JESSICA ♥ -

Mästare på pannkaka

Datum: 2010-07-31 Tid: 20:37:54
..Det är jag det. Om du nu gillar lite för mycket fettdrypande pannkakor. Haha. blev inte så lyckat när vi bestämde oss för att göra pannkakor. Men de gick att äta iaf, och det är ju det de är till för ändå. Att ätas.

I väntan på mer att läsa kan ni ju ta och lyssna på denna låt. Som är ett av mina favorit band btw :)


All Time Low - Bandet vars konsert jag ska gå på senare i sommar. Längtar. Så. Mycket.

Godis är alltid en hit!

Datum: 2010-07-31 Tid: 19:45:08

Sitter här med en en godispåse och huvudvärk, från flyget igår och som ännu inte har gett tecken på att ge med sig. Så godiset får bli min energi kick i väntan på att den ska försvinna. Men man tackar inte nej till godis, inte idag i alla fall. Men nu ska jag fortsätta att packa upp. Allt ligger än så länge i en stor hög på sängen. Bra tycker jag, men det gör inte min mamma. Haha förstår henne i vanliga fall, men jut nu orkar jag inte. Men jag ska ta itu med det. Snaaart.

Mer uppdatering kommer snart, om Spanien och massor med bilder - För såklart kan jag inte ta bara några bilder. Det måste vara överdrivet många. Ha ha. Men så länge får ni har det så bra♥


Och så var man hemma i Sverige igen

Datum: 2010-07-31 Tid: 19:35:04
Hola! Hemma igen ifrån underbara Spanien. Har haft det soligt och fint varje dag med temperaturen 35 grader. Riktigt härligt var det! Kommit hem solbrun och glad. Men lite jobbigt var det när vi landade innan tolv på Skavsta och det regnade och blåste. Det var man inte precis beredd på, för då skulle man ju tagit på sig något bättre än shorts och ett tunnt linne. Men väl inne i bilen så blev det varmt och mysigt ihopkurad i en blårutig filt. Yes I absolutley love the colour blue.


Still waiting

Datum: 2010-07-19 Tid: 00:58:14

Hahahaha :D

Väskan är Packad, mina naglar är fixade (blev rosa nagellack den här gången), mina fötter är lena och mjuka. Tack och hej leverpastej. Nu går jag och lägger mig. Godnatt.

Vi syns om två veckor. Ha det bra♥

1 + 1 = 2 outfits

Datum: 2010-07-19 Tid: 00:48:55
1.

Linne New Yorker Shorts Gina Tricot Kavaj Ellos Skor Din sko

2.

Klänning, armband & väska Gina Tricot Skor "Okänt" Solglasögon Lindex

Böcker [Check]

Datum: 2010-07-19 Tid: 00:23:51

Böcker är ett måste. På semester, och annars också då, är det nödvändigt att ha något bra att läsa. För mig i alla fall. Speciellt när man kommer tillbringa dagarna med att ligga och slappa på stranden. Att ligga och sola kan vara riktigt avslappnande, med en bra bok. Utan, blir det oftast långtråkigt och jobbigt. När man inte är koncentrerad på något annat, är det faktiskt jobbigare att ligga i den gassande solen och känna svettet rinna nerför pannan.

Fast jag är en sån där som läser nästan hela tiden, men det bästa tillfället att läsa är på en lat, het, sommardag. För man slår ju två flugor i en smäll då, så att säga. Du får lite mer färg, och du har tid att läsa böcker.

Men det är svårt ibland att hitta bra böcker. Då har jag några förslag, som jag tycker är riktigt bra.

Bree Tanners andra liv - Stephenie Meyer
Mitt nya jag - Sophie Kinsella
Promnights from hell - massa olika författare, bland annat Stephanie Meyer och Meg Cabot
Hela Saknad-serien - Meg Cabot
Market - P.C. och Kristin Cast
(som jag tipsade om i ett tidigare inlägg)
Hungerspelen - Suzanne Collins (Det är tvåan, nere på bilden; Catching fire. Fast på engelska)


Böckerna som får följa med till Spanien. Haha som ni ser är de flesta böckerna (alla förutom en) på engelska. Men det är ju bra träning att läsa det. man lär sig nya ord och samtidigt hur man stavar det. Vilket är väldigt bra. Plus att det är lite roligare att läsa vissa böcker på engelska. Det går segt i början, men sen läser man ju snabbare och snabbare. Men det är ju som allt annat, man får jobba upp sig för att få bättre resultat.


Mycket att göra = stressigt

Datum: 2010-07-18 Tid: 21:53:11

Packa packa packa packa. Det tar ju aldrig slut. Alltid något som man glömt packa ner. Jeesh, vilken tid det tog att välja ut vilka kläder jag skulle ha med. Tror jag sprang runt och kollade och räknade i en timme eller så. Haha bara för lite kläder. Men nu är allt - nästan - färdigpackat. Väntar bara på att kläderna ska torka, eftersom jag var tvungen att tvätta de för hand, som inte redan var rena och som jag skulle ha med. Nu är det typ bara tusen andra saker som måste göras. Ingen stress, nejnej, helt lugn..

Nu ska jag fixa mina fötter så att det blir fina och lena, och måla naglarna. Pusspuss♥


House of night

Datum: 2010-07-18 Tid: 20:44:19


Betrayed, andra boken ur House of night - serien. Som är skriven av P.C. och Kristin Cast (Mor och dotter). En annorlunda vampyr serie. Som har mycket nytt att tillföra de vanliga vampyr myterna. Jag var fast innan jag ens läst ut första boken. Håller alltså på att läsa den här boken, försöker att läsa ut den innan imorgon, eftersom vi ska ta med trean, fyran, femman och sexan i serien till spanien. Men för att kunna läsa de andra, måste jag ju läsa ut den här först. Nästan 400 sidor är den på, och jag är väl ungefär på hundra. Och den är på engelska också, så det går ju lite långsammare att läsa. Aah..och jag som tänker att jag kan läsa ut den tills imorgon..visst. När man har så mycket annat att göra tills imorgon. Känns ganska omöjligt, men jag ska klara det! Jag lovar. I'm gonna make it. One way or another.


Alla böcker som finns (än så länge) i serien. Rysligt bra är de i alla fall.


Just a summer day in my life

Datum: 2010-07-18 Tid: 20:26:35
Några av bilderna från kakelholmen, Hope you enjoy it! :)


I say jump! :D


Yep, alltid stora smile, det är ju så det ska va ;)


Ååh!
Så fint med solnedgång ju. Naah.


Blev många fina bilder i den härliga kvällssolen.


Ett snabbt foto innan vi hoppade i.


Kallt i vattnet, bättre att sitta och torka på klipporna, i solen.


Solförmörkelse! Haha ja nästan i alla fall, bara att den här gången var det en stor båt som skymde solen.


I♥The sun


..Och där var sista bilden :) 

                                                                                                          
                                                                                                      ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♥

Say it with love

Datum: 2010-07-18 Tid: 19:59:02

I fredags bar det av till södertälje för att kolla på en present till pappa, bikini och skor. Men istället  för att hitta något av det där, så hittade jag ett par jeans. Hahaha. Lite komiskt asså. Men det var ändå bra eftersom jag verkligen behöver jeans, kastade ju nästan alla som jag hade i höstas. Dels för att de blivit för små eller inte satt sådär super skönt, och dels för att de faktiskt inte var så snygga längre. Uttvättade. Och mina nya jeans var verkligen snygga. Me like. Dessutom var de på rea oxå. Ett kap, indeed. Älskar känslan när man känner att man fyndat något. Och det största plusset är ju att man sparar pengar på det oxå! Ja, när det är rea då, inte direkt att köpa själva kläderna. Haha ;) Man känner sig liksom nöjd. Boostar upp självkänslan oxå. That's good.

Känner du igen känslan? :)

 
Mina underbara nya fina jeans. Super Nöjd :)


Buenas noches

Datum: 2010-07-18 Tid: 02:05:25
Nu ska jag gå och lägga mig. Ska ju upp lite tidigare imorgon så att jag hinner ut och springa innan frukost. Godnatt alla söta!♥

Belive in yourself and do it

Datum: 2010-07-18 Tid: 01:57:16
♥ Music is what keeps me going. It is the thing that makes me happy even when I am sad. It's also the thing that remind me all that life is, and all that it has to offer. But it also reminds me about the people that is less fortune. Music and friends is what helps me to make it through sad and lonley moments when everything feels like it's falling apart and there's nothing I can do. But that's wrong. You always have the power to make things better. You just have to belive in youself and do it. Not for anyone else, but for yourself. You, and only you, have the power to change your life. So embrace life, and everything it has to offer. And make the best of it, because you only get to life it once ♥


En låt som betyder extra mycket för mig.

Love the way you lie

Datum: 2010-07-18 Tid: 01:49:25


Klantig - Yes vad annars?

Datum: 2010-07-18 Tid: 01:37:29

Pannkakor + Hallon + Blåbär = Sant . Godaste kombinationen ever! :) - Jaa..den nyttigaste iaf. Men ja..att det ska vara  så svårt att äta pannkakor. Man är ju så smart att man råkar välta ut blåbärsskålen över tallriken, klänningen, bordet och golvet. Suck. Haha jupp, jag är den första att kalla mig själv klant.  Det blev stora och många blåbärs fläckar på min klänning. Men som tuuur var fick mamma bort dem när hon tvättade. Åh vad glad man kan bli av att en av sin favorit klänningar inte blir förstörd. För det hjälper ju inte att det var ens egen klantighet var det som gjorde att den blev blev förstörd isf. Men nu är den räddad. Thank you god, if there really is someone up there.

 
+ +  


Yes I'm back!

Datum: 2010-07-18 Tid: 01:01:39

Mycket bad, paddlande och slappande, är så man kan sammanfatta de här senaste tre dagarna. Kom hem i torsdags förresten. Vi ändrade så att vi sov över en natt till där istället för att åka hem i onsdags. Tog massor med kort (Ja, det är ju så kul!), så jag får väl lägga upp dem sen när jag har tid. Det har iaf varit riktigt härligt väder. 25 grader i vattnet har det varit (helt otroligt ju). Så varmt brukar det väl inte vara? Förutom när jag var i Thailand (andra gången) och vattnet till och med var varmare än luften. Det var runt 40 grader i vattnet då. Inte svalkande då precis, men det var skönt.

Men nu är jag hemma, så bloggningen is on! ...Men bara tills på måndag iof (jag åker runt tolv, till flygplatsen). Jäklar vad tiden har gått snabbt. Kändes ju som att jag hade mycket tid kvar. Men det är ju bara imorgon kvar sen åker jag! Kan knappt fatta det ju..

..Tjohej och jag som inte ens har packat klart ännu, eller ens tvättat upp allt jag måste ha med för hand. Oj nu blev det stressigt imorgon känner jag. Men det ska jag nog klara :) Vet ju ändå ungefär allt jag ska ha med mig.

Aja, skulle bara skriva att jag är tillbaka. Så ni vet att jag lever och allt sånt.

Ha det bra♥


Life is just what you make of it

Datum: 2010-07-12 Tid: 21:01:12

Nu ska jag packa lite. Puss på er!♥

Bjuder på en bild så länge.


All Time Low

Datum: 2010-07-12 Tid: 19:27:28

Ska på All Time Low konsert den 16 Augusti! Längtar så jävla mycket. Har du missat bandet? Då har du chansen att lyssna på en låt från dem här. Så bra! :D


Man får göra det bästa av det man har

Datum: 2010-07-12 Tid: 19:22:27

Imorgon kommer jag att vara borta. Åker till en kompis landstället tills på onsdag. Så det blir ingen bloggning då, eftersom jag inte kommer ha någon tillgång till dator.

Trodde först att det skulle bli regnigt idag. Men efter en liten regnskvätt så klarnade himlen upp sig och det blev ju uppåt 25 grader. Då blev det att ha vattenkrig med syrran. Men när man inte hittar vattenpistolen, så får man ta till andra medel. I detta fall fick en stor vattenkanna och en bunke ersätta de traditionella vattenpistolerna. Men det gick det med. Förutom att man blev dyngsur direkt. Få en hel vattenkanna över sig liksom. Fast det gjorde ju inte så mycket, eftersom jag redan hade skvätt ner mig innan Sara hunnit byta om. Skulle fylla vattenkannan med vatten och det sprutade upp, tillbaka på mig istället. Haha, ibland är man allt bra skillad.

Sen spelade jag mitt nya bilspel. Gaah, gud vad jag älskar den där ratten. Helt grymt kul. Tror jag är lite förälskad i den..är det möjligt? Haha nä men jag ångrar inte ett dugg att jag köpte den iaf. Så bilspelsgalen som jag är, var det en bra invistering.

Idag är det exakt en vecka kvar tills vi åker till Spanien (19 Juli). Börjar bli lite smått nervös. Hatar verkligen att flyga, mår så illa när jag åker flygplan. Tack gode gud att det finns illamående tabletter. Och för att inte tala om värktabletter. Vad skulle världen vara utan dem? Eländigt och smärtsamt antagligen.

Skönt med en lite lugn dag i alla fall. Har ni haft en bra dag? ♥

Bild från Venedig förra året. Älskar solnedgången.


Twilight parodi på bio

Datum: 2010-07-11 Tid: 21:42:15

Haha, asså gud vad jag skrattade när jag såg den här. Det är en parodi på Twilight-filmerna, men även Alice i underlandet och lite annat.
Älskar det där när han säger "Someone orded chines food?" och i slutet när team jacob slår ner team Edward. Nyfiken? Kolla på det då.
Den var helt hysteriskt rolig. Längtar du lika mycket som jag att få se denna roliga komedi? Den kommer ut i Augusti i år, så man behöver inte vänta länge.

California curls

Datum: 2010-07-11 Tid: 21:18:53

Mode är något man följer, stil är något man har

Datum: 2010-07-11 Tid: 20:46:56
Just nu insperas jag av ljusa pastellfärger, blommigt, ena axeln bar, axelbandslösa sommar klänningar och fina shorts, som man kan matcha till nästan allt. Härligt värre!


Så här skulle jag vilja gå klädd. Jessica Alba bär upp den supersöta klänningen på bästa sätt. Med ett litet, flätat, brunt skärp i midjan. Snyggt!


Jag håller inte riktigt alltid med alla som säger att Olivia Palermos stil är oklanderlig. Men just den här outfiten prickade hon verkligen in alla rätt. Enkelt med vita shorts och vitmönstrad topp. Pricken över i:et blir koftan, från Topshop.


Jag tycker att det är sjukt snyggt med ena axeln bar, gärna på en klänning. Denna sitter helt perfekt på den sextonåriga "New moon & Eclipse" skådespelerskan, Dakota Fanning.


Jag älskar blommigt, så somrigt och härligt. Denna klänning satt utmärkt på förre detta "The Hills" stjärnan Lauren Conrad Även hon sätter ett skärp i midjan. Ett snyggt och enkelt sätt, som jag gillar väldigt mycket, att piffa upp en outfit.


Dessa shorts var verkligen ursöta. Med den höga knuten i håret, blir hela Kristin Cavallaris outfit söt som socker. Hade varit finare med lite färg på toppen eller så, men svart funkade ändå. Snyggt att matcha med röda naglar till.

Look of the day

Datum: 2010-07-11 Tid: 19:03:54
 
                                                  Fram & Bak

Iförd mitt nya linne, med snygg snörad rygg. Blommig kjol, solglasögon och kilklackar kompletter looken.

 

Vaaarmt

Datum: 2010-07-11 Tid: 18:49:57
Typ enda dagen som jag faktiskt mått dåligt av att det är så varmt. Fick huvudvärk och blev så trött och orkade knappt någonting, på grund av värmen.

Idag har jag iaf varit ute och sprungit med pappa. Blev lite tidigare på morgonen eftersom mormor och morfar skullle komma sen. Och jag måste springa innan frukost eller vänta väldigt länge efter jag ätit något, för annars får jag sån otrolig håll att det känns som jag ska svimma. Så innan klockan ens slagit tio var jag faktiskt ute och sprang. Fast idag kändes det inte sådär jätte kul att ge sig ut och springa. Dels för att jag helt enkelt bara inte hade lust. Utan jag "tvingade"  mer mig själv att springa. För att det var någon vecka sedan jag senast sprang, och jag ville komma in i det igen. Speciellt nu när vi ska till Spanien i två veckor. Och andra anledning var att det var så jäkla varmt, redan då liksom. Men jag gjorde det iaf, det var bara att ta på sig träningsbehån och shortsen - som är min standarklädesel nu när jag springer i sommar - och ge sig ut och springa.

Det är bara att bita i det sura äpplet och göra det, helt enkelt.

Sommarflätan

Datum: 2010-07-10 Tid: 19:35:11
En frisyr som jag gillar är att göra en fläta av luggen. Känns väldigt somrigt och fräscht. För att variera kan man "skruva" en hårslinga istället och sätta upp, som med flätan, i några hårspännen. Enkelt och lätt! :)



Vad tycker ni? Fint eller inte? :)

Underbar Spets och knallig turkos

Datum: 2010-07-10 Tid: 19:30:06


 

Mitt nya spetslinne från Gina Tricot.
Tygshorts från H&M.
Örhängerna kommer från Lindex.
De nya solglasögonen, är köpta på Lindex.
Skorna vet jag faktiskt inte, har haft de så länge.


New arrivals

Datum: 2010-07-10 Tid: 19:20:43

Mina nya, fina kläder :)





♥Jeansjackan i Mc-modell. Åh jag älskar Mc-modellen, på både skinnjackor och jeansjackor. Skirsnygga! Denna kommer från Gina Tricot.

Spetslinnet i svart kommer oxå från Gina Tricot.

Det svarta och röda linnet, med snygg snörning i ryggen, kommer från Bik Bok. Fyndade dessa två för lite under en hundralapp. Snygga.

Solglasögonen, Lindex.

Vanligt svart linne (Första bilden) kommer från H&M.

Är verkligen jätte nöjd med alla nyinköpta kläder. Speciellt mitt spetslinne från GinaTricot, ligger mig varmt om hjärtat. Provade den först i en affär, fast i aprikos/ljusrosa. Men sen kom jag på att jag ville ha ett svart. och då fanns det naturligtvis inte min storlek. Min vanliga tur alltså. Men sen i andra Gina Tricot affären vi gick in på hittade jag, längst bak, exakt rätta storleken. Så jag blev jätte glad.

Hade blivit perfekt om jag kunnat köpa shortsen från Lindex, som jag spanat in sen länge. Men fanns tyvärr bara storlekar över 40 på dem kvar. Och det skulle varit alldeles för stora för mig. Usch så tråkigt eftersom jag verkligen gillar de där shortsen och ville ha just ett par jeansshorts, eftersom de jag har nu är lite för små känner jag.

Så, nu vet ni vilka shorts det är jag snackar om. Någon som har dessa i storlek 34-36, som de inte vill ha längre? Vet att det är en stor chansninge, men man kan ju alltid försöka ;)


Kladdkaka is the shit

Datum: 2010-07-10 Tid: 18:45:09
Efter lunchen idag blev det kladdkaka med grädde, hallon och smultron. Mm..så gott! :) Och eftersom det är lördag idag blir det väl att mumsa på lite godis. Marabou, ofc :) Gött.

 


Haha slänger in en blommbild oxå, det är ju så fint :)

Myggbett, bad och minigolf

Datum: 2010-07-10 Tid: 18:37:43
Myggbett (som faan), bad och minigolf är alltså min dag än så länge. Blev uppdragen vid halv nio imorse. kan säga att jag aldrig gått upp så tidigt denna sommar. Inte nu när jag varit ledig. Men en dag kan man väl stå ut med det. Vi skulle alltså promenera till Lida, med Lotta och Elis och äta frukost där. Vilket var jätte mysigt. Men fy så svettig man blev, det var ju så himla varmt även fast klockan inte var så mycket. Efter frukost mackan, som var super god, blev det mycket bad. Och jag kan säga att vattnet var jätte vrmt, så det var awesome :D Frös inte ens när jag hoppade i. Ååh, gud vad roligt det var att hoppa från den där bryggan :) Såå kul :) Så jag hoppade och hoppade och hoppade och...wait for it..hoppade! :D hahaha. Men jäkligt kul var det iaf. Sedan när vi torkat, bytt om till vanliga kläder så blev det minigolf. Kul eftersom jag inte kört det på väldigt länge. Men..idag gick det inte bra. Haha blä så dåligt det gick. Jaja, kan ju alltid skylla på bollen..eller klubban. Fick in "snitsen" i slutet iaf, men då var det just det. Slut. Haha, sen gick vi hem igen. Alla var trötta och sega. Och när jag kom hem var jag trött som..ja vet inte vad. Orkade inte göra någonting, var väl en blandning mellan trötthet (från att inte sovit så mycket, eftersom det var svårt att sova när det var så varmt och alla mina myggbett kliade) och trötthet från att ha gått så pass långt.

Sitter typ och kliar på mina hundranittio myggbett.. Nej nu kanske jag överdriver, men jag skojar inte om att jag är helt myggbiten på hela kroppen. De har attackerat mig hela dagen. Typ valt ut mig som deras offer. Så jag har säkert minst fem myggbett på vardera ben och fem plus några till på armarna och axlarna. Jävla myggor...

Men men, happy thougts. Det har varit en härlig dag iaf. Hoppas alla andra hade det lika bra :D Pusspuss :*)


En lite feg Elis? Yepp. Själv var man värsta vatten monstret. haha :)

Baaad :)

Hopp! Haha, älskar't

Minigolf ;)

Haha, jädra bäck asså. Antingen hamnade min boll i bäcken eller utanför banan.

Experten själv.. ^^

Sara hittade en liten rolig "ö" mitt i minigolfbanan. Självklart måste hon hoppa på den. Går ju inte att ha på något annat sätt. Haha, pose! :D

A day to remember

Datum: 2010-07-09 Tid: 23:38:27


Kläder för shopping

Datum: 2010-07-09 Tid: 23:11:56
Idag har jag varit i stan (Stockholm) och shoppat lite. Haha, okey ordet lite duger inte, köpte faktiskt ganska mycket till sist, bilder på det kan ni nog se snart..coming soon. Men medans ni väntar på det kan ni ju spana in dagens outfit så länge :)

  
Hade min nya svart-och-röda leopardmönstrade linne och mina favoritshorts :) Fast jag bytte till mina Converse, eftersom vi skulle gå runt mycket i stan.

Summer feelings

Datum: 2010-07-09 Tid: 23:09:23
Hellu alla söta och glada :) Dålig uppdatering, jag vet.. Men nu är det ju så att det är sommar, och då sitter man ju inte bara inomhus och latar sig, när det är så soligt och härligt ute. Så nej, det har jag inte gjort heller. har varit rätt busy busy de här senaste dagarna. Och jäääklar vilket sjukt bra väder! :D Det gillas mycket :)

I onsdags var jag med bästa vännen, Johanna. Hade kul som vanligt :) Pratade, hoppade studsmatta, åt ice cream, kollade på film (eftersom båda blev så sega och inte orkade göra något annat). Det blev American dreamz, eftersom ingen av oss sett den. Sen körde vi lite "Vem vill bli miljonär" oxå :) Haha, vi fick värsta skummaste frågan. "vad gick jesus på?" Och så var ett av alternativen: LSD(tv). Eeh..? Normalt right?

I torsdags satt jag ute och solade, vid tolv. Först hade jag kjol, och axelbandslös topp. Men en eftern en åkte de av och till slut satt jag i bikini. Haha, ja men det var ju så varmt, så det bästa var att ha på sig bikini. plus att jag är väldigt bekväm i det oxå. Men sen blev det att jag skulle hjälpa till och olja altan. Efter lunchen gick jag, min syrra och elis och badade. Vattnet var faktiskt rätt varmt så det var bra. Sen spelade vi poker, som jag vann på, ofc haha :) På kvällen spelade vi mitt nya Need for speed- spel och kollade vi på Johnny English. Haha, skönaste filmen ever. rekomenders starkt! satt och skrattade så mycket att jag fick ont. Haha. Den är bäst. Så har ni inte sett den så har jag bara en sak att säga: Gör det! Ni k,ommer inte ångra er. Ja om ni har samma humor som mig då. Hade köpt den filmen, need for speed- spelet och en ratt (till playstation 2). Allt köpt från CDON. Haha, ja jag kan ju säga att jag inte kommer att vara ute lika mycket, inte nu när jag har mitt bilspel.

För er som inte vet, kan jag ju berätta att jag är helt Crazy i bilspel. I absolutly love it! :D Bästa spel man kan köra är bilspel, enligt mig. Någon som håller med?




Haha, lite överdriven hår reklam? ;)


Waterfight, hell yeah! :D


Haha, pokerface ;)




Hihi, min stooora förmögenhet :)





Så nu äre slut på denna bildbomb. The End.

Be there

Datum: 2010-07-07 Tid: 01:34:30


Enjoy :) Själv ska man gå och lägga sig nu, pusspuss

Holy crap, det var många skor

Datum: 2010-07-06 Tid: 01:04:22
Tänkte göra ett litet roligt inlägg om min skogarderob. Haha, ja så här är alla mina skor just nu(gamla & nya)
Blev ganska bestört över hur många de var. Haha. Har ju alltid tänkt att jag haft ganska några skor. Tänk så fel man kan ha. Här är de iaf, alla tolv (!!)..förutom ett par springskor och ett par andra vinterstövlar.

Ett par stövlar - med klack, två par vanliga högklackade pumps, två par (även högklackade) med öppen tå, ett par gympaskor, Converse, ett par "insticks skor", ett par flippflopp, två ballerina skor (LOVE at first sight) och till sist ett par..ja vette fan vad de är för några. Köpta i Thailand iaf.Hahaha. Kan knappt fatta att jag faktiskt har över 12 skor..känner mig lite skogalen här (a)

Hello shoes..

Vitt + blåmönstrat + silvriga smycken = Dagens Outfit

Datum: 2010-07-06 Tid: 00:27:47
Eftersom det var längesen jag tog en "dagens outfit" gör jag det nu.
Dessa var perfect för en varm shoppingdag. Lovley :)





Topp - Ellos
Kjol - American appel
Halsband - Gina Tricot
Örhängen - Lindex
Väska - Gina Tricot
Skor - "Okänd"


Inköp för idag

Datum: 2010-07-06 Tid: 00:17:26
Dagens shopping, kom hem några hundralappar fattigare och med flera påsar med kläder. Nyfiken på vad jag köpt? Då är det bara att scrolla ner, pictures coming right up... :)

Klänning och mjukisbyxor - båda från Cubus


Topp med volanger - New Yorker


Sist men inte minst, den röd-svarta toppen - även den från New Yorker



Music is the way I express how I feel

Datum: 2010-07-05 Tid: 14:47:40
Guuud. Vad jag verkligen älskar den här låten! :D Så sköön.  Går på repeat hela tiden här haha. Även om jag iinte direkt tittade på fotbolls VM. så tycker jag att det är en grym låt :) Lyssna själva, och avgör.


S like in Sunday

Datum: 2010-07-05 Tid: 14:47:30

Ledsen, kunde inte uppdatera igår, eftersom det är något seriöst fel på denna dator :( Usch, så jobbig alltså, den stänger av sig, helt av sig själv, bilden har stannat och man har inte kunnat göra någonting. Blev riktigt irriterad förut när jag suttit och fixat massa saker och så  stängde datorn av sig, utan att spara något av mina saker sparats. Ett riktigt "happy moment"... Och sen på kvällen när jag hade tänkt att skriva lite på bloggen så ville den inte ens starta. Suuuck. Just my luck. Så jag vet inte om vi kommer att vara tvungna att lämna in den elr något. men en sak är säker. Något är riktigt fel, eftersom den krånglar hela tiden. Men jag hade tänkt skriva lite om min dag igår, men får väl göra det nu istället :)

Först var jag och badade med Elis, och solade lite och hade det mys. Och efter det blev jag sugen på att spela cricket, har ju inte gjort det på jätte länge. Så då gjorde vi det ett tag. Sedan skulle vi äta. Och det blev riktigt goood mat. Grillad kyckling, klyftpotatis, massa goda såser, grillade majskolvar och grönsaker. Och när jag var så sjukt mätt, eftersom jag hade ätit så himla mycket av allt de goda. Så åkte pappa och köpte jordgubbar och glass. Så ja det slutade med att jag var så mätt att jag trodde att jag skulle spricka.  Haha, men det gjorde jag såklart inte, men tror jag la på mig ett kilo..eller två. Haha :D Har jag sagt att jordgubbar är gott? Ja, det har jag. Men måste nog säga det en gång till. Jordgubbar är gott :D Såå gott :)











(blev lite av en bildbomb hära, men så kan det bli haha)
På kvällen hände det inte så mycket, kollade på en film bara :) Definitly, maybe. Gick på trean, från klockan nio. Någon som såg den? :)

Rätt bra film, faktiskt. Stort plus för att den inte var lika förutsägbara som alla andra Amerikanska romantiska komedier. Som  handlar om, i princip, samma sak allihopa. Så denna var en liten annorlunda, och blev därför mycket bättre. Ryan Reynolds, som var med i "The proposals", spelade den manliga huvudrollen. Och för er som inte sett "The proposals", kan jag rekomendera den. En väldigt rolig komedi, med Sandra Bullock. Som definitivt är värd att se.

Nu blev det ganska mycket filmtips, men kan inte hjälpas haha :D Btw, är jätte trött, eftersom jag inte kunnat sova så bra idag. Var så sjuukt varmt i mitt rum. Och det hjälpte ju inte precis att just då kom jag på värsta bra storyn, som jag då var tvungen att skriva ner. Såklart. Man vill ju inte riskera att glömma allt, när man väl kommit på massor med saker. Men det är ganska typiskt att jag alltid ska komma på sånt, när jag precis ska somna. Så det blev alltså sent för mig igår. Och det har resulterat sig i att jag gäspar väldigt mycket, och huvudvärk. har lite förhöjd temperatur oxåm så det kan ju vara därför oxå.

Aja, nu sitter jag iaf ute och skriver lite, på min berättelse hah :) Skönt det är här ute, vet att jag sagt det massor med gånger. Men man måste ju ta vara på det fina vädret, nu när det är varmt och soligt, det är ju trots allt bara sommar tre månader här i Sverige. Så jag tänker  iaf njuta fullt ut av värmen och solen, för snart är det höst igen och  då blir det kallt och tråkigt. 

Snart blir det mat, och efter det Skärholmen :) Kolla in lite reor och så.

Ha de gött :)
Love/ Jessica


En bild säger mer än tusen ord

Datum: 2010-07-04 Tid: 00:39:43

..men en låt kanske säger mer än tusen ord?


Out with the old and in with the new

Datum: 2010-07-03 Tid: 19:24:55

Sommar brukar betyda rea i de flesta affärer. De förbereder för höstmodet och behöver då bli av med sommar kollektionen. Så nu är det Sommar rea nästan överallt! :) Kika in på Nelly och spana in deras 50-70 % rea på kläder och skor :)


Sol, vind och vatten :)

Datum: 2010-07-03 Tid: 17:23:02

Och det sköna vädret håller i sig. Love it!

Dagen började med en god frukost (Jaa, jag har fått matlusten tillbaka. Yeeeees). Ingen huvudvärk heller på några dagar. Lovet that too! :D

Sedan bar det av till elljusspåret för en liten promenad, där det blåste lite. Men ja, det var ju varmt ändå. Smsade med massa kompisar för att höra om de skulle följa med och bada. Men näe, de flesta är ju bortresta, upptagna eller inte hemma alls denna sommar. Suck. Men nästa vecka såg jag att det skulle vara ganska fint och varmt väder även då. Så då blir det att dra med alla och ut och bada. Bara hoppas att de flesta kan då. Ju fler man är desto roligare blir det ju.

Men iaf, gick och badade med min syrra sen istället. Ett snabbdopp. Men ändå :) det var sköönt, lagom varmtkallt i vattnet. Tog lite badbilder oxå (ofc), går ju inte att gå därifrån utan lite fina sommar bilder! Inte för mig iaf :)

Sedan blev det mat, tacoooos :D Satt ute och åt, men det blåste ganska mycket bara. Så maten hamnade ju tyvärr i håret. Istället för munnen. Men det roligaste var när pappa tagit ett bröd och skulle lägga upp köttfärsen på det. Och sen bara poff flög det iväg. Haha, vindar asså.

Så nu sitter jag ute igen på altanen, med datorn :) Ska snart ta den där glassen och spela Sims 3, ja du vet det där jag sa att jag skulle göra igår. Men som jag inte gjorde. Jag vet inte riktigt varför, det blev bara inte så. Men det är ändå bra, nästan godare att äta glassen nu när det är varmt. Det blir svalkande då ;) Känner ni igen er? att man tänker att man till exempel ska städa rummet, och sen ja..man hittar helt enkelt något mycket bättre att göra. Roligare. Och skjuter då bara upp städningen istället. För det spelar ju egentligen ingen roll NÄR man gör det. Det måste ju ändå bli gjort ändå. Någon gång. Så det är ju egntligen lika bra att ta tag i det. Det blir ju inte gjort av sig själv precis. Tur nu att det inte är städningen som inte blir av. fast ja, mitt rum skulle ju BEHÖVA städas..men nä. Det har ju inte skadat någon om det är lite stökigt. Och det är ju sommarlov, då ska man ju vara ute och njuta av vädret istället för att sitta instängd i sitt rum. Det kanske bara är en ursäkt då, men ändå :)

Ha en super bra dag (resten av den iaf) :) Puss♥



Style according to Lindex

Datum: 2010-07-02 Tid: 21:32:37
Detta finfina väder, gör mig väldigt sugen på lite shopping. Spana in dessa fina kläder som är från Lindex 



    
 
         


I skrivande stund..

Datum: 2010-07-02 Tid: 21:01:35

..sitter jag ute, på vår - nästan färdiga - altan. Med datorn, ofc. Och lyssnar på musik på Spotify. Blev jätte glad när jag såg att internet faktiskt funkade här ute. Det trodde jag inte. Så det blev en väldigt glad överaskning. Det var jätte skönt när jag satte mig här ute, solen sken fortfarande här, och det var varmt. Nu blåser det istället, ganska mycket faktiskt. Så det är lite kallt, eftersom det är skugga här oxå. Men men, man kan ju inte få allt och jag är långt ifrån besviken just nu. Har suttit ute hela dagen i bikini. Det har ju varit 25 grader varmt ute idag, strålande väder alltså! Så jag smörjde in mig (ett måste i den här sommarvärmen), tog ut en bok, solglasögon och vatten, och satte mig mitt ute i solen. Åh det var verkligen härligt. Även om jag var tvungen att gå in lite emellanåt, dricka lite och ta en liten paus, för att det blev för varmt och jag svettades så enormt. Jag skämtar inte, efter en halvtimme var jag alldeles röd i ansiktet. Och solkrämen rann bara nerför ansiktet. Nu låter det säkert som om jag är värsta svettlurken. Haha. Men det lovar jag, det är jag inte. Skyller på den otroliga värmen, haha. Nä men det är sant. Så det var faktiskt en väldigt skön dag. Vad hade ni för er denna soliga dag?

Det som var sjukt oxå - men bra - var att efter att jag suttit en timme ungefär i solen, hade jag blivit jätte brun. hade värsta bikiniranden på benen (från mina shorts) och precis i kanten av bikiniöverdelen. Så jag fick gå in och ta på mig bikiniunderdelen oxå. Man vill ju inte vara brun upptill och alldeles vit nertill. Haha, skulle nog se ganska kul ut. Lite som en zebra, med vita och bruna ränder. Hahaha. Men nu är man  lite brun iaf, ganska mycket brunare än jag var innan, om jag får säga det själv. Lite "förarbete" innan Spanien bara. Där ska jag bli brun som en pepparkaka. Haha, ja, vi får se om DET händer.



Så länge jag kan andas - fjärde och sista boken, i Twilight sagan. Kändes lite passande att läsa om den efter att ha varit och sett Eclipse. Så nu har jag läst ut den oxå, lite tråkigt. Men man kan ju alltid läsa om den..haha. Gick väl ganska fort, lite mer än 550 sidor, på två dagar. Men, ja vad ska man göra om man läser snabbt? Och den är ju så jääävla bra oxå. Helt klart den bästa av alla böcker. Ett måste att läsa. Så underbar. Och vem vill inte ha något riktigt bra att läsa på stranden? Vet att jag vill det iaf...




Tog lite fina bilder oxå, när jag ändå var ute. Älskar dessa färger, på blommorna.
Så..färglada liksom. U n d e r b a r t ♥

Nu ska jag ta mig en glassbåt och spela lite Sims 3 här. Det blir gött :D Kanske uppdaterar lite senare.
Hejdå alla sötnosar♥


Eclipse, The third chapter begins

Datum: 2010-07-02 Tid: 19:59:59

Såg Eclipse för några dagar sedan, den tredje filmen i twilight- sagan. Gaaah. vad den var bra asså! Mycket bättre än de andra två filmerna. Lätt. Fast första filmen var väl inte så svårslagen. Men efter att New moon kommit ut tänkte man att den kan väl knappast bli bättre. Regissören till New Moon lyckades blanda smärta, sorg, omöjlig kärlek med humor, och lockade till skratt på bästa sätt. Men ja, nu har de gjort det omöjliga. Eclipse var grym, med stort G :D Ett bra filmtips till den som sett de tidigare filmerna och/ eller läst böckerna som de är baserade på. Och om de fortsätter så här så kommer man inte ha några ord för att beskriva breaking Dawn (sista filmen, som planeras bli två filmer). Skit bra, säger jag bara. Något att se fram emot :)
Någon mer som såg premiären?

My favourites moments i Eclipse:

♥ Striden, ja, jag kan inte hjälpa att jag fullkomligt ä l s k a d e den. LOVE. Blandingen mellan action, spänning och smärta, var så kraftfull. Jag ertappade mig själv med att tänka för mig själv, Kom igen nu, du KLARAR detta, till Edward och alla andra i hans familj. Gillade även mycket, när Jasper lärde samtliga Cullens (och varulvarna) hur man slåss mot nyfödda. Det var roande på hög nivå. Så därför tycker jag att detta får räknas till striden oxå, eller iaf förberedelserna för det.


♥ När Edward, Jacob och Bella var i tältet uppe på berget, dagen innan striden. Ni vet då Jacob måste lägga sig brevid bella, för att hon fryser jätte mycket. Just för att man verkligen fick veta just hur svårt det var för både Edward och jacob (även om han, Jacob inte direkt har hållit det hemligt, just hur mycket, det här med Bella sårar honom). Det var så känslomässigt laddat att man verkligen dras in i deras, ja mer eller mindre "bekännelser" för varandra. - Helt okej för mig asså, att ta Jacob, när Bella hellre väljer Edward. inget mig emot. Inte alls. haha. -


♥ När Bella kysser Jacob, för att han inte ska göra någonting dumt under striden. Eftersom han just då fått veta att "hans" Bella är förlovad, med den person han avskyr mest. Det är liksom bitterljuvt. Bella inser att hon älskar jacob. Bara inte tillräckligt mycket för att välja honom framför Edward. 

Det är säkert många som har scenen där Bella och Edward förlovar sig, som sitt favorit ögonblick, i hela filmen. men jag vet inte, det känns så påstridande. För Bella är det ju bara ett villkor för att Edward ska gå med på att förvandla henne till odödlig. Inte för att det gör Edward mindre glad för det när hon äntligen säger ja, men borde inte båda vara lika lyckliga med att gifta sig liksom? Jaja, måste påminna mig om att detta faktiskt bara är en berättelsen. Men en riktigt bra och lyckad sådan. Ja menar, böckerna har sålt i mer än 85 miljoner exemplar. Det är ju inte precis som att det inte finns någon anledningen till det. Det är en actionfylld, romantiskt, fantasy berättelse, som långt ifrån bara lockar tonårstjejer. Det finns många så kallade "cougars", som är över 40 och  bara intresserar sig för yngre män. Och som är lika besatta som majoriteten av  tonårstjejerna, av Edward. Det måste ju betyda något, visst?

Joo, förresten. Visste ni att i första boken, Twilight, när Jacob berättade för Bella om Quileute legenderna och "de kalla", då hade hon inte ens kommit på tanken att Jacob skulle bli varulv. Men det kom ju passande sedan i new moon, när han redan hade berättat om dem. Lite lustigt ibland, att allt verkar bara falla på plats, och bli exakt rätt.
Ja, det var bara lite onödig fakta. Men ändå lite kul, tyckte jag iaf.

Jag var förvånad att det var så många småbarn med på bion. Det var även många killar som skulle kolla på Eclipse. Förvånad, ja. Kul, javisst. För vissa tjejer är twilight- böckerna som deras egna bibel. Så varför skulle de inte kolla på den. Det var ju bara bra tyckte jag. Hörde faktiskt oxå några killar som sa att den var skit bra. Haha, total förändring, eftersom förut var det vissa som vägrade se på Twilight just för vissa tjejers besatthet för den. Men det är en skillnad mellan att vara helt besatt i dem, och att tycka att de helt enkelt är jäkligt bra böcker (och filmer för den delen). Inte för att det är något fel i något av de, men man ska inte reta någon eller så just för att den råkar gilla vissa böcker och filmer. Hur kul skulle det vara om någon retade dig, för att du gillade en viss färg eller klädesplagg. Inte vet jag, men något att tänka på iaf. Mobbning är inte okej! haha, var bara tvungen att flika in det. Men det är ju ändå allvarligt. Behandla folk, såsom du själv vill bli behandlad.


Nästan alla Cullens står beredda..


På ängen. När Edward friar, för första gången.


Fightscenen - älskar den. Haha, kolla Edwards min. Men allt blev ju bra till slut iaf.


Bella och jacob, precis innan han kysser henne. Och hon svarar med att slå honom


Haha, finaste bilden, när båda skrattar och allt.


Vad tycker du om filmen? Vilken/vilka är ditt/dina favoritögonblick i Eclipse?

Och förresten, hur står ni mot hela det här "team Jacob" och "Team Edward"?
Åsikter folk! Kommentera gärna, jag vill veta vad alla tycker.

Kram♥