JESSICA ♥ -

Fina Iphoneminnen från de senaste månaderna

Datum: 2013-04-30 Tid: 20:08:42
När jag skickade in min JA-ansökan till Explorius // I fredags när jag, Johanna och Tova hade picknick i Tanto och sedan gick runt i stan // Sov över hos Erikas familjs extralägenhet, sÅ mysigt! // Frukostdejt på café 60 med Erika // Jag hade jättelång sovmorgon en dag och kände för att göra mig lite extra fin // Underbar svensk julafton // Obligatorisk vi-firar-in-det-nya-året-bild på nyårsafton // Jag och Johanna var inne i Stockholm och fotade // Finisen och jag // Vi spexar hemma hos Ellen // Långpromenad med solnedgång // dekorerade julgranen lite fint med julmusik i bakgrunden // Haha, människan har TVÅ huvuden! // Jag och Mandis hittade ett par fina byxor // Vi chillar i gungan vid fotollsplanen och njuter av en härlig dag med tjejsnack!

Saker jag ser fram emot just nu

Datum: 2013-04-29 Tid: 12:16:31
Träffa denna brutta nästnästa fredag! Kommer bli himla mys!
Skolan slutar, sommarlovet börjar och sommaren och alla roliga planer kan börja på riktigt!
Ha picknick i gräset med vänner och bara mysa i sommarsolen!
Besöka denna balla stad igen, denna gång visserligen bara tre dygn men tillsammans med ett gäng utbytesstudenter är jag bombsäker på att det kommer bli helt grymt!
Sommar, värme och man kan börja använda alla sommarkläder igen!
Äta frukost på altanen, smoothie, färska bär och hembakad macka. YUM.
Fota solnedgångar, älskar känslan när man står och tittar på solen som går ner.
Promenera runt vattnet och framförallt BADA!
Träffa Elin som kommer hem från sitt utbytesår i Oregon!
Äta Froyo igen med en massa bär och olika glassmaker!
Besöka Victoria's Secret. Har försökt inrett mina nya fina garderob i samma anda, men ingenting slår deras himmelrike. Det är bara så otroligt fint där inne och alla parfymer luktar underbart och är så snygga förpackade.
Ställa in kameran på macro och fota fina blommor!
Få mycket mer tid att tillbringa med mina vänner innan jag åker!
Och sist men absolut inte minst, börja packa en väska med mina finaste kläder och otroliga förväntningar och flytta till var-jag-nu-ska-i-USA. Blir så himla nervös och taggad av att tänka att jag ska packa ner hela mitt liv på 23 kg och sedan börja mitt nya liv som utbytesstudent!

Förväntningar, drömmar och nervositet

Datum: 2013-04-15 Tid: 21:13:34
Älskar denna film och älskar soundtracket ännu mer. Så. Otroligt. Bra.

Jag älskar måndagar, även om det alltid är tufft att helgen är över och en ny skolvecka drar igång. Men om man jämför med mina andra dagar så är schemat på måndagar super. En ordentlig sovmorgon, två lektioner och sedan sluta innan tre. Fick dessutom reda på ett svinbra besked också angående mina betyg som jag är stolt över! Kom hem och övat engelska och spanska inför nationella på onsdag (supernervös men ändå inte på något sätt, hur nu det går ihop?). Jag längtar tills skolan är slut, jag kan börja jobba mycket och då det börjar hända saker på riktigt med USA. Så ofattbart pirrigt och spännande med att bara packa två väskor och dra över till USA för att bo ett år liksom. Även om jag har haft rätt gott med tid att förbereda mig inför det så finns det fortfarande stunder då det bara slår med att "herregud jag ska flytta om ett par månader, helt SJÄLV".

Man måste bara ÄLSKA Kristen Bell

Datum: 2013-04-05 Tid: 18:13:45
Jag skrattade tills tårarna rann till den här videon med Kristen Bell. Gosh, vad otroligt härlig person hon verkar vara!
 
Roligt förresten att så många faktiskt fortfarande besöker den här bloggen, även om jag inte uppdaterat här på flera månader. Bloggar som sagt på min utbytesblogg istället. Kikade i alla fall in här och såg att det var hur många som helst besökare och sidvisningar för ett par dagar sedan. Blev så nyfiken och undrade varför, så om någon har lust att kommentera och skriva hur ni hittade hit så vore det roligt!