JESSICA ♥ -

...

Datum: 2010-06-30 Tid: 20:34:39
Ursäkta för kass uppdatering, men har varit sjuk (feber, och grymt ont i huvudet). Har tagit massa huvudvärkstabletter en stup i kvarten känns det som. Plus andra saker som har hänt idag också, som inte har varit så himla roliga. Så jag har inte riktigt orka blogga, har mest legat i min säng mått dåligt.
Här får ni en bra låt i alla fall som har piggat upp mig lite i alla fall!

Stuck with each other - Shontelle ft. Akon

Puss & kram

Grått är det nya svarta

Datum: 2010-06-28 Tid: 13:14:03
Grått + vitt + blommigt = Dagens outfit



Nu i sommar matchar jag min gråa kavaj med blommigt och vitt :)
Känns väldigt somrigt och fräscht.

Later♥

three weeks to Spain

Datum: 2010-06-28 Tid: 12:56:00

Godmorgon :D Alla sovit gott? Det har jag iaf, för en gångs skull. Vaknade helt utvilad. Skööönt. Annars kan jag vakna lika trött som om jag bara sovit några timmar, fast jag egentligen sovit runt 9-10 timmar. Fast det är ju bara på helger och när man är ledig, som man kan sova så mycket. Annars om det är en vanlig vardag med skola dan därpå, så tror jag inte ens att jag sover 8 timmar. Men då är det ju för att man måste gå upp tidigt "/

Jaha. idag händer nog inte så jätte mycket, tror att vi skulle åka och klippa oss. Det är väl typ det enda som är planerat. Men sen tror jag oxå att jag ska gå ut och sätta mig i solen och jobba på brännan lite. Man vill ju vara lite brun när det är sommar. Istället för att gå runt och se ut som ett spöke. Haha.

Idag är det exakt tre veckor tills vi åker till Spanien! Ååh så skönt det ska bli med två veckor sol och värme. Då ska man bli brun asså. Kommer inte känna mig nöjd om jag blir jätte brun på kroppen men iinte i ansiktet, som jag brukar bli. För min syster blir röd som ett stoppljus i ansiktet, och får då jätte mycket färg. Medans jag blir brun på kroppen. Men av någon konstig anledning inte blir det i ansiktet. Så det ser alltså ut som om jag har clownsmink i ansiktet, ni vet sånt där jätte vitt puder elr något. Ja, man ger iaf de andra något att skratta åt. För om jag såg det på någon annan tror jag oxå att jag skulle gapskratta. Men inte när det gäller en själv, då är det ju lite svårt att se det roliga i det.







Tre härliga bilder från när vi var i Barcelona, för två år sedan.

Och den 19 Juli blir det Spanien igen :D


Fia med knuff - With a twist

Datum: 2010-06-26 Tid: 17:24:54

Så då är det alltså en helt ny dag, och dags för nya tag.

Någon som sett The house bunny? Såg den för några dagar sedan. Såå jävla kul asså! :D Den är nog seriöst den roligaste filmen jag sett, höll på att garva ihjäl mig vid flera tillfällen, kan jag säga :) Om ni inte har sett den, gör det! Ett riktigt rolig film asså :D



Har inte orkat/hunnit blogga de senaste dagarna, men får ta ikapp det sen :)  Tänkte ladda upp lite av bilderna från midsommar, men de är inte så många eftersom kamerabatteriet tog slut jätte snabbt.. Tråkigt ja vet, men vad ska man göra liksom.

Idag har vi haft flera besök, första gången vid halv tolv och sedan vid halv två, Så jag är ganska slut nu, kan man säga. Men vi hade iaf roligt :D Spelade Fia med knuff - med specialregler. Haha :D hade några shackpjäser med oxå. Kungen var överlägsen och kunde röja alla i sin väg,  och gick både fram och bakåt. Och juste det, den hade nio liv (som en katt), så den var helt omöjlig att döda xD Så därför uppfann vi självmordsbombaren (HAHA). Den tog tre liv men det var som sagt ett självmordsuppdrag. Fia med knuff som annars är ett ganska fredligt och lugnt spel, blev alltså heelt annorlunda. Värsta kriget haha. Men ja, det var riktigt roligt, fast ett evighetsspel. Men det är bara att prova, kör vanliga fia med knuff- regler och sedan hittar ni bara på några. Ett spel som garanterar mycket skratt :D Haha nu låter jag väl som en reklam, "köp den här och dina tänder kommer bli rena på ett kick" xD Men ni fattar iaf vad jag menar, lite som ett tips bara :) För att få lite omväxling i spelen, och låta din kreativa sida jobba.


Nu ska jag nog sätta mig och kolla på film på voddler, In search of a midnight kiss, tror jag den hette. Uppdaterar nog senare. Hejdå :)


Today

Datum: 2010-06-24 Tid: 01:07:21
Bilderna från idag kommer här:





                                                                  

Dress for fashion

Datum: 2010-06-23 Tid: 23:17:46
Söta klänningar från Bik bok




It's a good day today

Datum: 2010-06-23 Tid: 21:20:00
Värsta träningsvärken idag asså! Tränade nog hårt igår, och glömde strecha. Ett gott råd folk, strecha alltid efter (och helst före) ett träningspass. Så slipper ni gå runt flera dagar efter och ha ont. För det är inte kul, kan ju knappt sätta mig på en stol utan att det gör ont. Ja ni fattar..

Idag var det iaf jätte fint väder, lite mer än 25 grader. Så jag och min syrra gick och badade. Det var sköööönt :D
Det var visserligen kallt i vattnet först, men det blev ju varmare. Tog massor med fina bilder oxå. Som nog kommer upp senare. Ni då, Haft en bra dag?



En lite fin bild, jag tog idag, på blommorna som stod på köksbordet :)

Nä, nu måste jag gå och äta något, är fan skit hungrig.

Bye






Fem enkla tips för dig

Datum: 2010-06-23 Tid: 01:16:51

Fem enkla tips för att "hotta" upp en outfit.

* Skärp. På kappan, koftan, klänningen, byxorna. Ja nästan allt. Ett billigt och enkelt sätt att förnya en outfit.  Ett coolt skärp kan vara pricken över i:et i din outfit. Sätt den i midjan för att markera, eller varför inte lite nonchalant på höften. Nitat, flätat, färgglatt,
vad väljer du? 
                                        
 
  
             Lindex                                         Asos                                  H&M

* Smycken. Ett stort maffigt halsband kan göra vilken tråkig outfit till en cool festutstyrsel. Gör sig bäst till en i övrigt enkel outfit. Välj bland alla möjliga färger och former. 
                                               
  
                                 Alla tre halsbanden kommer från bubbelroom

* Håruppsättning. Vem säger att det måste kosta skjortan att hotta upp en outfit. En snygg håruppsättning kan lyfta din outfit till helt nya höjder. Finns alla möjliga att välja bland. Och det bästa? Det kostar dig ingenting!  Ett bra sätt att variera och förnya din outfit, helt gratis. Just nu är snedflätan väldigt trendig. Ger en skön och avslappnad touch till din outfit.

 
                                   Alexander Wang- flätan

* Väskan. Små, stora, med nitar, fransar, flätade handtag, dubbla kedjor (som Chanel-väskorna). Det finns oändligt många olika varianter, både dyra och billiga. Det är bara att välja och vraka. 
  


              H&M                            Åhlens                                          Lindex

* Skor. För olika tillfällen. Högklackat för en utekväll eller speciella tillfällen. Ballerina för en shoppingtur i staden. Eller varför inte sandaler vid stranden. Valet är ditt. Men en sak är i alla fall sant, skor kan vara den bästa accessosearen för att ge din outfit det lyftet som den förtjänar. Om du har en helsvart eller vit outfit, varför då inte ta ett par färgglada skor. Fokuset dras direkt till dina smashiga skor.
  


               Nelly                              Scorett                                Scorett


Okey, det här inlägget tog sjuuukt mycket tid att göra, men det var också grymt kul :D

Hoppas ni gillar det :)

Nu ska jag gå och lägga mig, kram och go'natt♥


Clothes for today

Datum: 2010-06-22 Tid: 21:50:49
Dagens Outfit.



 


Skjorta/ New Yorker
Örhängen/ Lindex
Kjol/ H&M
Armband/ köpt i Tunisien


Blått är flott

Datum: 2010-06-22 Tid: 21:30:57


Några av mina favoiter ur vår lilla "nagellackssamling".




Har precis målat mina naglar :D Denna gång fick det bli blåa naglar :) Passande nu i sommar. Och dessutom älskar jag verkligen färgen blå. Ljuvligt.



Resultatet. Såhär blev det alltså :D


Nu ska jag fortsätta kolla på The mentalist, det är ju säsongsavslutning idag. Spännande.

xoxo


Smoooooothie

Datum: 2010-06-22 Tid: 16:17:57


Sitter här och äter min smoothie, som jag har gjort :D

Smoothie:

* Mjölk
* Lite naturell yoghurt
* Hallon
* Blåbär
* Banan
* Isbitar (för att den ska vara riktigt kall)

I vanliga fall skulle jag även haft i jordgubbar, men de var tyvärr slut här hemma.



Man behöver inte alltid äta marabou för att få lite mer mm.. i livet :D

Yummy yummy :D

Det är dessutom roligt att göra den, man kan ju liksom lägga i nästan vad som helst som man vill ha i. Inte lika roligt att diska den dock, men men.. sånt måste ju göras.

Bäst av allt: Den är ju nyttig oxå! :D

Btw, fint och varmt väder det var idag :) Skönt som alltid :D


Ha en bra dag, allesammans! :D

Kram♥


Time for workout

Datum: 2010-06-22 Tid: 14:03:23

Vaknade idag av en fågel som kvittrade utanför mitt fönster. Eller rättare sagt, nästan innanför mitt fönster. Jag hade öppnat mitt fönster igårkväll, innan jag gick och la mig, så att det inte skulle bli så varmt i mitt rum som det annars blir. Det är inte särskilt stort det är öppet, men på något sätt hade alltså den lilla fågeln fått in sin näbb igenom där. Och kvittrade och höll på. Jag vaknade såklart av det eftersom att det var så högt, som om den kvittrade precis i mitt öra. Så jag klev upp och kollade vad som lät. Och det var alltså den lilla fågeln, som sedan försökte få ur näbben där. Och det gick då inte så bra. Hörde bara en massa brak. Lät ungefär som om den ramlade ner från fönsterkarmen, elr vad det nu heter. Stackars fågel säger jag bara. Kan inte vara lätt för dem.


Yes, nu ska alltså kroppen få sig en omgång.  See ya :D


Dagens Outfit

Datum: 2010-06-21 Tid: 19:36:15


Leggings - Gina Tricot
Linne - H&M
Skärp - Lindex



Mitt hår idag :D Tog en slinga av luggen och "skruvade den" och fäste med hårspännen.


 
Hjärtat, har jag gjort med en vit kajalpenna. Tyckte att det blev det där lilla "extra" :D
Jag tyckte att det var en söt liten detalj, till den resterande tuffa outfiten.


Vad tycks?

Bikini

Datum: 2010-06-20 Tid: 22:26:54



 


Jag är riktig sugen på att köpa den första bikinin, tkr den är ascool :D

Vad tycker ni? Har ni någon egen favorit?

Movies

Datum: 2010-06-18 Tid: 00:21:21
Första dagen på sommarlovet idag då :D Det var verkligen jätte skönt att få sova till klockan elva. och jag kan säga att jag var jätte pigg när jag klev upp oxå, fast jag inte sovit mer än sisådär 8 timmar (som är det man minst behöver sova som en tonåring, får väl gå och lägga mig lite tidigare sen, men första dagen måste man ju  få fira med att stanna upp sent..tkr jag iaf) Sen var det en ganska slapp dag :D Åt frukost, sen gick jag ut och la mig i solen, på en filt, med en bok, musik från mobilen och självklart solglasögon :) Härligt.


Senare på kvällen kollade vi på en film, som hette; Där mitt hjärta finns (where the heart is), först tyckte jag att den var ganska tråkig, men det blev faktiskt riktigt bra. Natalie Portman spelar huvudrollen - 17-åriga Novalee som väntar barn med sin själviske pojkvän, som bryr sig mer om sin (obefintliga) musikkarriär. Han lämnar henne vid ett Wal-Mart, där de egentligen bara skulle stanna för ett toalettbesök. Eftersom hon inte har någonstans att ta vägen bor hon i sex veckor - i hemlighet- i varuhuset. Sedan får hon värkar och då dyker bibliotekarien vid namn Forney, upp och förlöser hennes barn, som hon sedan döper Americus. Novalee blir sedan mycket bra vän med både Forney och sjuksköterskan Lexie. När hennes mamma dyker upp på sjukhuset, som hon inte sett på flera år, och säger till sin dotter att hon och hennes nyfödda barn kan bo hos henne, ger Novalee henne 500 dollar, som hon fått när hon blivit känd som Wal-mart tjejen, för att hitta någonstans där de kan bo. Dagen efter, när hennes mamma skulle kommit och hämtat upp dem, får hon vänta länge, tills hon inser att hennes egna mamma har blåste henne på pengar. då får hon bo hos "syster", som hon konstigt nog kallas. När Americus är fem månader blir hon kidnappad av ett religöst par, som anser att barnet är en styggelse, eftersom mamman inte var gift när hon fick barnet. Men de hittar henne sen igen. Okej för sammanfatta lite nu då, sår blir Forney förälskad i Novalee, och hon börjar sedan känna likadant, men tycker att hon inte är god nog åt honom. När hans alkoholiserade syster, som han har tagit hand om, dör, säger han att han älskar henne. Men får svaret att hon inte älskar honom tillbaka, på det viset. Så han åker iväg för att uppfylla sin dröm att bli historielärare. I slutet åker hon till honom och berättar att hon ljög när hon sa att hon inte älskade honom. Att hon tyckte att han förtjänade något bättre. Men då svarar Forney att det inte finns något bättre än henne. Slut.








Ja det var det, nu ska jag fortsätta att kolla på Step up :D




Sommartider hej hej!

Datum: 2010-06-17 Tid: 00:37:46
Åh så fint det är med alla blommor och så som växer överallt! :D Blir alldeles glad av dessa sommartecken. För det är ju verkligen sommar nu - det kan ingen neka - med värmen, det fina vädret och allt som blommar. Och sommarlov, såklart :D

När jag kom hem var jag bara tvungen att ta lite kort på lite blommor och så, tkt det var så fint :)












Visst är det grymt skönt att slippa all snö, slask och tjocka kläder och istället ha fint väder och shorts och sånt?


Sommar avslutningsoutfit

Datum: 2010-06-17 Tid: 00:26:14
Det här hade jag alltså på mig idag.. :D

 

      

Klänning - H&M
Väska - Gina tricot
Skor - Skopunkten
Armband - "okänt"
Örhängen - JC





..Och såhär såg jag ut :D

Sommarlov

Datum: 2010-06-17 Tid: 00:02:21
Äntligen! :D ja idag hade vi alltså skolavslutning. Känns som halva sommaren har gått innan vi nu äntligen har sommarlov. Men jag trodde att eftersom vi slutade så sent- 16 Juni- så skulle vi få börja senare än alla andra i höst..men nej nu är det tydligen så att vi till och med ska börja TIDIGARE än vanligt -.- Åh, vad irriterad man blir. 

Det var skönt att det var riktigt varmt nu på skolavslutningen. Fast det var ju ganska jobbigt att stå en och en halv timme och kolla på showen. Men sen va det betygsutdelning med mera. Blev väl sådär nöjd med mina betyg. Trodde jag skulle få lite bättre i vissa ämnen eftersom jag ändå har mvg i princip vartenda prov. Men fick i alla fall inga g:n. Bara Vg och Mvg. Det blir väl lite bättre betyg sen i nian när de är mer villiga att ge högre betyg, eftersom de är slutbetygen då.

Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag såg min ansvarslärare, som var klädd i en orange regn-poncho typ, och en grön hatt, som vissa har när de är ute och fiskar. Och till slut..ett fiskespö. Såg hur kul ut som helst haha. Han skulle iaf upp och sjunga "Jag går och fiskar..och tar en tyst minut..åker ut, ut och fiskar.." (det trodde man ju verkligen inte).

Sist på dagen, vilket var ungefär klockan tolv elr något, skulle vi ta lite bilder oxå. Det måste man ju. Gruppbild, på kompisarna och så. För sen kommer man ju inte träffas allihopa igen förrän på länge. Men hälften protesterade såklart på att vara med på bild,



Ja här är hela gänget :D (förutom killarna som inte ville vara med på bild)

S O M M A R L O V!! ♥


Nu är det sommar, nu är det sol

Datum: 2010-06-15 Tid: 13:07:25

Jaaa, nu är det är soligt och varmt igen! Efter några dagar med regn och bara moln är det härligt att återse solen igen.  Kom hem för nån timme sen, skulle bara städa ur skåpet och torka & kolla på någon fotbolssmatch mellan niorna och lärarna, men det gick rätt snabbt. 

Imorgon är det skolavslutning! Äntligen säger jag bara, har ju gått en vecka längre än alla andra typ, så det ska blir suuper skönt. Har redan hittat klänning och skor och så till avslutningen, ni får se allt imorgon! Ska äta nu och sedan fixa mig inför kvällen!




Tänkte bara slänga in en bild på hur jag såg ut idag :D

Juste ni vet den där filmen - Babysitter wanted. Matt Dallas var med i den och man kan säga att vi har blivit lite smått Matt-galna. Han har tidigare varit med i Kyle XY, om någon har sett det. Så hans fina ögon är numera min bakgrundsbild på mobilen, haha. Första intrycket när det skulle vara natt eller sent på kvällen i filmen, såg han inte snygg ut alls. Vi satt där och bah "Är han snygg, ÄR HAN?" "..Nej..han var ingen snygging". Men sen andra gången när han visades i filmen, och det var i dagsljus, lät det: " Jooo, han var ju SNYGG". Sen i slutet när man fick se hans ledsna, valpögon smälte vi allihopa och satt väl typ och dreglade, haha.



Dagens låt: One day - Trading yesterday :D


Dagens låt

Datum: 2010-06-14 Tid: 23:06:34
..blir "Pieces" med Sum 41 :D Så jäkla bra asså :)

http://www.youtube.com/watch?v=By7ctqcWxyM







Fyller femton år idag!

Datum: 2010-06-14 Tid: 22:23:00
Har inte haft tid att skriva på ett tag, Hade fest både i lördags & i söndags (fick massa fina presenter!) så skriver nu istället.

Dagen började klockan kvart i åtta när jag väcktes av alarmet på mobilen, inte så värst roligt, hade varit skönt med lite sovmorgon. Skulle i alla fall cykla till Lida där vi skulle ha fem-kamp (eller egentligen skulle det ha varit fem, men de bestämde sig för att strunta i den femte grenen så det blev bara fyra). Först ut var brännboll, någon sorts frisbee tävling, statytävling (man skulle bilda någon levande staty med alla personer i klassen) och till sist blev det dragkamp mellan alla fyra klasser. Min klass kom efter att de hade räknat samman alla poäng etta! Sen har jag tillbringat resten av födelsedagen med min pojkvän, passade på att pussa lite extra på honom! Åh, så gullig och otroligt fin han är! ♥



Jordgubbar + Sommar = LOVE ♥





Dagens Outfit

Datum: 2010-06-07 Tid: 23:09:24
                                  

                                  Grå tröja med puffärmar - H&M
                                  Svarta shorts - Gina Tricot
                                  Spetsleggings - Ellos
                                  Örhängen - JC


♥I Love the sunshine♥

Datum: 2010-06-07 Tid: 22:51:35
Vilken skööön dag det var igår, måste jag bara säga :D Satt ute hela dagen i bikini på gräsmattan, det var så grymt härligt :D man märkte också att solen var väldigt stark eftersom jag brände mig lite på axeln.. Men iaf, jag fick lite mer färg, vilket är bra. Jag vill ju inte vara en blekfis hela sommaren ;)

 
 Sådär ser jag iaf ut, efter en hel dag ute i solen ;) Kan inte fatta att jag faktiskt var så blek innan xD

Idag var en ganska trött dag- som vanligt då- för mig. Gick och la mig halv tolv igår, eftersom jag och mamma satt och kollade på en film på trean, någon som såg den? Kärlek på menyn tror jag den hette :) Den var väl ganska bra, lite förutsägbar som de flesta amerikanska filmer är, tkr jag. Lite tråkigt. Men den var ändå lite småmysig och så. Kan vara värd att se, om man gillar matlagning (Det var vääldigt mycket mat-snack i den filmen) och romantik ;)

Sen hade jag matteprov också. Sista hela veckan i skolan och jag har två prov. De kör verkligen full rulle in i det sista. Men ja, det gick väl sådär :) Lite glad att det är över, nu är det bara so-provet (om regering och riksdag) kvar. Det är hemprov, ungefär som en inlämning då ;) bara ett annat namn på det xD

Får hoppas att vädret kommer var fint den här veckan, men läste att det skulle vara molnigt till fredagen, då det skulle regna och sen skulle det bli soligt och varmt nu i helgen. *hoppas hoppas på soligt*

Nytt

Datum: 2010-06-05 Tid: 15:46:54

Nu kommer bilder på inköpen från igår :D







Verkligen en söt liten sommar klänning :) den kommer få följa med mig många gånger nu i sommar.


Åh, den här är så gullig men ändå basic. Enkel men ändå med det där lilla extra :D
Köpte en i grå, eftersom jag kom på förut att jag faktiskt nästan inte har något grått - eller inget som jag använder så ofta iaf.


Skjorta, passar perfekt till byxleggings och ett med ett vitt linne under. För lite mer slappa dagar, då det är lite halvt varmt (för kallt för att ha shorts och linne, men för varmt med långärmat eller kofta).



Jag välkommnar ett till par shorts till min lilla samling. den här gången köpte jag ett par turkosa (äääälskar verkligen färgen). Haha jag och min kompis drogs till allt som var turkost eller cerise  (ungefär som de shortsen på bilden). De här tygshortsen är perfekta att ha när det är väldigt varmt. Så fort när jag kommer hem från skolan så byter jag om till dessa. SÅ SUPER SKÖNA. Matcha med vitt linne och armband och du är redo för en skön dag vid stranden :D Det är roligast och mysigast att köpa sommarkläder, alla dessa färger! Blir bara glad av att kliva in i en butik som är ett hav av färger. Vad tycker ni? Sommar/vinterkläder? Den här våren/sommaren har jag verkligen blivit helt shortsgalen. Jag var visserligen det förra året oxå, men nu har jag nästan inget annat på mig än shorts. De är så sköna och nu finns de i alla möjliga material och färger. Älskar't :) Vilken är erat bästa sommarplagg?

Alla kläder är köpta på H&M.

Näe, nu ska jag ut och springa. Vill ju inte missa att ta vara på det fina vädret. Vet ju aldrig när det försvinner och det blir kallt och regnigt. Hejdå allihopa, ha en jätte skön dag :)


En skön lördags morgon!

Datum: 2010-06-05 Tid: 14:42:28
Ååh, jag är så HIMLA glad att det äntligen är sommar! Värmen och solen. Man får bada och det är äntligen bästa årstiden att äta glass på  (det kan man ju äta på vintern oxå, men det är godast och mysigast att äta en kall glass på en varm sommardag). En av de absolut bästa sakerna som finns är sommaren. 




Jessica do the blog now

Datum: 2010-06-05 Tid: 02:01:19

Idag skulle vi gå på bio. Men inte för att se "riktiga" biofilmer. Nej, vi skulle kolla på våra egengjorda filmer. Med dålig kamerakvalité och ljudeffekter. Det var vårat svenska-biologi-so projekt, som de kallade "kärlekens magi. Uppgiften var att ta ett kärlekspar i historier och sedan skriva en historia och bildmanus så att man kunde göra en film utav det sen. Vi tog Robin Hood (som de flesta andra oxå tog). Jag fick spela Marion och Kungen. Det tog väldigt lång tid att kolla på alla filmer bara, eftersom det var fyra klasser, och de hade ungefär 4-5 filmer var. Och sedan efter varje film visats skulle gruppen upp på scen och svara på frågor. jag hade verkligen ingen lust att stå där på scenen och bara "eeh..?", för att jag inte kom på någonting att säga. Men, när den grymt pinsamma stunden var över blev det lite roligt då våran film vann! Fick ett varsitt biopresentkort och en film :) Sen skulle jag och några kompisar gå och äta där. Jag beställde kycklingsallad med pasta och vitlökssås. Muums :D Efter det så gick vi och kollade lite i affärer. Det var min dag det!