JESSICA ♥ -

Nya örhängerna på

Datum: 2010-12-31 Tid: 21:17:28

Använde mina nyinköpta ving-örhängen för första gången idag! För er som frågat var jag köpt dem är svaret Ur&Penn. Nu på rean kan man få dem till ett riktigt bra pris också!

Verkar som att folk har värmt upp inför nyåret för det har hörts smällare hela dagen. Gick på bio för andra gången den här veckan. Denna gång blev det Narnia. Innan bion åt vi som vanligt på det grekiska stället, alltid lika gott!

Det blev en lite läskig morgon

Datum: 2010-12-30 Tid: 21:47:31
Hade en, minst sagt lite skräckfylld upplevelse imorse.

Lite läskigt egentligen att saker och ting bara sker, och i vissa fall hur fel och farligt det kan bli. Skulle göra varma mackor till frukost, men så fort jag satte i kontakten började den låta konstigt. Man tycker ju att sådant inte borde kunna hända, att apparater inte borde kunna fatta eld sådär. Men ibland händer det faktiskt. Och helvete vad rädd jag blev. Men som tur var blev det inte värsta eldslågorna, de släcktes av sig själv direkt när strömbrytaren slog av.

Men så här efteråt kan man inte låta bli att tänka vad som hade hänt om det fortsatte brinna, om jag hade haft min hand precis vid kabeln? Just nu är jag bara glad att det inte hände något värre.

Sedan resten av dagen har väl inte gått så jätte bra, men jämfört med den händelsen kan jag mig helt säkert säga att den i alla fall har varit lugn. Förkylningen som jag har dragit verkar vara envis till tusen, för att jag har mått minst lika dåligt idag som jag gjorde i tisdags. Usch och fy! Har precis kollat på ett spännande avsnitt av vampire diaries och nu fastnade jag framför en lite småmysig, halvt pinsam och halvt töntig film. Ni får ha en bra kväll!

Året som gått...

Datum: 2010-12-30 Tid: 20:43:00
Årets stilikoner blir nog Kate Bosworth och Rachel Bilson, för att bara nämna två.


Årets bästa film är helt klart Avatar, inget snack om saken (även om Eclipse också var bra).
Årets bästa svenska låt, Från och med du med Oscar Linnros eller Gubben i lådan med Daniel Adams-ray, svårt att bara ta en!
Årets hetaste kändispar: På denna måste jag nog säga Sveriges stolthet Alexander Skarsgård och Kate Bosworth.


Årets band, 30 Seconds To Mars, Skillet eller Hurts, alla lika bra!
Årets bok får nog bli den senaste jag läste, vilket var Hush Hush av Becca Fitzpatrick.

Det skulle nog gå att göra många fler sådana här "årets", men jag nöjer mig med de här.
(Klicka på bilderna för att komma direkt till källorna)

Harry potter

Datum: 2010-12-29 Tid: 23:29:33


Precis hemkommen efter att ha sett Harry Potter på bio med Johanna och Daniel. Filmen är helt klar värd att ses. Det bästa med Harry Potter-filmerna är nog att de har lite av varje. Fantasy och romantik men även action - och till och med några komiska scener. Synd att de inte har med den roligaste delen av filmen i trailern (och hittade inte de i några andra youtube-klipp heller, och som jag letade). Vilket jag tycker är när Harry, Ron och Hermione förvandlar sig till tre människor som jobbade på the ministry och någon där hotade "Rons" fru. Då kläckte han ur sig "Oh no, my wife is down in the basement". "Ehm...Ron, you don't have a wife?" Klockren där alltså! :D Han lever sig in i rollen lite för bra, att han glömmer att det faktiskt inte är hans riktiga jag. Och Dobby, åh, typ sötast i hela filmen ju.

Nu väntar man spänt på del två av filmen då också!

wings

Datum: 2010-12-28 Tid: 19:53:09

Dessa fina örhängen fick hänga med hem på gårdagens shopppingtur!

Sitter i soffan i mina slitna mjukisbyxor med nya mobilen i handen, med vänner på tvn i bakgrunden som får mig att skratta lite då och då. Riktigt skönt, som resten av min dag har varit. Avbokade bioplanerna med bästa vännen eftersom att jag inte alls kände mig bra idag. Irriterande och jobbig huvudvärk har i stort sett förföljt mig hela dagen. Bestämde istället att Harry potter fick vänta till imorgon.

Varning för prylgalning?

Datum: 2010-12-27 Tid: 22:05:09


Har inhandlat denna nya mobil, så nu är jag en stolt HTC wildfire ägare

Satt och höll mobilen krampaktigt i handen, rädd för att jag skulle göra samma sak som jag klumpigt nog gjorde med nya kameran - tappa den i golvet. Men som tur var gick inte kameran sönder och jag tappade inte nya mobilen. Jag börjar känna mig som en riktig prylgalning. Ny kamera, ny dator (som jag skriver ifrån nu!) och det senaste: ny mobil. nu gäller det att hålla hårt i pengarna och spara lite. Måste ju ha pengaratt handla för i New york också :D


En bra start på dagen

Datum: 2010-12-26 Tid: 19:51:49

En god och nyttig smoothie fick bli frukosten idag! Perfekt med det kalla för min onda hals. Vaknade upp igår med både huvudvärk och ont i hals. Kunde knappt prata, min röst var inte alls bra. Om någon höll på att prassla med lite papper så hörde man inte ens vad jag sa, så illa var det. Men en C-vitamin gjorde underverk för min hals! Har aldrig förut varit med om att 10 sekunder efter att jag tagit en tablett så blev det himla mycket bättre. Men det blev det verkligen och tur var det då vi hade massa planer hela dagen. Pratade i stort sett normalt resten av dagen (men det onda gick dock aldrig riktigt över). Usch gillar inte alls att bli förkyld, speciellt eftersom att jag alltid blir så himla sjuk då.

Snart ska jag sätta mig i soffan med lite varm choklad och kolla på Bones. Sedan ska jag nog följa gårdagens exempel och lägga mig halv elva (vilket är riktigt tidigt, speciellt för att vara på ett lov). Men jag känner mig inte helt bra i kroppen och tror att jag kommer att behöva alla krafter imorgon när vi ska åka och kika lite på mellandagsrean.

God jul på er!

Datum: 2010-12-24 Tid: 10:10:00

Med denna fina och juliga låt önskar jag er en härlig och underbar jul! ♥

Lite fina bilder på våra julprydnader här hemma!

Datum: 2010-12-23 Tid: 19:53:00

Mina favoritbilder är nog på änglarna och julgranen längst till höger som dessutom står i mitt rum.

School's out

Datum: 2010-12-20 Tid: 17:58:00

Precis som rubriken beskriver så slutade alltså skolan idag, och nu har man alltså tre veckor lov att se fram emot! Dessutom är ju julafton bara några dagar bort. Fyra dagar om man ska vara exakt :)

Spenderade i stort sett hela dagen med kompisarna, vi åkte pulka (lite misslyckat då det inte gick att åka sådär jätte snabbt i backen). Man kände sig lite som ett småbarn igen när man åkte nerför backen och tjoade. Det var så mysigt att byta om till mjukisbyxor och en varm tröja efter pulkaåkningen. Ännu bättre och varmare blev det när vi gjorde varmchoklad och spelade UNO och Cash. Efter det kollade vi på HELA mysteriet på Greveholm (gammal julkalender).

Roliga klipp utagna ur serien. "Varför springer du omkring med en bordsduk på huvudet?".
För er som inte har sett Mysteriet på Greveholm och vill göra det, är det bara att söka på Youtube, det finns nog alla delar där.


De sista julklapparna

Datum: 2010-12-19 Tid: 16:51:00

Det blev en liten tripp till Skärholmen för att köpa de sista julklapparna! Hittade även lite saker till mig själv, vilket inte riktigt var meningen. Hoppsan.

Skippade de juligaste inslagningspapprerna och satsade på ljusblå och silvriga istället! Så fint med svart och guldiga snören runt också.

♥Den rosa tröjan, skinnbyxorna & den röda ringen kommer allihop från New Yorker
Det svarta och silvriga armbandet är köpt på H&M


Julbak it is

Datum: 2010-12-18 Tid: 17:02:00

Idag har det bakats pepparkakor, lussebullar och chokladfudge här hemma från klockan tolv till fyra-tiden. Även fast jag inte gillar julfika sådär jätte mycket är jag ändå helt klart med när det ska bakas. Första gången vi testade att göra chokladfudge, hela 3 dl socker i den smeten. Farligt värre!

Vi skippade den traditionella julmusiken och lyssnade på massa disney låtar istället. Haha, min syster alltså. Men det var faktiskt mysigt det med, att stå och kavla ut pepparkaksdegen och nynna på a whole new world (ni vet, Aladdin-låten). Det gick inte så jätte bra för mig med pepparkakorna, de gick bara sönder hela tiden. Däremot hade jag extra roligt med lussebullarna, istället för att göra den vanliga s-formen så gjorde jag hjärtan, kringlor och bullformade lussebullar!

Fredag is tha shit

Datum: 2010-12-17 Tid: 21:30:25
Eftersom att det inte gick att logga in på blogg.se igår så lägger jag upp gårdagens outfitbilder idag istället.

Damn, vad sjukt snyggt det är med kavaj alltså! Passar både till fest och vardag. Tillsammans med den sockersöta gammalrosa volangoppen tycker jag att denna blev en full träff! Det söta halsbandet med converse-skon blev pricket över i:et. Lägg märke till mina strumpor med små hjärtan på. För en gång skull är det inte strumpor med ankor eller liknande på, haha.

The Simpsons Hit & Run

Datum: 2010-12-17 Tid: 19:04:08


Någon mer än jag som blir sådär härligt glad av att kolla på dessa bilder? Även fast miljön är helt animerad kan jag inte låta bli att förundras över hur fint det ser ut, älskar himmelen på bild nummer två! För er som inte redan har gissat det, så sitter jag och spelar The simpsons Hit & Run - roligare sysselsättning en fredagskväll får man leta efter, haha!

Homer i sin fina (och lite ironiska?) rosa bil, blockerar vägen för Krusty the clown, åker utför brandbilsstegen över alla husen & kör på en polis. Roligt att varningsmätaren (längst ned på varje bild) - som visar hur nära det är till att man får en massa poliser efter sig - bara gick nedåt när man körde över en person som redan låg ned. På sista bilden ser ni att den där mätaren blinkar, det är typ roligaste på hela spelet att köra ifrån poliserna när det är Hit & run! Komiskt att köra på polisen när man redan är jagad av hela polisstyrkan, catch me if you can!

Redovisning |✔|

Datum: 2010-12-16 Tid: 16:49:00


Bilden är från Brobel-festen förra veckan (och om ni undrar varför Max och Ellens ögon är så konstiga är det pågrund av blixten).

Konstigt att jag inte märkte imorse exakt hur mycket det snöade, förrän jag stod ute i mitten av det. Gillar även (inte) att all snö får bussarna att bli inställda eller försenade. Fick stå ute i kylan ett bra tag imorse när bussen inte kom, kände mig ganska stressad eftersom att redovisningarna skulle vara första lektionen. Men det löste sig ändå, tur var det! Och den där redovisningen, den gick skitbra! Förutom att jag pratade en aning snabbare än normalt (men det var tydligen ingen annan än jag som märkte det) så var det full pott, enligt min lärare. Känner mig så otroligt lättad att det är avklarat, men ännu mer att det faktiskt gick bättre än vad jag väntat mig!

Den obehagliga känslan i magen som alltid brukar komma så fort jag ska redovis för klassen eller någon annan muntlig aktivitet, har den senaste veckan helt släppt. Kom till och med på mig själv häromdan med att tänka "men det här är ju faktiskt inte så farligt, det är ju till och med lite roligt!" Vilket är ett enormt framsteg för mig. Nu hoppas jag bara att den håller i sig. Om jag får bestämma vill jag aldrig mera känna på den där obehagliga, nervösa känslan någonsin igen.


Black n' white

Datum: 2010-12-16 Tid: 08:51:00


Älskar att en outfit inte nödvändigtvis behöver bli tråkig även fast den bara går i svart och vitt (om man inte räknar de röda naglarna)! Den halvtstickade toppen är en favorit, och tillsammans med rosettskärpet blir den ännu finare!

Nu direkt på morgonen är det dags för svenska redovisningen. Igår kväll kändes det helt okej, nästan som att det faktiskt skulle bli roligt. Men vet inte om dén känslan kommer att hålla i sig när jag står där inför alla och ska prata... Wish me luck!


Vardagsfin

Datum: 2010-12-14 Tid: 22:01:00

Vardagsfin i jeans, randig tröja och väst, gillar att halsbandet gör det roligare!

Pepparkakor, julmusik och juliga korsord

Datum: 2010-12-14 Tid: 16:33:00


Mina, mer eller mindre, misslyckade pepparkakor. Nu börjar man verkligen känna på julstämningen for real, pepparkaksbak, julmusik och juliga korsord var det som skoldagen bestod av idag!

Nu väntar jag bara på att få upp min stjärna i fönstret, så att även mitt rum får sin dos av julstämningen! 

Det allra bästa som man kan få när man kämpat väldigt hårt med någonting, är bra resultat. Vilket är precis vad jag har fått idag. Fick veta vad jag får för betyg i ytterligare några ämnen. Det känns så åh skönt! Nu känns det att jag verkligen fått möda för mitt (mycket) hårda slit! Känns även otroligt skönt att det inte är så mycket att göra den här sista veckan i skolan, har bara en svenska redovisning, som jag hoppas går bra! Nu ikväll och imorgon kväll spenderas alltså med att fixa powerpoint och allt inför redovisningen på torsdag.


The sims 3 - expansion packs

Datum: 2010-12-13 Tid: 20:50:00

Kikade in på CDON.com och såg att de nu säljer The sims 3 expansions paketen för bara 99 kronor,  hur billigt är inte det? Perfekt då ju att köpa i julklapp till dig själv eller någon annan! De har även massa andra erbjudanden och prissänkningar, perfekt nu i julklapphetsen.

Så glad jag är att äntligen Bones har börjat sändas igen, det programmet är verkligen underbart! Men jag är inte lika förtjust i Gossip Girl längre, tycker att det har blivit för dramatiskt, samma saker om och om igen. Bara i lite andra situationer, känns som att det blir lite för mycket helt enkelt. I de flesta serier (och filmer) kan andra säsongen (och de efterföljande) inte riktigt mäta sig med den första. Too much drama. Men det är fortfarande roligt att spana in alla coola outfits och klädesplagg, som är väldigt annorlunda till skillnad från det man själv går klädd i!

Luciadagen

Datum: 2010-12-13 Tid: 15:38:02

Måste säga att jag tycker att bilden blev riktigt cool, speciellt eftersom att den är helt oredigerad.

Luciashowen som vi hade idag gick väldigt bra, tycker jag! Kändes som att det bara tog några minuter och sen var det dags att gå ut igen. Skönt att vår lärare blev mycket nöjd med det också. Ännu bättre är att luciaträningarna äntligen är över, inget mer stanna kvar sent i skolan och komma hem klockan sex. 

Att ha något att se fram emot på kvällen är alltid en bra motivationskälla, och just idag är det Chuck & community (båda går på tv6) som är det där lilla extra roliga man får efter att man gjort klart alla läxor och måsten för dagen :)

Tell me right now, baby

Datum: 2010-12-12 Tid: 21:13:12

Denna låt blir bara bättre och bättre i mina öron för varje gång jag hör den! Lite synd att jag inte hittade en bra video på det också, nu får ni ju bara höra själva musiken, för den var riktigt bra, ett Glee-bröllp haha.

Blivit väldigt mycket musikvideos på senaste tiden, men det är bara bra tycker jag (ni får säga till om ni inte håller med), för då kan man alltid gå tillbaka i arkivet under kategorin Film & Musik och lyssna på låtar, i brist på inspiration! :D

Känns som att det har varit en riktig fixardag idag, för det första har jag städat lite i mitt rum, hade alldeles för mycket saker framme så röjde upp lite. Och för det andra har jag gjort läxorna som behövdes och gått igenom vad jag kommer att behöva göra i veckan. Sista veckan i skolan, innan jullovet börjat! Nu tänkte jag att jag ska kolla på vampire diaries avsnittet som jag missade i torsdags när jag var på Brobel-festen (juste, ska fixa inlägget med bilderna därifrån också, lovar att de kommer upp snart!)

Rockigt chic

Datum: 2010-12-11 Tid: 19:35:00

Kavaj, jeans och en snygg, utstickande topp - svårare än så behöver det inte vara!

Fredagens outfit. Kände mig extra fin, men samtidigt inte på ett uppklätt sätt. Det blev en lite mer rockig stil (som min kompis påpekade), än den jag brukar ha. Men jag gillar den riktigt mycket måste jag säga! Det platta håret (och nej jag stod inte hela morgonen och plattade håret, utan det höll sig så från Brobel, i torsdags) i kombination med den svarta kavajen, spetstoppen och de lite mörka, sotade ögonen gjorde att det hela blev galet snyggt! Kommer att bli en favorit, det kan jag lova! :)

Alldeles strax ska jag sticka över till Johanna, vi ska titta på film (blir nog några Psych-avsnitt) och sen tror jag att vi spelar lite Black ops på hennes nya playstation 3!

En liten påminnelse bara för er läsare, att ni fortfarande har 15% rabatt hos Hoofstore om ni anger Jessicaaaz, gäller bara fram tills söndag, så passa på nu!


Thank god it's friday

Datum: 2010-12-10 Tid: 20:58:00

 
Såhär såg jag alltså ut på Brobel-festen! Hade även ringar, kavaj och lockigt hår, men eftersom att den här bilden togs efter att jag redan kommit hem var mitt hår rakt (vilket är konstigt eftersom att jag stod tre timmar och lockade det, plus att jag har ganska lockigt hår normalt, så för mig är det lite av ett mysterium varför mitt hår helt plötsligt blev rakt) och ringarna & kavajen hade jag redan tagit av mig. Bättre och fler bilder från Brobel kommer snart, men tills dess får bilden ovan duga!

Blev precis klar med uppladdningen av bilder till datorn, ungefär 200 bilder (som tog rätt lång tid), men nu kommer jag inte ha bildbrist på ett tag! Fast det var ingenting jämfört med hur lång tid det tog att ladda upp de trettiosex av bilderna till facebook, 74 minuter. Men nu är de uppe i alla fall.

Next: pepparkaksglass och Criminal Minds :D


Dags för lite julklappstänkande

Datum: 2010-12-09 Tid: 21:49:00


Med bara några veckor kvar till jul är det nog läge att börja fundera ut vad man vill ha i sina julklappar och vad man ska köpa i julklapp till andra (sen som vanligt). Brukar tycka att det är riktigt svårt att säga vad det är man önskar sig, vare sig det är i julklapp eller födelsedagspresent. Så det brukar alltid sluta med att jag får en hel hög med pengar, presentkort och något klädesplagg eller väska som jag själv valt. Men iår känns det som att jag vill ha allt, nästan varenda sak som du räknar upp så är jag säker på att mitt svar kommer att vara "Åh, jag vill ha!". För det är verkligen så, jag är sugen att köpa precis allt. En egen laptop, en ny och bättre kamera, ny mobil... pretty much everything.

Jag sa till mina föräldrar att om de köper en laptop till mig i julklapp så är det egentligen för deras skull. Eftersom att jag är den som har datorn mest (då jag behöver den för att alla mina läxor och arbeten på senaste tiden har jag varit tvungen att göra på datorn) och de säger alltid att de aldrig får använda datorn. Och om inte jag använder den så behöver min syster använda den. Så om de köper en egen till mig så kommer de ju få använda den här mer. Brilliant or what? Fast nja, de såg de ju inte direkt på det viset haha :)

All I want for Christmas

Datum: 2010-12-09 Tid: 09:55:00

Tycker att den här låten funkar lika bra när man vill komma i lite julstämning 2010 som den gjorde det året den gick på tv. Man hör ju ändå bara julmusik en gång om året så det funkar finfint tycker jag!

Spännande spännande, idag är det ju torsdag, vilket betyder att det är dags för BROBEL! Går bara i skolan till lunch idag, vilket är skönt. Ska locka håret (hollywoodsvall-style), måla naglarna och sminka mig - ska fixa sotade ögon och sätta på rött läppstift. Blir snyggt med lite färg, till klänningen som är väldigt neutral. En liten ledtråd till hur den ser ut? Den är vit! Resten får ni se på bild, later.

Brun utan sol

Datum: 2010-12-05 Tid: 16:29:00


Tröttnade lite på att bli jätte blek så fort kylan kom och den härliga sommarsolen försvann, så nu har jag precis smörjt in mig med brun utan sol - Åhlens egna märke (som jag för övrigt tycker är super bra!)

Satt och åt middag igår, bestående av salladen jag köpte med mig hem ifrån stan, tillsammans med min kära syster. Vi hade så mysigt så med tända ljus och musik. Blev lite random musik, som vi lyssnade på när vi var små. Bland annat den där "För du är så, yeah yeah, wow wow" med Martin Svensson, som nog var en av favoritlåtarna när man var liten, någon som känner igen den? Vi började prata om andra låtar och artister som vi gillade när vi var små, och jag kom på att min absoluta idol när jag var liten (som pinsamt nog) var Tomas Ledin! Haha, tokig liten unge jag var, och Saras stora idol var Patrik Isaksson. Tänk så mycket som kan ändras med åren, nu är min musiksmak inte alls i stil med Tomas Ledins låtar.

Hittade faktiskt en Brobel-klänning igår på shoppingrundan, precis när jag var på väg att ge upp hoppet! Men tyvärr får ni inte se bild förrän på torsdag, för då kommer ni istället att få se hela outfiten, alltså inte bara klänningen utan allt tillsammans: klänningen, skorna, håret & sminket - u name it!


Pretty in pink

Datum: 2010-12-04 Tid: 22:21:31
         
Med religionen klar och inskickad, tänkte jag belöna mig själv med en film och lite choklad (det är ju ändå lördag) för det hårda arbetet som jag har gjort både idag och igårkväll! Blev riktigt nöjd med arbetet så hoppas att jag får ett bra betyg för det nu också! Dessutom blev det faktiskt väldigt snabbt klart. Några timmars effektivt jobbande lönade sig och nu har jag resten av lördagskvällen ledigt ifrån läxor och kan göra vad jag vill, härligt! 

Förresten ville bara påminna er om rabatten hos Hoofstore, du får 15 % rabatt på hela ditt köp om du anger Jessicaaaz, gäller t.o.m söndagen den 12/12, så passa på nu! :)

Glee - starring Gwyneth patrol

Datum: 2010-12-04 Tid: 10:52:00

Eftersom att jag kollar på Glee efter de Amerikanska sändningarna så har jag samlat på mig några roliga musik-klipp därifrån som kommer att finnas med i några inlägg här och där. Tycker att deras verisoner av låtarna är helt grymma, oftast är de ju till och med bättre än originalen!

Dags för ännu ett öppet hus, denna gång i Huddinge gymnasium
, där ingen mindre än min syster går. Sedan bär det av in till Stockholm. Det är ju sista helgen för att åka och kolla på klänning till Brobel (har ju fortfarande inte hittat någon, hjälp). Och jag hoppas att jag hittar något klänning som är fin och som jag vill ha den! Vill ju inte köpa en klänning bara för att liksom. Ska även kolla på lite sminksaker, ett par riktiga vinterstövlar och annat roligt som jag kan tänkas hitta. Sedan till sist blir det väl att skriva klart den där so:n inlämningen och skicka iväg den. Busy dag, full med både roliga saker och mindre roliga måsten.

Förresten, någon som har märkt förändringarna i bloggen på sistone? Har ju ändrat bakgrundsfärgen på bloggen, fixat lite i menyn och även längst ned där det står datum, tid & kategori för inläggen osv. När jag har tid och ork ska jag även göra en ny header (lite för mycket sommarkänsla just nu vah?).

HTC wildfire

Datum: 2010-12-03 Tid: 18:29:00
                                         
Är så grymt sugen att köpa en HTC Wildfire, som den på bilden. Jag gillar verkligen min mobil som jag har nu, en Sony Ericsson. Men på sistone har den blivit så seg och funkar inte riktigt alltid som den ska (hm..undrar varför, kanske för att jag är så klumpig och råkar tappa den en stup i kvarten, haha?). Vill ha en touchmobil och den här är inte så farligt dyr och den ska ha riktigt bra kamera, internet och annat som man kan tänkas vilja ha! 

Fredagen den 3 december

Datum: 2010-12-03 Tid: 17:07:55


Det bästa med att vara sjuk är att man utan dåligt samvete kan stanna hemma hela dagen, koka en kopp varm choklad och sitta inkurad i sitt täcke. Men idag kände jag att jag faktiskt var tvungen att göra något vettigt, bara för att jag är sjuk slipper jag ju inte läxorna... Så jag har faktiskt städat lite snabbt (och väldigt lite), gått en tiominuters promenad i kylan - som jag verkligen behövde då jag kände mig väldigt instängd. Och sedan har jag duschat och bytt om till annat än myskläder. Man mår faktiskt bättre när man är ren och fräsch, eller jag gör det i alla fall. Och nu har jag laddat upp med en kopp varm vaniljte för att få ork att börja med so:n & så har jag satt på julmusik för en lite mysigare stämning. Bara dags att börja jobba då!

Rabatt hos Hoofstore

Datum: 2010-12-02 Tid: 20:35:00
           
Så mycket fina smycken! Och vad är bättre att ge i julklapp till någon man tycker om än ett par fina örhängen, en ring eller ett halsband, speciellt när det finns så mycket saker att välja bland! Från och med idag och till söndagen den tolfte december får du 15 % rabatt på hela beställningen om du anger koden Jessicaaaz när du betalar. Så kika in HÄR! :D

En stanna-hemma-och-vila-dag idag

Datum: 2010-12-02 Tid: 14:41:36


Så himla skönt att få sova ut ordentligt, speciellt när man är sjuk. Sov lite mer än tolv timmar inatt! Tråkigt nog så vaknade jag ändå med världens huvudvärk och feber. Gick hem ifrån skolan igår för att jag inte alls mådde bra och hade en riktigt dålig dag. Men eftersom att det var öppet hus på ett gymnasium jag skulle kolla på, så var jag ändå tvungen att med eller utan feber släpa mig dit.

Kika in lite senare, för då kommer något upp för er som inte har hittat julklappar eller bara vill ha något fint själva!