Fightingscenerna med henne är förmodligen en av de bästa sakerna med serien än så länge. 

Nu blir det ett par timmars helg för min del innan nästa skolvecka startar

Datum: 2012-10-21 Tid: 19:13:15
För det första: hahaha, virrpanna jag är ibland alltså! Som rubrik på förgående inlägg råkade jag skriva söndag (vet inte varför egentligen, kändes väl som söndag eller något) istället för lördag. Och så såg jag att det blivit ett par stavfel och lite konstiga formuleringar på de senaste inläggen. Har väl inte varit sådär jätteuppmärksam på vad jag skrivit på senaste tiden. För det andra kom jag hem för någon timme sedan. Har hunnit äta både middag (lunch?) och chokladtårtbiten som jag fick med mig hem från jobbet. Det var en gullig förälder som ville bjuda personalen på tårta, men då var det bara jag och tre andra kvar eftersom vi skulle stänga om en halvtimme. 
 
Det var riktigt skönt att komma hem idag! Var inte sådär superpigg efter jobbdagen igår, har ju inte hunnit sova ikapp sömnen som jag missade i veckan och sedan stack jag iväg och träffade kompisar nästan direkt efter jobbet. Var dock duktig och gick runt elva, så fick sju timmars sömn ändå. Men i alla fall, nu börjar min helg på riktigt. Man får vara glad för det man får, även om det bara är ett par timmar! ♥

Workday on a rainy sunday

Datum: 2012-10-20 Tid: 09:41:14
Godmorgon! Har varit vaken rätt länge, blev att gå upp tidigt idag. Ska alldeles strax bege mig till jobbet och efter det så ska jag iväg till Johanna. Blir dock inte alltför sent eftersom att jag ska jobba imorgon också. Det är med andra ord fullt upp hela helgen, men efter nästa riktiga stressvecka så är det i alla fall äntligen höstlov! Har väl inte så himla mycket mer att säga än att ni får ha en trevlig helg!♥

I would much rather be with you

Datum: 2012-10-16 Tid: 22:28:46
Saknar när man kunde ha detta på sig utan att behöva frysa!
 
Det var fortfarande kolsvart ute imorse när jag gick till bussen vid sju-tiden och även om jag kan tycka att det är mysigt någon dag så är det inte så himla roligt när man vet att det är för flera månader framåt. Känner att det snart är dags att ta fram dunjackan (som gör att att man ser ut som en liten Michelingubbe haha) också då det var riktigt blåsigt och kallt. Men det positiva med det hela är ju att halsduk och vantar är typ det mysigaste och absolut bästa som finns. Och att få komma in i värmen uppskattar man ju tusen gånger mer nu såhär på vinterhalvåret.
 
Stänger franska - och - latinböckerna för dagen, ska dricka en kopp te och sedan väntar duschen och sängen. Godnatt på er!♥

Irritationsmomentet för dagen

Datum: 2012-10-16 Tid: 17:07:34
Åh, vad jag inte orkar detta! 73 spamkommentarer på ett språk som enligt google translate är polska (men den kan inte översätta) och alla kommer från olika ip-adresser så det hjälper inte att blockera dem heller. Måste sitta och ta bort dem en och en för att sedan bara bombarderas med ÄNNU fler. Fuck this shit. 

At least we can try to make every day count

Datum: 2012-10-14 Tid: 19:54:38
Sitter och lyssnar på All Time Lows nya album, äter lite choklad, söker information om Anna Maria Lenngren till svenskan imorgon, kikar på posters på världskartor med inte alltför stora mått och letar fina höstkläder på webbshoppar. Jodå söndagar är väldigt mysiga ändå.
 
Gårdagen spenderades däremot med att städa och rensa i mitt rum. Fick nog av att det var så rörigt (som det alltid blir i veckorna och helgerna då man har mycket att göra) och allt bara staplades i högar på bordet. Slutade dock med att när jag ändå var igång rensade lådorna också. Efter det kom min bästa vän över och vi spelade spel, tittade lite på tv, skrattade och pratade om allt möjligt tills vi var så trötta att vi nästan somnade. Vi lovade i alla fall varandra att göra mer tid för att träffas och hitta på saker även om det bara är för en liten stund mitt i veckan eller efter skolan när man egentligen är trött. Det gäller att leva även om man har mycket att göra och det behöver jag bli lite bättre på. 
Bilder från We♥it
 

Dear Lemon Lima

Datum: 2012-10-14 Tid: 14:00:18
Måste tipsa om en jättemysig, knäpp, härlig och annorlunda film som jag såg häromdagen. Dear Lemon Lima heter den! Perfekta söndagsfilmen att kika på när det regnar ute! ♥
Har suttit och skrivit om alla anteckningar från min mattebok hela morgonen och eftersom jag glömde sätta på glasögonen så har jag fått en lagom jobbig huvudvärk på köpet. Dessvärre kommer mitt huvud och mina pluggvanor inte alls överens, huvudet strejkar liksom direkt. I alla fall, tänkte uppdatera lite senare om vad jag gjorde igårkväll, tills dess får ni ha njuta av lediheten!

Nervositet, positivitet och andra ord som slutar på itet

Datum: 2012-10-10 Tid: 19:04:45
Nervös inför morgondagens prov. Hatarhatarhatar spanska och framförallt hörförståelsen. De övriga delarna går bra, men inte det. Överhuvudtaget. Det är liksom bara alldeles för svår nivå och så pratar de på i 120, hur ska man hinna höra, förstå, skriva och SAMTIDIGT lyssna på det som kommer precis efter? Men går in i positive modeoch tänker att jäklar vad skönt det kommer vara imorgon när det är klart och jag BARA har filosofin att göra. Det är liksom det minsta jag har haft att göra på flera veckor. Ska inte jobba i helgen heller så passar på att boka in lite roligheter då att se fram emot. Lyssnar på lite fin musik i inlägget under och fortsätter att stoppa näsan i spanskaböckerna och lära mig orden för olika bildelar för det känns ju oerhört användbart att kunna på spanska (eller inte)!
Bara för att jag tycker att den här bilden är så fin, mysig och härlig♥

Your heart's against my chest, lips pressed to my neck. I've fallen for your eyes, but they don't know me yet

Datum: 2012-10-10 Tid: 17:28:41
Tre låtar av ren och skär kärlek. Dessa är så otroligt fina.

Friends

Datum: 2012-10-09 Tid: 14:02:10
Haha! Jag dog lite grann när jag såg dessa (källa).
 

Inspirationsbomb

Datum: 2012-10-08 Tid: 18:59:14
Åh, älskar dagar då man bara vill gå fram och krama någon okänd för att sprida lite av den glädjen man har. Sovmorgon, fick sluta tidigare, blev klar med min litteraturessä på lektionen så ägnade bara en halvtimme hemma till att korrekturläsa och finslipa innan jag skickade in den flera timmar tidigare. Dessutom har vi studiedag imorgon och jag har gett mig själv ledigt ikväll, kan dagen bli bättre eller? Ska ta och fixa tacos, någon god liten efterätt och så ska jag och mamma ha massagestund till tvn. 
 

Ett fel närmare rätt

Datum: 2012-10-07 Tid: 19:57:36
Tre bilder som jag tog imorse på väg till jobbet. Riktigt fin miljö va?
 
Att jag har jobbat hela dagen idag märks knappt (förutom för mina ben då, som värker som bara den) för att jag kom hem och var så glad, peppad och pigg. Det beror antagligen på att jag trivs så himla bra på mitt jobb, alla som jobbar där är så otroligt trevliga och hjälpsamma och så  blir humöret inte direkt sämre av att man får beröm heller.
 
Nu sitter jag spänt och väntar på Solsidan som börjar alldeles strax (weho!) och sedan väntar lite plugg då jag inte hann så mycket imorse. NI får ha en trevlig avslutning på helgen alla fina! :D

Let's live while we're young

Datum: 2012-10-06 Tid: 21:59:48
Förutom svenskaskrivandet (tog mig i kragen och fick en del skrivande gjort till slut i alla fall) så har jag chillat galet hela dagen idag. Har bland annat myst i mina fina blommönstrade shorts och stickade tröja, pratat om planer för de kommande åren (typ mitt favoritämne, så grymt taggad på allting!) min syster och jag har lärt oss den roliga dansen från Gangnam style,  och så har jag tittat på nyaste avsnittet av Hart of dixie och New girl (♥).
 
Imorgon ska jag jobba hela dagen (tror inte att jag har sagt det i bloggen än va? Jag har i alla fall fått ett jobb! Visserligen var det för ett par veckor sedan men vill inte berätta sådant innan det är helt officiellt liksom), vilket ska bli roligt! :D

Inspiration

Datum: 2012-10-06 Tid: 19:59:59
Alltså jag är världsbäst på att skjuta upp saker och lura mig själv, har sagt i flera timmar att jag bara ska göra en liten sak och sedan sätta igång med svenska uppsatsen men nej... hur motiverar man sig själv att plugga på en lördag egentligen?
 
I alla fall just nu...
...sitter jag och undrar hur man säger ett rädd lejon egentligen (för det går liksom inte att uttala!?)
...irriterar jag mig lite smått på alla som lever genom facebook, uppdaterar om varje liten (med betong på liten) sak som händer deras liv. Förlåt men jag bryr mig faktiskt inte om att du ääääääntligen hittade din kameraladdare, att du inte har någonting att göra eller att den här dagen suger osv. Och statusar som går ut på att be någon dra åt helvete (på ett kryptiskt och icke namgivande sätt) ska vi inte ens tala om.
...har jag fastnat  för den koreanska låten Gangham style. Den är ju bara sÅ rolig att dansa/sjunga/allt till.
...är jag lite förvirrad över vad One direction menar med "tonight let's get some and live while we're young". Om de menar det första som jag tänker på när jag hör den där meningen så är det kanske lite olämpligt med tanke på att det är många småtjejer som lyssnar på deras musik.
...önskar jag att dygnet minst hade 32 timmar. 24 timmar är alldeles för lite när man ska sova minst 8 av dem och när resterande bara flyger iväg.
...vill jag ha sätta upp en världskarta i mitt rum och ha två olika färger med nålar på den. Ena färgen visar var i världen jag har varit och den andra var jag vill åka. Har pratat om det jättelänge men aldrig kommit för att faktiskt göra det.
...Inspireras jag av Sandra Beijers (niotillfem) fina och mysiga heminredningbilder. Ska ta och spara ett par på datorn i en mapp till när jag flyttar hemifrån och själv ska inreda.
Klicka här för att komma till bildkällan och det ursprungliga inlägget med ännu fler bilder.
 
 

Myskväll i oktober

Datum: 2012-10-04 Tid: 22:16:20
Det blev en riktig myskväll idag, sitter här med raggsockor, stickad tröja, varmt duntäcke och en kopp te i handen (min hals jublar). Men nu ska jag ta och skriva min lilla tankekarta angående Candide inför den svenska litteraturanalysen jag (bland annat) har imorgon! Kram och godnatt på er!♥
Förresten tyckte att det var en liten charmig knut jag fick till utan att anstänga mig det minsta. Fattar inte varför men de bästa frisyrerna får jag till när jag är hemma och bara vill få bort håret från ansiktet. Då och endast då får jag helt mirakulöst till snygga knutar, tofsar eller flätor men så fort jag ska till skolan/fest/övrigt så går det bara inte. Det kanske är så att mina händer känner av den undermedvetna pressen jag har på att det ska bli snyggt och så blir det fult bara för att liksom. Annars förstår jag bara inte. VARFÖR?

Om ett homofobiskt och rasistiskt samhälle

Datum: 2012-10-04 Tid: 21:31:45
Har börjat se ett par avsnitt av den nya serien The new normal. Måste bara säga att även om det är meningen att den ska vara en komediserie så tycker jag att den både är provocerande OCH bra för att den tar upp alla möjliga fördomar och orättvisor.
 
Mormorn till exempel står för allting som jag anser är fel med det amerikanska samhället (och även övriga världen) - hon gör rasistiska anmärkningar och antyder att homosexualitet är fel, motbjudande och borde vara förbjudet. För er som har sett serien och framförallt avsnitt tre kanske förstår. Scenen i klädaffären med mannen som sa till det homosexuella paret att de inte skulle "bring that crap over here" (de kysstes alltså) för att han ville skydda sin familj och inte behöva förklara det för sin dotter, att han tyckte att det rent ut sagt var äckligt att de skulle få ett barn och att han tyckte synd om det stackars barnet - alltså sådant får mig verkligen att se rött. Visserligen har vi yttrandefrihet men tycker att det är så FRUKTANSVÄRT att folk anser att vissa inte borde få vara som de är och har ingen som helst gräns för vad som är okej att säga. Homofobi och rasism är någonting som verkligen vägrar att försvinna, hur mycket man än kämpar för att få bort det. Det är som med vissa av demokraterna som kandiderade för att bli president i USA som är emot och ville förbjuda homosexualitet om de blev valda. Kan bara inte hitta ord som beskriver hur arg jag blir på sådant. Varför ska de bestämma hur människor får eller inte får leva? Vad har gjort att vissa bara tror att det finns ett och endast ett rätt sätt eller några som är bättre än andra ? Alla är vi människor och vi är lika värda oavsett ras, kön eller sexuell läggning, det behöver och borde inte vara svårare än så. 
 
Det är en sak att bli irriterad av någonting man ser på film men vad som gör det så otroligt hemskt är ju att det finns massor med människor som tycker såhär och kan använda våld, hot, elaka ord och liknande mot homosexuella t.ex. som har precis lika rättigheter som alla andra. Det jag tycker är bra med serien är att de i varje fall lyfter fram problemen och situationerna istället för att trycka ner dem tillsammans med sanningen och fortsätta med det här icke-tolererande samhället.
 

Godnatt

Datum: 2012-10-02 Tid: 22:17:04
För det första, det där med det engelska citatet under en egobild på facebook - så jääääääkla sant! Blir lite trött när hela startsidan fylls av dem med jämna mellanrum... Och för det andra så säger jag godnatt nu. Har varit sjuk ett par dagar nu och imorgon väntar både en redovisning på historian och en latinpresentation så blir att gå och lägga mig tidigt eftersom att jag även ska upp riktigt tidigt. Håller tummarna att jag mår tillräckligt bra för att orka gå, godnatt på er fina! ♥

'Cause even the stars they burn and some even fall to the earth

Datum: 2012-10-02 Tid: 18:28:14Den röda väskan är köpt i Málaga på en av deras marknader, den virkade koftan är ett av mina absoluta favoritplagg och är köpt på Ellos för ett par år sedan, jeans från Levi's och linne från New Yorker.

Dagens roligaste

Datum: 2012-10-02 Tid: 14:35:01
Jag antar att ni har hört den här låten? Men om ni inte har sett musikvideon så måste ni verkligen göra det, sjukt kul och random! Hahaha alltså: lillkillen i början, hans otroligt fula byxor, den cowboy-liknande dansen de gör, stormen, killen med manboobs i bastun, när han håller på att plaska runt i poolen, killen i hissen och vid 1.15 när han hoppar efter de två tjejerna som går baklänges, jag dör seriöst!

Sneakpeak

Datum: 2012-10-01 Tid: 20:44:52

Sneakpeak på en outfit från några helger sedan (fast haha, egentligen ser man ju i princip hela här redan). 

Oh, the games people play now, every night and every day now. Never meaning what they say now, never saying what they mean

Datum: 2012-10-01 Tid: 20:21:30

1:a Oktober 2012

Datum: 2012-10-01 Tid: 15:43:43
Jag ber om ursäkt att bloggen har blivit lite tråkig nu det senaste och att uppdateringen varit väldigt ojämn. Men ni fina som trots allt fortfarande går in här varje dag förtjänar en stor fet kram ♥ Ska försöka bättra mig och hitta lite roligt att skriva om!
 
Annars är jag för tillfället som sagt förkyld (och när jag blir förkyld blir jag alltid jättesjuk). Var helt borta igårkväll och imorse när jag vaknade hade jag så ont i kroppen att jag knappt kunde röra mig. Hade hoppats att jag kunde gå till skolan imorgon men just nu vet jag inte om orken räcker till. Återkommer med lite roligare inlägg inom kort!
 
Min fina syster fyllde förresten år i torsdags förra veckan. Tänk vad tiden går fort, nitton år redan!