Fem enkla tips för dig

Datum: 2010-06-23 Tid: 01:16:51

Fem enkla tips för att "hotta" upp en outfit.

* Skärp. På kappan, koftan, klänningen, byxorna. Ja nästan allt. Ett billigt och enkelt sätt att förnya en outfit.  Ett coolt skärp kan vara pricken över i:et i din outfit. Sätt den i midjan för att markera, eller varför inte lite nonchalant på höften. Nitat, flätat, färgglatt,
vad väljer du? 
                                        
 
  
             Lindex                                         Asos                                  H&M

* Smycken. Ett stort maffigt halsband kan göra vilken tråkig outfit till en cool festutstyrsel. Gör sig bäst till en i övrigt enkel outfit. Välj bland alla möjliga färger och former. 
                                               
  
                                 Alla tre halsbanden kommer från bubbelroom

* Håruppsättning. Vem säger att det måste kosta skjortan att hotta upp en outfit. En snygg håruppsättning kan lyfta din outfit till helt nya höjder. Finns alla möjliga att välja bland. Och det bästa? Det kostar dig ingenting!  Ett bra sätt att variera och förnya din outfit, helt gratis. Just nu är snedflätan väldigt trendig. Ger en skön och avslappnad touch till din outfit.

 
                                   Alexander Wang- flätan

* Väskan. Små, stora, med nitar, fransar, flätade handtag, dubbla kedjor (som Chanel-väskorna). Det finns oändligt många olika varianter, både dyra och billiga. Det är bara att välja och vraka. 
  


              H&M                            Åhlens                                          Lindex

* Skor. För olika tillfällen. Högklackat för en utekväll eller speciella tillfällen. Ballerina för en shoppingtur i staden. Eller varför inte sandaler vid stranden. Valet är ditt. Men en sak är i alla fall sant, skor kan vara den bästa accessosearen för att ge din outfit det lyftet som den förtjänar. Om du har en helsvart eller vit outfit, varför då inte ta ett par färgglada skor. Fokuset dras direkt till dina smashiga skor.
  


               Nelly                              Scorett                                Scorett


Okey, det här inlägget tog sjuuukt mycket tid att göra, men det var också grymt kul :D

Hoppas ni gillar det :)

Nu ska jag gå och lägga mig, kram och go'natt♥


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback