JESSICA ♥ -

Sista dagen på 2011

Datum: 2011-12-31 Tid: 20:34:21
Har bara ett par minuter på mig innan jag måste rusa. Ska möta upp Amanda i stan halv tio. Ville mest bara önska er ett fint slut på året & nästa gång vi hörs kommer det att vara 2012 (sjukt hur fort tiden har gått!). Gott nytt år! :D

Breaking dawn del ett

Datum: 2011-12-30 Tid: 20:43:52
Precis hemkommen från bion. Vi såg Breaking dawn & alltså vad bra den var. Grym handling och riktigt bra gjord var den också! Dessutom hjälpte det att alla (speciellt Kristen) spelade mycket bättre än i de tidigare filmerna. Breaking dawn del ett blir nog svårslagen men eftersom att filmerna bara blir bättre och bättre och den sista boken är min favorit så kommer nog sista delen bli bra den med! Nu står mer film på tapeten. Inte så dum fredag det! :D
Åh satt och drömde mig bort lite med den fina omgivningen och utsikten med havet och skogen alldeles i närheten på ön Esme. Fint räcker inte riktigt till att beskriva det, vackert är nog mer ordet.
Riktigt imponerad på hur bra de lyckades göra Bella när hon var sjuk, med insjukna kinder, smala ben och knotig rygg.

Tända ljus och juldekorationer

Datum: 2011-12-30 Tid: 12:53:00
Bilder tagna från när det var strömavbrott nästan hela måndagen här hemma. Vi tände en massa ljus, myste framför brasan och spelade När & fjärran ända tills strömmen kom tillbaka vid klockan elva på kvällen någon gång.

I'll be there for you

Datum: 2011-12-29 Tid: 23:02:11
Tror att jag har sett A lot like love kanske mer än tre gånger (den går ju på tv rätt ofta), men tycker bara att det är en så himla mysig film. Och låten där Ashton Kutcher sjunger är ju inte sämre den!♥

When the year is almost over

Datum: 2011-12-29 Tid: 21:21:33
Började dagen med stor god frukost (då jag för det mesta är en riktig frukostmänniska), sedan fastnade både jag och hela min familj framför Ronja Rövardotter som visades på tvn. Kommer inte ihåg om jag tyckte att den var lika rolig när jag var liten, men alltså herregud var jag skrattade nu. Haha! Och rumpnissarna som är så himla söta ju...

Annars så har jag inte gjort så himla mycket mer av dagen än röjt upp lite i mitt rum, gått på promenad, fotat alla inköp & några av mina julklappar som jag fått. Men jag kände att jag verkligen behövde en sån här dag, var supertrött när jag vaknade och alldeles stel i ryggen och nacken.


Lunch, shopping & promenad i stan

Datum: 2011-12-28 Tid: 21:17:04
X antal timmar senare...hemma igen, trött men glad! Har varit riktigt trevligt,  och tre stycken klädesplagg fick följa med hem och bosätta sig i garderoben. Hittade även finaste klänningen & snyggaste blåa färgen på en stickad tröja, blev dock inget köp men someday blir de mina!

Kom hem för ett litet tag sedan till doften av nybakt bröd, vilket också är vad jag äter nu. Nybakat bröd, clementin, yoghurt med hallon och banan och lite senare blir det ananas och dieselråttor och sjömansmöss (gammal julkalender) på det också.
Promenad genom Gamla stan - Stockholm at night♥

Wednesday

Datum: 2011-12-28 Tid: 11:23:00
11:23. Nu beger jag mig in mot stan för att träffa Amanda, ska bli kul! Take care

En glimt av våren

Datum: 2011-12-27 Tid: 23:07:20
Fick en glimt av härliga våren idag när jag skulle gå till bussen, tio grader och skinande sol var det. Vårkänslor i slutet av december är inte så dumt det liksom! Har varit inne i stan och kollat mellandagsrean idag, kom hem innanför dörren ett par hundralappar senare och med tre kassar händerna. Har dock bara shoppat nödvändiga saker som underkläder & träningstights, men det kostar ju en bra slant bara det.

Gjorde illa foten på något sätt gjorde jag också. Har ingen aning om hur det gick till bara att det gör jäkligt ont nu att gå på den. Hoppas på att den blir bättre tills imorgon för då ska jag in till stan igen och den här gången träffa Amanda!

Två bilder från i våras. Åh alltså, vintern har knappt börjat men: ge mig vår!♥

Julaftonsmorgon

Datum: 2011-12-25 Tid: 18:46:00
Vaknar upp, äter julfrukost, öppnar alla julklappar, fixar i ordning sig för sedan bär det av till farmor för julfirande med släkten. Mycket trevlig jul det!♥

Sunday the twenty-fifth of December

Datum: 2011-12-25 Tid: 13:38:02
Dagen efter julafton och det är plusgrader utomhus & en söndag utan någon som helst ångest, otroligt skönt det. Jag tror att det är det som är allra skönast med ledigheten: att inte behöva känna ångest hela tiden för att man egentligen borde plugga. Jag hade i alla fall en trevlig julafton igår, hoppas att ni också hade det!♥ Det blev god mat i mängder och även alldeles för mycket utav efterrätten, haha. Sedan Kalle Anka (ett måste eftersom att vi missade förra året!), olika spel och lite bus med en av min minsta kusin (på pappas sida).

Idag står istället städning, promenad, övninskörning och allmän chilldag på schemat.


Dagens klädsel - Julen 2011

Datum: 2011-12-24 Tid: 18:22:00
Klänning Second Hand // Kuvertväska H&M // Skor Dinsko // Earcuff Ur&Penn
// Armband Tunisien // Ring Gina Tricot

Julafton

Datum: 2011-12-24 Tid: 09:48:00
...Och så var det julafton! :D Så himla mysigt att vakna upp med snön som ligger på marken utanför (ja, i alla fall i små högar), julgranen som är fint upplyst och alla julklappar som är inslagna i rött julpapper. Spännande! Ska ta mig upp ur sängen nu, göra god frukost, titta på de allra senaste avsnitten av årets julkalender & därefter väntar julklappsöppningen. Hoppas att ni får en fin dag, god jul på er!♥

Riktigt fina inspirationsbilder från Weheartit för att höja julkänslan ett par grader.

Dagen före dagen

Datum: 2011-12-23 Tid: 20:39:00
Dagen innan julafton har spenderats på stan med min syster. Vi har både letat och köpt julklappar, som tur var hittade vi allt som vi skulle, även fastän vi var ute i allra sista minuten detta år (har inte hunnit julklappshandla nu innan jullovet). Nu har jag tänkt att slå in julklapparna, göra i ordning lite fina kort till dem och till sist fixa julfika i form av te och lussebullarna som vi bakade igår. Kanske lite julknäck på det också. Trevligtrevligt.


Första dagen på jullovet

Datum: 2011-12-22 Tid: 20:11:00
Började första dagen på jullovet med frukost framför Trassel (allt prat om den filmen igår fick mig att vilja se den). Har även hunnit med en promenad & julbak av lussebullar och knäck med julmusik och disneylåtar i bakgrunden. Har blivit lite utav våran tradition att lyssna på låtar från Mulan, Lejonkungen, Skattkammarplaneten, Trassel och Tarzan, bland annat när vi julbakar. Något som jag tror det var min syster som startade haha. Nu har jag i alla fall tänkt att julpynta här hemma med söta tomtar, snögubbar, änglar och julgranar. Lite såhär såg det ut hemma hos oss förra året vid den här tiden:
Nu är mina planer för kvällen att kolla ikapp julkalendern eftersom att jag inte hunnit kolla något på den de senaste veckorna. Ha en fin kväll!♥

Julavslutning

Datum: 2011-12-21 Tid: 23:47:00
Så kom dagen man har väntat på, längtat och räknat ner till. Julavslutningen är självklart det jag pratar om. Gick dock först vanlig skoldag idag tills avslutningen började klockan tre (vilket var aningen segt). Men kan nu säga att jag klarade första terminen på Södra Latin, och det är faktiskt grymt om jag får säga det själv! Kan inte riktigt fatta att tiden gått så fort att den nästan bokstavligt talat har flugit förbi en.

Kände först för att bara åka hem efter avlutningen och bara mysa framför en film då jag var hungrig, trött och hade huvudvärk, men blev övertalad att följa med till Wayne's (nya favoritstället haha?) & efter det drog vi vidare till Subway ett par timmar. Trots att jag först inte alls kände mig pigg på det blev det riktigt bra till slut. Träffade dessutom en kompis påväg mot tåget, så då fick jag sällskap hem också. Uppskattas alltid.
Två bilder från i fredags där det blev allt ifrån singstar och korttrick till skräck- och komedifilm. På bilden ser ni vår fina pannkakstårta där all glass håller på att svämma över haha.

Latest happenings

Datum: 2011-12-20 Tid: 19:52:50
ÄNTLIGEN! Nu har jag officiellt ingenting mer att lämna in, redovisa eller plugga på inför ett prov, så otroligt skönt! Dagsrutinerna har vänts lite upp och ned i och med att det varit så himla mycket varenda vecka & sedan kommer en veckan där det är ännu mer än normalt vilket gör att jag måste stanna uppe och nattplugga för att hinna med allting. I söndags pluggade jag från det att jag gick upp klockan nio till det att jag gick och la mig strax efter tre på natten, alltså nästan konstant i 18 timmar. Samhällsprovet i måndags gick i alla fall riktigt bra tyckte jag & svenskaredovisningen lektionen efter gick ännu bättre! Så det var riktigt skönt efteråt att känna att allting var över (det återstod bara att lämna in engelska arbetet) och att det även gått så himla bra.

Kom hem runt klockan tolv igår då jag och Amanda varit på inspelningen av Minuten, som kommer sändas nästa år. De spelade totalt in tre avsnitt & även en trailer. Ska bli roligt att se om man syns i tv sedan, haha!

Har dragits med världens huvudvärk de här senaste dagarna (antagligen p.g.a. sömnbristen - har ju inte hunnit sova särskilt mycket på sistone) och var bara helt slutkörd när jag kom hem idag så att jag somnade i två timmar. har precis ätit middag, slagit en julklapp som ska med till skolan imorgon och även skickat en kopia på min uppsats till min engelska lärare. Nu är jag mer än redo för jullovet.
Vegetarisk snitzel, klyftpotatis, stekt lök, fetaost med dill & sallad blev det till middag idag. Mums :D

Wanted from vivistyle

Datum: 2011-12-17 Tid: 22:06:15
En kuvertväska i någon fin färg och en av väskorna längst ner skulle jag då inte tacka nej till. När min nuvarande väska har gjort sitt så har jag bestämt mig för att köpa en Mulberry look-a-like i modellen Alexa, tycker att den modellen är så jäkla snygg! Vet dock inte vilken färg jag vill ha, tycker att alla är lika fina.

Kommer fömodligen inte hinna uppdatera mer förrän tisdag, har fullt upp med skolarbeten nu in i det sista. Det är prov, inlämningar och presentationer hit och dit, vilket gör mig smått stressad. Men desto skönare kommer det att bli med lov nästa vecka! Nu ska jag strax drar jag mig in mot stan för att möta upp de andra på Wayne's coffee för ett par timmars förberedelse inför svenska presentationen på måndag. Ni får ha det bra

Whispers in the dark

Datum: 2011-12-17 Tid: 17:24:00
Inspiration för tillfället - collaget gjort i polyvore

Svart transparent långkjol

Datum: 2011-12-16 Tid: 18:55:00
Vet inte riktigt hur länge som jag velat ha en svart trasparent långkjol, men blev i alla fall riktigt glad när jag såg denna fina på Cubus för trehundra kronor! Den är dock lite för lång och behövs läggas upp innan jag kan använda den, men det gör ju inte så himla mycket när det ändå är vinter just nu. Kärlek♥

Ikväll blir det filmkväll, pannkakstårta & massa gott med Elin & Amanda. Perfekt fredagskväll med andra ord!

Önskelista inför julen

Datum: 2011-12-15 Tid: 21:40:00
Det fick bli en lite annorlunda önskelista i bloggen detta år, bilden blev alltför suddig om jag skulle ändra måtten på fotot. Så det fick helt enkelt bli såhär istället.

På min önskelista 2011: Stickade tröjor, träningstights, svarta kängor, kamerastativ, berlocker (på bilden ett litet Eiffeltorn), biokort, smink från elf cosmetics, böcker, pengar, väska, smyckesträd, kuvertväska, resa någonstans + även parfym som jag helt glömde ta med i bilden.

Skoldag, träning & engelskauppsats

Datum: 2011-12-14 Tid: 19:12:19
Mjukiskläder, te och den här & den här låten. Kom hem för någon timme sedan efter ett träningspass och efter det har jag både hunnit med att äta och duscha. Efter idag snackar vi träningsvärk i magen, rumpan och benen alltså! Det kommer säkert att göra ont att gå imorgon haha... Men gör mig inte sådär jättemycket just nu för jag älskar känslan som kommer efter att man har tränat hårt, härlig energikick & lagom trött. Nej, nu har jag en engelskauppsats att skriva, see u guys later

In my chess patterned dress

Datum: 2011-12-13 Tid: 17:24:02
Hittade min shackmönstrade klänning längst in i garderoben hängandes på en galge i helgen. Kom på att det måste vara ett år sedan jag använde den sist, hjälp vad tiden går fort! Måste säga att jag gillar den riktigt mycket & dessutom satt klänningen mycket bättre nu än förra gången jag använde den. Lagom uppklätt & samtidigt lagom vardagligt. Ska se om jag kan fixa en bättre bild på klänningen sedan när det är lite ljusare (bilderna är tagna i badrummet då ljuset var så dåligt i övriga huset) för att den är riktigt, riktigt fin. Älskar när man hittar gamla fynd i garderoben och återupptäcker dem på nytt!♥

Nu står middag, engelska, matematik & samhällsplugg på tapeten.

Sammanfattning av november

Datum: 2011-12-13 Tid: 16:37:00

Trots att det snart har gått hälften av december lägger jag upp den här (lite försenade) sammanfattningen av november.

Det har blivit te i mängder, shopping, mysiga fredagskvällar med familjen och såklart en hel del plugg. Ungefär hälften av bilderna är från fototuren jag och bästa vän gjorde till havet under höstlovet, vilket resulterade i en hel del otroligt fina bilder. Solnedgången var verkligen helt magisk.


En helt vanlig konversation (på spanska)

Datum: 2011-12-12 Tid: 23:05:08
Haha, man bara måste älska alla konversationer jag, min mamma och min syster har på alla möjliga språk. För det mesta brukar det bli på spanska och ibland även engelska, men lite franska (för mig som går det), italenska (för min syster) och tyska (för min mamma) brukar även dyka upp lite då och då. Har kommit på att det faktiskt är riktigt roligt att försöka klura ut hur man ska säga meningen på spanska (utan att känna press), nu när det börjat gå lättare och lättare att prata mer flytande.

"Mamá, eschúchame! Yo dije mi hermana: "Sara, hago una taza chocolate de caliente para mí, quieres?" Sara contesté "si" y ahora hago dos tazas chocolates de calientes para nosotros."

Detta lyckas jag alltså knåpa ihop på ett par sekunder när jag pratade med mamma tidigare idag. Det är alltså inte ovanligt med sådana här konversationer här hemma. Märks det att vi är en riktig språkfamilj haha?

Fråga angående mina svarta spetsshorts

Datum: 2011-12-12 Tid: 18:21:00
Hej, jag undrar om du beställde dom där svarta spetsshortsen, isåfall undrar jag vad frakten och shortsen kostade. är tacksam för svar ! :) För är sugen på att köpa dom!
Hej! Shortsen köpte jag på New look när jag var i London i somras. Köpte dem alltså inte över nätet och har tyvärr därför inte heller koll på fraktpris och liknande. Själva shortsen kostade i alla fall runt tvåhundra kronor, om jag inte minns fel! Men mitt tips är väl att kolla på deras hemsida ifall de fortfarande har shortsen kvar i lager och kolla där vad fraktkostnaden kan vara i sådana fall.

Shortsen blev snabbt ett par favoriter i min sommargarderob, det enda negativa med dem var väl att dragkedjan var lite svår att få upp & kunde därför till exempel inte ha på mig dem om ingen var hemma och kunde hjälpa mig med att dra upp dragkedjan. Blev lite lagom galen på dem ibland.

Skulle googla "spetsshorts New look" och de första resultaten som kommer upp är min egen blogg och bilder. Haha, det är ju hjälpsamt, liksom :D 
Det har trillat in en hel del kommentarer på gamla inlägg vilket jag bara tycker är roligt. Och om det är någonting så tveka inte med att fråga, hjälper gärna till om jag kan.

Monday at home

Datum: 2011-12-12 Tid: 17:21:43
Och så var det måndag åter igen, helgen går alldeles för fort alltså. Dock inte alls länge kvar till julledigheten, bara lite mer än en vecka kvar i skolan!

Är i alla fall hemma denna dag, vaknade upp med en fruktansvärd huvudvärk & magont. Och sedan en inflamation på det också, vilket inte precis gjorde någonting bättre. Sitter nerbäddad i soffan i mitt täcke och varvar Vampire Diaries avsnitt med julmusik.
Bild tagen i början av hösten, ser ni hur ljust mitt hår var för bara ett par månader sedan?

En vanlig söndag - med plugg och städning

Datum: 2011-12-11 Tid: 16:47:00
Såhär såg det ut i torsdagskväll förra veckan när jag skulle plugga inför debatten följande dag. Stressad, med två häften på sammanlagt 18 sidor att gå igenom och med överstrykningspennorna i högsta hugg (brukar alltid sluta med att mina instuderingsanteckningar blir såhär härligt färgglada). Som ni kanske ser på bilderna skulle jag vara miljöpartist och debattera om deras kärnämne miljö.

Idag byter jag dock ut samhälle mot spanska och matematik. En vanlig söndag med andra ord - med plugg och städning. Trevlig söndag på er!

Söndagsupdate

Datum: 2011-12-11 Tid: 15:54:00
Sitter här med skönaste mjukiskläderna & lyssnar på Veronica Maggios röst som strömmar ur högtalarna. Det blev varken någon träning på löpbandet eller övningskörning idag, på grund av att jag har fått inflamation i min tå så har problem med att få på mig mina träningsskor. Lite typiskt att jag skulle få inflamation nu också, när jag kände mig så taggad på att börja träna igen.

Har i alla fall gjort någon nytta idag, läst ett par hundra sidor i min engelska bok, pluggat spanska & städat i mitt rum. Det är väl bättre än ingenting i alla fall
Bilden är tagen för ungefär en månad sedan.

Lördagsmorgon 10/12

Datum: 2011-12-10 Tid: 10:05:00
Fredagskvällen var som sagt riktigt mysigt. Först bio med Erika & sedan filmmys med mamma, medan Sara och hennes kompisar dunkade musik i källaren så att huset nästan skakade (haha). Hann dock inte se klart filmen innan båda somnade runt klockan ett. Men det gjorde inte så mycket ändå då den var lite långtråkig. Ikväll däremot är jag och min familj bortbjudna på middag, så det ska bli trevligt!

Härnäst står det frukost med yoghurt, macka och te på schemat och efter det har jag tänkt att träna. Måste ju ta och börja med det igen nu, har blivit så himla ovig sedan jag slutade att dansa.


It's friday night

Datum: 2011-12-09 Tid: 22:44:06
Direkt efter skolan mötte jag upp Erika för fika & bio. Blir alltid lika glad av att träffa henne, helt underbar!♥ I alla fall hade inte direkt koll på vad filmen handlade om innan men den blev rekomenderad av min syster och ett par av mina kompisar. Och OM den var bra, grym faktiskt. Hela konceptet var helt annorlunda & spännande. Det där med att tiden var pengarna var bara så himla symboliskt och rätt. In time får fyra av fem möjliga!

Nu blir det chokladtårta, lite körkortsteoriplugg och därefter lite fredagsmys med mamma framför en bra film. Bra fredag det.
Tre otroligt mörka och suddiga mobilbilder från dagen, men bättre än ingenting. Tyckte att det var så mysigt med julpyntet som de hade satt upp i stan!

Stjärnor som lyser i vintermörkret

Datum: 2011-12-07 Tid: 20:02:48
Det är så mycket mysigare att tända julstakar och julstjärnor hemma när det är mörkt, än till exempel vanliga lampor. Härligt med julstämning här hemma med röda gardiner & dukar. Åh, vad jag vill börja julpynta med små granar, söta tomtar och fina änglar nu. Inte så långt kvar till jul och jullov!

Dagen har för övrigt spenderats med matematiklektion, yogapass & föreläsning om eurokrisen. Inte så mycket mer än så.

Boktips 2.0

Datum: 2011-12-06 Tid: 21:29:00
Vet att jag har tipsat om ett fåtal av dessa böcker innan, men här är i alla fall ett gäng boktips ifall ni har glömt eller missat. En härlig mix av vampyrer, änglar, spöken, övernaturliga talanger, mode & vardagsdramatik.

Förresten om bok- och filmtips är något som ni skulle vilja se mer av så har jag mer av vad detta kom från, det är bara att säga till så kan jag fixa lite mer tips (har massvis på lager, haha).

Tre roliga What I like about you-klipp

Datum: 2011-12-06 Tid: 17:13:22
De två sista klippen är bara för underbara, alltså. Älskar betoningen på "daaaaamn stupid". What I like about you heter serien!

Det första jag såg imorse var ett vitt snölager på marken, mysig då det ger lite mer julkänsla än tidigare. Tycker dock att det inte behöver bli så himla mycket mer snö på ett tag, eftersom att det blir så mycket förseningar (än vad det redan är det vill säga) med SL trafiken.

Eftersom att det var sista människans språk lektionen idag så hade vi knytkalas, haha. Är fortfarande mätt efter alla kakor som jag tjockade i mig.

Fem sätt att matcha ett par färgglada byxor

Datum: 2011-12-05 Tid: 18:40:00
1. färg + färg + mönster = hit!
2. Med fina detaljer som smycken och skärp och diskreta färger i övrigt. Låt låta byxorna göra jobbet.
3. Uppklätt med klackar, bustier, kuvertväska och ett simpelt svart pärlhalsband.
4. Lite mer tjejigt med vitt och rosa, rosetter och hjärtan. Det skulle dock vara snyggt att bryta av med ett par grova boots eller kängor för att inte få den där sockersöta-looken.
5. Min personliga "vardagsfavorit", med dämpade färger såsom svart och vitt, virkade material och snygga färger på lacken. Passar perfekt för en shoppingtur eller en promenad med ett gäng kompisar.
Kom över detta inlägg som jag gjorde i somras (därav sommarskorna) men aldrig publicerade, så det kommer nu istället! :D

Will you be there, when I'm falling down?

Datum: 2011-12-05 Tid: 16:20:09
Kärlek till låten♥

The vow official trailer

Datum: 2011-12-04 Tid: 10:37:00
Vet att jag har skrivit om den här filmen för ett par månader, men längtar till den släpps, vilket blir i februari någon gång. The vow heter filmen och är baserad på en verklig historia. Jag tror att den kan bli riktigt bra!

Ska skynda mig nu om jag ska hinna sminka mig & fixa det sista. Ska först gå på marknad med mamma och mormor och efter det ska jag träffa mina härliga kompisar för fika. Det var ett bra tag sedan allihopa var lediga och kunde träffas. Ciao!♥

Serier jag följer

Datum: 2011-12-03 Tid: 22:15:00

Serier jag följer just nu: Glee, Psych, Hart of dixie, Community, Bones, Desperate housewives, Grey's anatomy & The vampire diaries.
Följde förut, men har slutat att gå: Veronica mars, What I like about you, Greek och Prison Break.
Serier som jag följer men som har uppehåll för tillfället: The lying game, Chuck, Pretty little liars, The secret cirle .

Gillar för det mesta mycket ungdomsserier fast med en twist & humoristiska kriminalserier. Tycker att serier som Gossip girl & One tree hill börjar kännas lite för uttjatade nu, så nu har jag upptäckt lite andra ungdomsserier som inte helt följer samma mall. Topptre favoriterna som fortfarande går är Psych, Vampire diaries & The secret circle. Tipstips!

Sneak peak

Datum: 2011-12-02 Tid: 19:14:44
Sneak peak på min fina vita spetströja som är inhandlad på Zara.

Denna dag & denna vecka har nog varit en av de stressigaste veckorna i mitt liv. Hann inte med att få mer än fyra timmars sömn inatt, så ni kan ju förstå exakt hur slutkörd jag är efter den här veckan. Det är nästan så att man är så himla trött att man blir pigg på något vis. Tack och lov att det är ledigt ett par dagar nu, ÄNTLIGEN HELG!♥

Bästa bokserien på länge, boktips!

Datum: 2011-12-01 Tid: 19:16:00
För det första vill jag bara börja med att hylla Gayle Formans böcker "Om jag stannar" och "När jag lät dig gå", som måste vara två av de bästa böckerna jag har läst på länge. Kan inte riktigt sätta fingret på vad jag gillar med boken, men det är någonting som gör att böckerna verkligen berör och virar läsaren runt lillfingret. Den fångar en verkligen både vad gäller känslor, stämning, handling och hundratals andra saker. Författaren kan bara inte konsten att nå ut utan även att beröra på ett sätt som gör att man frivilligt eller ej, verkligen dras med i berättelsen. Det är verkligen en mycket bra bok - någon som dock kanske inte alltid passar alla - och ger en tankeställare vad gäller allt som har med livet att göra. Fem av fem möjliga blir det. Läs dem! :D