JESSICA ♥ -

Vinnarna av veckans blogg

Datum: 2010-08-31 Tid: 23:24:47

Vinnarna av veckans blogg är nu presenterade! Eftersom att jag har så svårt att bara välja en person så bestämde jag att det fick bli tre stycken den här gången.



http://adelinanorstroms.blogg.se/


http://photobymadeleine.webblogg.se/

Och den sista...

http://juliaanystrom.blogg.se/

Ja, det var alla. Till alla ni som inte vann denna gång så kommer det fler gånger, promise :)


Don't you just love all the positive in life?

Datum: 2010-08-31 Tid: 19:37:13

Älskar de dagar då allt känns helt perfekt. Då man känner att man både är glad och positiv och att det inte finns någonting man inte kan klara av. Idag var en sån dag, på många olika sätt. Främst på grund av att vi hade en riktigt rolig syslöjdslektion. Våran nya lärare hade så mycket energi och humor, och ja det är sådant som smittar av sig. Så jag har verkligen varit riktigt glad idag, och haft en super bra dag. Även fast, i ärlighetens namn det egentligen inte har hänt något speciellt. Bara en rolig och skön dag med mina vänner helt enkelt, som kan vara perfekt i sig själv :)

Sätt på det där leendet på dina läppar och var positiv, för då kommer även din omgivning att bli det. Och let's face it, hellre en glad och positiv person som sprider glädje, istället för att vara en som tar glädje och är negativ hela tiden. Så försök se saker från den positiva sidan, även om det är något som inte känns så roligt.

Nu är man såklart inte alltid lika positiv och glad- som jag känner mig idag -varje minut av varje dag. För alla människor har up days and down days. Och det är helt okej. Man får ha dagar då man inte känner sig positiv alls och nedstämd, viktigt är ändå att man blir på bra humör sen. Det är ju tråkigt om man känner sig nedstämd hela tiden.


Bad boys

Datum: 2010-08-31 Tid: 18:21:18


En av låtarna som vi ska dansa till den här terminen :)

Svar på kommentar

Datum: 2010-08-30 Tid: 22:51:48



Heej ;D
Jag måste säga att jag älskar din blogg men har dock två fråga, Hur började du blogga ? och vad är din favorit färg ?

Kram // Naima

Svar:
Hejsan! Åh, tack så mycket vad glad jag blir :D Joo, jag började blogga för inte så jätte länge sen för att jag ville skriva på ett annat sätt än bara på ett vanligt papper. Hade också läst lite bloggar då och då, emellan åt. Och tyckte att det såg riktigt skoj ut. Jag får ju även själv bestämma vad jag ska skriva om och på vilket sätt osv. Och det har verkligen varit super kul! Jag har faktiskt aldrig ångrat att jag startade den här bloggen för det har varit så kul för mig att få sån respons som jag har fått och att utveckla mitt skrivande och göra det på mitt eget sätt.

Favorit färg? Definitivt blå. Det är en färg som jag alltid gillat extra mycket. Speciellt den turkosa nyansen på havet, som man brukar se på reklamer för utomlandsresor. Det är en turkos som jag bara älskar, och det kan vara därför jag har valt en sån färg på bakgrunden som jag har gjort, här i bloggen.

Tack så mycket för frågorna, uppskattas alltid. Så är det något någon undrar så är det bara att fråga så svarar jag på dem :)


Love at first sight

Datum: 2010-08-30 Tid: 22:24:55

Blev helt kär i den här dödskallesjalen när jag såg den :) Love at first sight. Skulle vara riktigt cool nu i höst att ha. Känner att ha-begäret sätter ingång här, haha. Dösnygg är den i alla fall!

Känslan av pepparsprej

Datum: 2010-08-30 Tid: 15:29:30
Känner mig just nu som en strandad valross. Haha, bara så att ni vet. Gick in i cafeterian där några hade sprejat pepparsprej, så varenda en som stod i rummet eller var i närheten hostade som bara den. Och efter ett tag när vi hade fysiklektion fick jag en sprängande huvudvärk från det. Aaaah. Jobbigt jobbigt. Ska gå och ta en ipren och äta lite, men uppdaterar mer senare! :)



♥Skinnjacka/ Ellos
♥Byxleggings/ Cubus
♥Tunika/ Gina Tricot
♥Skor/ Converse
♥Halsband/ Gina Tricot

Mysig filmkväll som slår allt!

Datum: 2010-08-29 Tid: 22:50:11


Igår var det filmkväll hos Tova, med tjejerna
:D Riktigt roligt & mysigt hade vi. Först gjorde vi våra egna pizzor. Sedan kollade vi På The grudge och the grudge 2 (japanska filmer). Den första filmen var väl lite småläskig. Men den andra filmen var lite tråkig eftersom det hände exakt samma sak hela tiden, bara med olika människor. Och så slutade det med att alla dog, såklart. Förutsägbart. Det roliga med skräckfilmer, och när de är som bäst är ju när de är oförutsägbara. Typ att helt plötsligt poppar det upp en gubbe i rutan. Såna saker, som gör att man hoppar till. Sedan var vi ute nån timme, hackade tänder ett tag för att det var så kallt.

Det mysigaste var i slutet ändå när vi satt ute på hennes altan, eller vad man ska kalla det, med filtar och ljus och bara pratade. En riktig härlig kväll som måste göra om var det! :)


Min och Ellens super goda, egen "designade" Pizza. Som var fullproppad med massa olika saker, haha just the way I like it! :)

Förlåt, förlåt att jag inte har svarat på alla eras kommentarer, det har ju blivit några sidor nu, men har bara inte haft tid. Svarar så fort jag kan. Ha det gött!♥


Sunday: the perfect day for sweats

Datum: 2010-08-29 Tid: 20:01:40
Igår var jag och mamma ute och plockade blåbär (man måste ju fylla på sitt lager inför vintern). Jag kan säga att det inte var en bra idé. För myggen alltså, som det just nu finns en miljon av i skogen. Känns som jag har femhundra, som alla kliar varenda sekund av. Sad face. I början tänkte jag att det är värt det ändå. För blåbären. Men efter ett tag så ändrades det tvärt. Men trots alla myggbett och jävligheter, så kom vi hem med en och en halv liter blåbär i väskan. Så nu har jag blåbär att äta om jag vill. Suuuuper :)


Min ut-och-plocka-blåbärs-outfit. De svarta och långa byxorna var en bra idé, den uppvikta skjortan däremot...



Söndag; jag tycker det borde heta mjukisdagen istället. Bara för att på söndagar är det extra mysigt med mjukisbyxor. The perfect day to wear sweats helt enkelt :D

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Bones och äta lite yoghurt och banan, smaskens.


Everybody dance

Datum: 2010-08-29 Tid: 19:46:25


Idag började min dans igen, super kul
! :D Har gått på dans i ungefär tre år nu, och tycker verkligen att det är den absolut roligaste träningsformen. Även om jag faktiskt gillar att springa också. Men ah, vad det kändes när vi körde styrka idag. Tränade faktiskt ganska mycket i somras, men eftersom jag blev förkyld i början av augusti så är alla spår av någon bra kondition borta. Men det är ju ändå bäst att tänka positivt. Det är ju bara att  träna upp sig igen. Förhoppningsvis snart.

Bilden är från när vi körde Breaking dishes, förra terminen
.





Veckans blogg

Datum: 2010-08-27 Tid: 23:59:52
Okej, nu drar jag igång en veckans blogg här. Det enda du behöver göra är att skriva "jag är med", så drar jag en vinnare på söndagkväll, möjligen på måndagen. Så kör på bara! :D


I've learned my lesson

Datum: 2010-08-27 Tid: 23:08:25

Idag var min röda leopardmönstrade topp äntligen tvättad (tack mamma för det), så den åkte på. Sen till det hade jag mina svarta byxleggings, ett givet val eftersom de är supersköna. Och eftersom jag lärde mig min läxa igår (att jag faktiskt måste ha på mig tjockare tröjor nu när det inte är sommarväder längre) så fick min mysiga svarta tjocktröja även hänga med under dagen! Kolla, jag lär mig.

♥Topp/ New Yorker
♥Byxor/ Cubus
♥Tjocktröja/ H&M
♥Örhängen/ Lindex

For this I have no words

Datum: 2010-08-27 Tid: 21:38:09

Finns. Inga. Ord.

Kan faktiskt lite av denna låt på piano, måste ta och lära mig resten när jag har tid, den är ju verkligen den bästa pianolåten! :D

Fredag- det bästa på hela veckan♥

Datum: 2010-08-27 Tid: 20:41:50
Det absolut skönaste på hela veckan är just fredagskvällen. När man vet att man har två dagars ledigt från allt slit i skolan. Underbart! Sovmornar och skoj, jag säger bara hit me! :D Tråkigt dock att helgen alltid går alldeles för fort. Det går bara swish och så är det måndag igen. Men helg? Sounds totally awesome to me :D


 Man har inte misslyckats förrän man slutar att försöka.


When you have a bad (hair) day

Datum: 2010-08-26 Tid: 22:46:55

Har varit riktigt trött idag, så dagen har mest spenderats i soffan i en mysig filt, eftersom jag har gått runt och frusit hela dagen förutom när jag hade Daniels stora tjocktröja på mig. Det är detta väder, kallt och regnigt. Hade en bad hair day, idag också. Det ville helt enkelt inte vara som jag ville. Så det blev en liten sidfläta bara. Dagen räddad! Haha:D Anyway, hade lite svårt idag att välja vilka kläder jag skulle ha på mig idag, så det fick helt enkelt bli mina sköna och superfina G-star jeans, lite uppkavlade längst ned tillsammans en söt topp från Vila, som jag hittade längst in i  mammas garderoben. Tänk vilka fynd man kan hitta där, haha. Sen tog jag mina stjärnörhängen köpta på JC och voilá: DAGENS OUTFIT.




Vattendroppar små

Datum: 2010-08-25 Tid: 23:15:10
   
Dagens bilder och dagens citat.

Det är utsidan som gör att man fastnar, men det är insidan som gör att man stannar♥

There's nothing lika a good cup of tea

Datum: 2010-08-25 Tid: 21:19:45
Sitter och dricker en god kopp vaniljte :) Alla borde dricka mer te, speciellt grönt och rött te, det är ju gott och fyllt med nyttigheter som antioxidanter, mineraler och vitaminer. Samtidigt gör det en piggare om man behöver det. Ett nyttigare och bättre sätt om man behöver lite energi än kaffe, tillexempel. 

Alla dessa Hollywoodfruar...

Datum: 2010-08-25 Tid: 19:09:02

Okej, jag måste bara säga att jag börjar verkligen tröttna på alla serier om Hollywood fruar som sänds hela tiden. Först ut var Svenska Hollywoodfruar, som blev en riktig snackis. Anna Anka var namnet på allas läppar, då hennes kommentarer om att man som fru ska göra allt för sin man, och hon påstod även att hon hade DET perfekt äktenskapet och gav tips för hur man skulle få det lika bra som hon hade och hur man skulle göra för att få det att hålla (vilket gör att jag bara måste påpeka, vem var det som hamnade i en bitter skillsmässa med sin trettioårige (!) äldre man något år efter? Jo just det: hon). Sedan kom även Norska Hollywoodfruar, Danska Hollywoodfruar... Och inte var det bara trean som hakade på detta. Nej, även femman sänder en serie som de andra, Ja vi elsker Hollywood, som även den handlar om Hollywoodfruar vars  intressen är att slösa pengar, botox och shoppa (Suprise suprise). Ja menar, kan de inte komma på något bättre, än att köra samma sorts program hela tiden, bara att enda skillnaden är att det är i olika språk? Om inte kan de i så fall lika gärna sluta sända det bara. Så enkelt liksom. För ärligt talat är jag riktigt trött på skiten. Köp in bra program istället för att slösa massa pengar på sådana som redan har för mycket av det.

En serie som jag tycker är bra är Psych, och den har bara sänts till och med säsong 2 här i Sverige, medan säsong fem redan har sänts i USA. Hallå, jag vill ha bättre tvserier, och inte en massa tråkiga sådana, som man by the way redan har sett EN verison av och inte vill se de andra, och som nu bara snor sändningstiden. Tittar ens folk på de där serierna längre? Har det inte gått så länge att intresset för de blonderade Hollywoodfruarna (ja vad ska man säga, varenda en av dem är ju blonderade. Ha lite fantasi och var lite mer kreativa kan ni?), falnat och därmed minskat?


Första säsongen av Svenska Hollywoodfruar (alla är ju blonderade inte sant?)


Och den nya serien på femman, som heter Skånefruar. Visserligen handlar inte den om ett gäng blåsta brudar, utan mer om några som faktiskt är framgångsrika på egen hand.

Total diss från min sida av svenska realityserie. Ullared tillexempel. Hur tråkigt är inte det? "Nu med extra Morgan!" Ja, det gör ju mig verkligen glad..? Men samtidigt nu i höst kommer Cougar town, och fler roliga serier tillbaka. Vilket är positivt, tycker jag :)

Nu är min fråga, brukar ni kolla på alla de här svenska realityserier som Hollywoodfruarna?


Look of today

Datum: 2010-08-24 Tid: 23:42:00
 

♥Bustier liknande linne / Lindex
♥Jeansleggings / Cubus
♥Grå kavaj / Ellos
♥Ringar / Gina Tricot
♥Örhängen / lånat av syrran

Där kom en "dagens outfit också", dock inte med de bästa bilderna, eftersom de raderades. Suck. Men, det får duga ändå. Nu ska jag nog gå och lägga mig. Har sovmorgon imorgon. Säger bara en sak: efterlängtat. Så himla skönt att få sova lite längre. Puss på er och godnatt!♥

No suprise

Datum: 2010-08-24 Tid: 21:33:22

It's chokladmuffins time!

Datum: 2010-08-24 Tid: 20:54:59

Choklad är typ ett av de godaste sakerna som finns, onyttigaste också, tyvärr. Idag gjorde vi mumsiga chokladmuffins, de blev faktiskt över förväntan (ja, jag är förvånad, det var ju liksom jag som gjorde dem haha?). Det var faktiskt på tiden tyckte jag, att vi gjorde något gott. I sjuan fick vi ju bara göra bröd, korv, makaroner och spaghetti med köttfärssås. Typ.


Så här såg de alltså ut. Riktigt crappy bild, jag vet. Hade en mycket bättre bild, men eftersom datan var så jäkla dum, så raderades alla bilder jag tagit idag. Fan vad irriterad jag blev då, så tråkigt när man tagit massa bilder och så bara poff är de borta. Suger verkligen.

För övrigt ÄLSKAR jag verkligen låten Broken - med Lifehouse. Så underbar asså :D Har ni inte hört den så kan ni lyssna på den här, då jag tipsade om den för någon dag sedan.


Nya headern!

Datum: 2010-08-23 Tid: 22:16:19
Nya headern är äntligen klar nu, och jag är verkligen nöjd! Passade på att fixa lite andra saker också, som meny länkarna och lite sånt (enkla grejer). 


Den gamla


..Och den nya, tycker den ser mycket mer proffsigt gjord ut :)

Puss♥

Kurragömma på Ikea..?

Datum: 2010-08-23 Tid: 20:05:14

Är det bara jag som tycker att det skulle vara sjukt kul att köra kurragömma på Ikea? Liksom hur roligt skulle det inte vara att springa runt och gömma sig under alla sängar (för det finns ju så många), i ett av skåpen som finns, eller i ett av rummen som de har ställt upp så att det ska se ut som ett riktigt hem, i det gigantiska varuhuset? Riktigt roligt om du frågar mig! :D Hahaha, de borde ju faktiskt göra en den-stora-kurragömma-på-Ikea-dagen, skulle ju till och med kunna vara en internationell dag. Fan vad kul det skulle vara! :) Nä nu tycker jag faktiskt att jag kommit på någon bra grej här, haha :D


Svar på tal

Datum: 2010-08-23 Tid: 18:53:45
Det var någon som frågade mig förut i vilken skola jag gick i, och eftersom den inte hade någon bloggadress så svarar jag i ett inlägg istället. Jag går i en skola som heter Broängen :) Hoppas att det svaret dög för dig, ha en bra kväll♥

I'm falling apart, barely breathing with a broken heart

Datum: 2010-08-23 Tid: 17:39:59

Åh så fin låt, verkligen :)

The story of today

Datum: 2010-08-22 Tid: 23:00:13

Vaknade klockan nio imorse och var helt slut, trött och orkeslös. Så då fick det bli att ligga i soffan och mysa med filt och en film. Som jag för övrigt hade glömt att jag hade. Fick den i födelsedagspresent, och eftersom jag inte kollat på den än passade det ju bra att göra det en dag som denna när man bara vill ligga och vila sig lite. Men efter filmen, kände jag att det var ju så fint väder (det var faktiskt solig och skönt för en gångskull. Det har ju varit regnigt och molnigt för hela tiden, På tok för länge nu) och jag kunde ju inte tillbringa hela söndagen med att ligga inne och lata mig, även om jag kände mig orkeslös. Så jag klädde på mig och gick ut och hjälpte till mamma och pappa när de klippte gräset. Och tack vare det blev jag faktiskt piggare. Bra att lite luft och rörelse kan göra en bättre. Efter det så fick jag (äntligen) pappa att sätta upp alla saker i mitt rum, som jag handlade. Då var ett av gångjärnen något fel på så vi var tvungna att åka och byta det, på Ikea. Tycker det är riktigt tråkigt när man öppnar något, kläder, möbler, allt liksom, och så är det trasigt eller något fel på det. Men det gick smidigt att byta ut det bara, det var inga problem. Och förres Nu är allt på plats i alla fall, och det känns jätte skönt :)

Hoppas att ni har haft en riktigt skön söndag, godnatt♥


fin himlen var igår, kände att jag bara var tvungen att fota den. Kan byta ut den mot en bättre som jag hade på kameran sen, men det orkar jag inte nu, det är sent och jag ska sova alldeles strax ;)


Dagens tips

Datum: 2010-08-22 Tid: 22:40:56

Tuggummi- Super bra att ha när man blir sugen på något, men vill vara lite nyttig. Speciellt om det är ett sockerfritt tuggummi, som Extra brukar ha. Såg dessutom att de har kommit ut massa nya, spännande smaker. Så jag var tvungen att köpa ett paket (även fast jag redan har ganska mycket tuggummi hemma redan). Den här gången köpte jag med rasberry (hallon), men vill jätte gärna testa deras Strawberry & Banana (jordgubb & banan), låter gott det med ju. Så jag ger tummen upp för Extras nya smaker! :)


USA köper svenska storfilmer

Datum: 2010-08-22 Tid: 21:16:25

Det är nu klart vilka amerikanska skådespelare som ska spela huvudrollerna i USAs filmatisering av svenska Millenium-filmerna som är baserade av Stieg larssons böcker. Daniel Craig, mest känd som den sjätte James bond i Casino Royale och Quantum of Solace-filmerna, ska spela Mikael Blomqvist. Den relativt okända skådespelerskan Rooney Mara ska spela Lisbeth Salander.



Det fortsätter även med den svenska storfilmen Snabba Cash, även den tar USA och gör en egen film av. I den amerikanska versionen av Jens lapidus succébok, kommer Zac Efron spela huvudrollen. Visst, han är en bra skådespelare. Men är det inte ett väldigt stort hopp från High School musical-filmerna och komedier som Hairspray och 17 again? Det blir i alla fall intressant att se hur det kommer bli ;)



Jag och Sara pratade just om det, att USA tar våra svenska storfilmer, de som blir en succé och gör till sina egna. För de kan ju inte bara göra som alla andra länder och dubba filmerna till sitt eget språk. Nej, istället satsar de flera miljoner och köper rättigheterna till filmerna och gör egen "tolkning" av dem. Med deras skådespelare och regissörer. Tänk om det var tvärt om då, att Sverige skulle köpa rättigheterna till Amerikanska filmer. Fast det skulle vi antagligen inte ha råd med, så då gav Sara ett jätte bra förslag (inte seriöst), att de kan ju köpa rättigheterna till, exempel Avatar och sedan bara klistra in svenska skådespelare ansikten. Haha. Snabbt & billigt. Så då är det bara att köra på sedan.

Avatar + Svenska skådisars ansikten = sant? ;)


Jag som brunett

Datum: 2010-08-21 Tid: 18:17:56

Har alltid undrat hur jag skulle se ut som om jag var brunett. Ja här har jag fått svaret.



Såhär såg alltså resultatet ut. Första bilden blev lite suddig, men ja det får duga ändå.
Så vilken av de tycker ni var snyggast, blondin eller brunett? :)


Bilden är redigerad i Picnik.


Livet är bra underbart

Datum: 2010-08-21 Tid: 15:18:01
Äntligen hittade man den där externa hårddisken, som alla bilder ligger på. Den som pappa la undan, innan vi åkte till Spanien och som han sedan glömde bort vart han lagt den. Så nu har man sprungit runt och letat efter den, typ överallt i huset. Och nu när jag hittat den kan jag äntligen sätta igång att fixa min nya header också. Eftersom jag igår kom på exakt hur jag vill ha den. Sometimes everything just turn out great


Slänger in en nytagen bild på mig också♥

Plattång eller hårstrykjärn?

Datum: 2010-08-21 Tid: 13:36:05
Tänka sig det, att plattång kan kallas hårstrykjärn också? Hahaha. Hur knäppt är inte det? :D


Plattång eller hårstrykjärn? Yeah that's the question.

Dagens begär

Datum: 2010-08-20 Tid: 23:29:19
Gäller ett par svarta ballerina skor som kommer från H&M. Ursöta verkligen, och 149 kronor är inte så mycket (speciellt inte när man fortfarande har massa presentkort från H&M kvar från sin födelsedag, som jag har).



Lots of love

Dresscode of the day

Datum: 2010-08-20 Tid: 18:15:48

Fredag idag, vilket betyder sovmorgon för mig imorgon! :D Dessutom behöver jag inte gå och lägga mig så tidigt. Ja det var på tiden de tycker jag. Haha säger jag efter två dagar i skolan.

 
Så här har jag trippat runt idag:

♥Toppen är från American Appeal (kan även användas som tunika, klänning eller kjol)
♥Jeansen kommer från JC (G-Star)
Vero Moda är affären där koftan är köpt
♥Bältet är från en marknad


Best dressed celeb

Datum: 2010-08-20 Tid: 15:13:18

Har nu kommit på en ny kategori som kommer heta Best dressed celeb. Ja namnet säger ju allt, där kommer jag i alla fall skriva om den kändis som jag tycker är bäst klädd, just då eller vid de flera tillfällen. Ibland kanske det till och med kommer upp någon worst dressed celeb. Få se var som händer. Vad tycker ni, låter det som en rolig idé? :)


1. Cheryl Cole lyckas riktigt bra med en snygg och avslappnad vardags stil. Ascool rutig skjorta har hon också (som jag gärna skulle ha i min garderob), som hon har tillsammans med ett par shorts. Double tumbs up for this one! :)


2. Okej hur snyggt är inte denna axelbandslösa blåa klänning? Ursnygg om ni frågar mig. Bästa är ju att man skulle kunna använda den själv till vilken årstid som helst, eftersom den passar till hösten, våren, sommaren..You name it. Victoria Justice bär sin med en svart, söt liten kuvert väska och leopard mönstrade klackar.
 

3. Inget är mer sommrigt än en blommig klänning med volanger. Det har Gabrielle Union fattat och hon matchar sin underbara klänning med en ljus kavaj, väska och skor. Dock vore det finare om hon matchade bara med en ljus färg, som bara beige eller vit. Istället för att ta båda.

Bjöd på tre bäst klädda den här gången, eftersom det är första gången ;)


Bästa sommarbilderna & sommarminnena

Datum: 2010-08-19 Tid: 16:11:55

Nu när sommaren har börjat känns det som att sommaren snart är över. Det har varit en underbar sommar, och som ett litet adjö visar jag bästa sommarbilderna & sommarminnena 2010! :D


Skolavslutningen, vilket jag räknar som själva startskottet på sommaren.


Mycket sol - mycket bad. Härligt :D


Min femtonde födelsedag!


Man får ju inte glömma Eclipse premiären i slutet  av Juni. Absolut bästa filmen hitills (jag gissar att Breaking dawn filmerna kommer bli absolut bäst). Visserligen satt man inne på en biograf men det är ändå ett bra sommarminne för mig.


Glass med jordgubbar, en riktig midsommarpärla. Som man brukar få njuta av På sommaren.
Sommaren = mycket nyttigheter. Extra gott med glass när det är varmt tycker jag, en solklar hit!



Här hade vi promenerat till Lida för att äta frukost, bada och köra lite minigolf.


Okej jag erkänner, det jag gillar allra bäst med sommaren (förutom värmen och badandet) är att man äntligen får skippa de där jobbiga tjocka jackorna som hör till hösten och vintern och ta på sig riktiga sommar kläder! Just love it




Tillbringade några dagar på Elis & Lottas landställe.
Älskar bilden på solnedgången, verkligen super nöjd med den.







Riktigt sköna veckor i Spanien hade vi också. Visste ni att jag nu har varit i Spanien sammanlagt tre gånger? Det var något nytt va ;)


Lite shopping i Stockholm med några kompisar hanns också med♥


Och sist men inte minst, All Time Low-konserten som var helt grym.

Yes så det var(delar av)min sommar det. Hur har eran sommar varit? :)


Så himla fina människor det finns!

Datum: 2010-08-19 Tid: 13:46:28

Satt och kollade igenom och svarade på alla kommentarer som ni skrivit, och blev verkligen super glad för alla underbara kommentarer som jag fått. Tack så jätte mycket, ni anar inte hur obeskrivligt glad jag blev! :) Ville bara tacka alla underbara människor som det finns och hoppas att ni fortsätter skriva så fint som ni gör, åt varje människa. Ibland behövs det så lite för att göra en person glad. So keep it up! ♥


Här kommer en gammal men väldigt fin låt från En princessas dagbok 2 också ;)

I hate when I wake up and realize it's time to face the reality

Datum: 2010-08-19 Tid: 11:44:23
Klockan är snart tolv, vilket betyder att jag har varit vaken i nästan fem timmar. Jag som skulle sitta och äta frukost vid den här tiden om det fortfarande varit sommarlov. Men nu är det ju inte det. Nu är det skola som gäller igen. Gå upp tidigt, faktiskt behöva anstränga sig igen och lära sig saker. Och som jag gissade var jag inte världens gladaste person imorse när klockan ringde strax innan halv åtta. Thank god att vi hade sovmorgon till nio och inte behövde börja tio över åtta, som vanliga dagar. För det hade jag verkligen inte orkat. Inte än. Men när man satt där igen, på de välbekanta stolarna med armen liggandes på bordet, så kändes det faktiskt inte så tokigt. Inte för att jag är glad att gå tillbaka till skolan, nejnej. Men det känns ändå som att det kommer bli bra, bara man kommer in i rutinerna igen. Då kommer man glömma hur det var att ha sommarlov och inte behöva gå upp tidigt varje dag. Så ja, jag känner mig faktiskt positiv, vilket verkligen är skönt för mig just nu.

Det var en kort dag, vi satt där och lyssnade på lärarna. De berättade bara om vad som är nytt för terminen (vilket var mycket), förändringarna på skolan med laget och så. Knappt en timme tror jag det var. Jag ska inte tråka ut er med massa information om vad de sa, för det är verkligen onödigt, det bryr ju inte ni er om liksom. Men sedan efter det var det bara att ge sig ut i regnet igen (ja snacka om otur att det regna, när jag hade bestämt att jag skulle ha shorts på mig första dagen, och sen att jag och Johanna skulle cykla till skolan), hoppa upp på cykeln och cykla hemåt. Min syster hade inte ens vaknat när jag kom hem igen. Lyckost där som har sommarlov en hel vecka till.
  
Mitt schema för året, mycket bättre än vi hade i åttan. Två dagar som vi börjar efter nio, awesome. Och det bästa av allt: inga fler jätte sena dagar då man slutar halv fyra (som spanskagruppen i min klass hade hela förra året). Grymt! Helt klart en förbättring mot förgående schema, så det blir tummen upp :D

That's just real life

Datum: 2010-08-18 Tid: 19:57:24
Every story has an end but in real life every ending is just a new beginning.


Ibland behövs inga ord för att beskriva något

Datum: 2010-08-18 Tid: 17:24:57
Okej, som lovat kommer bilderna från konserten i förrgår upp :)


Kön utanför var riktigt lång, gick runt hela huset, typ.


Efter en timmesförsening började förbandet spela i alla fall.'


Och efter ytterligare en timme så började (Äntligen) All Time Low spela :D Men de var helt klart värt (den mer än två timmars) väntan. Lite svårt att fota bara med allas händer i luften, när alla hoppade och eftersom Personerna jag försökte fota rörde sig i princip hela tiden, såklart. Men några bra bilder fick jag.
Haha, ser ni alla behåar som hänger vid micken, längst bort till vänster? Jo, det va rså att det var vissa fans som hade tagit med sig en behå som de hade kladdat och skrivit med pennor på. Sedan kastade de upp dem på scenen, varav en av scenarbetarna hängde upp dem, en efter en på micken. Haha  om jag tyckte det var roligt? Jajamänsan. Då behöver de i alla fall aldrig ha behåbrist, om de nu skulle behöva en ;)


Man verkligen såg hur svettet rann nerför deras ansikten, efter första låten typ. Men det är väl inte så konstigt, de hoppade ju runt hela tiden och så. Själv var man också svettig efter några låtar. Inte bara för att man hoppade och så (även om det var den främsta orsaken), men också för att det var så mycket människor där och sen stod man väldigt tätt ihopträngda. Det blir ju värsta träningspasset att gå på konsert! :D


Konserten var grym, den tog bara slut för snabbt. Det var väldigt bra  också att man fick ett glas vatten efteråt för man var  ju jätte törstig då, efter att ha stått och hoppat som en galning. Sen en sak som verkligen var dåligt, var att inne på konserten knuffades och trängdes alla, riktigt hårt. När Alex (sångaren) sa: "I wanna see everyone in this room go fuckin' crazy", blev alla just det - helt galna - och knuffades som om de var i ett slagsmålet eller något. Så jag och Matilda åkte från att ha varit någonstans i mitten till att hamna precis i kanten, där vi lustigt nog, stod från början, innan konserten börjat. Men det finns väl alltid människor som trängs och Puttar bort andra bara för att få det bättre själva. Antar att det är sånt man får ta när man är på en konsert. Även om jag vet det tycker jag ändå att det är riktigt dålig stil av dessa människor. Annoying like hell, är ett bra sätt att beskriva det.

Ja, det var de det :D Tänkte inte tvinga er att kolla på massor av bilder, de är ganska onödigt att lägga upp hur mycket bilder som helst på exakt samma sak. Så ni är skonade av det, haha. Jag tog bara så många bilder som jag hade text till. Ha det bra! ♥



All we want is fantasy, but reality is what we get

Datum: 2010-08-18 Tid: 16:57:32
Tog en skön långpromenad idag, när det var så soligt och fint. Det var verkligen super härligt :) Dock är det lite tråkigt att jag inte kan springa nu när jag är så förkyld, det får bli när jag är frisk igen. Men innan dess så blir det att ta det relativt lugnt.

Finns inte så mycket att säga, sista dagen på sommarlovet idag för mig. Tror inte riktigt att jag fattade förrän igår att det här verkligen är slutet på sommarlovet. För några dagar sedan när alla frågade om skolan började snart för mig, var mitt svar, Ja usch, jobbigt. Men samtidigt tänkte jag att det var länge kvar och det inte var någon idé att stressa upp sig för det ännu. Men tiden går fortare än man vill och imorgon är det skola igen, vare sig jag vill det eller inte. Då ringer klockan tidigt och jag har inget annat val än att pallra mig upp och göra mig iordning. Visst jag har ångest, har verkligen inte lust att gå tillbaka till skolan igen. Inte med alla läxor, prov, lektioner och all press. Men just nu känns det faktiskt okej i alla fall. Få se jag tycker om det imorgon... Men känner ändå att det inte finns någon anledning att tillbringa min sista dag på sommarlovet full med ångest. Ja menar, skolan kommer börja oavsett vad jag tycker om det. Så det är bara att acceptera det. Just make the best of it.

Jag är jätte glad för allt roligt jag har gjort i sommar, för alla roliga minnen. Haft en riktig skön sommar, så det kommer jag tänka på när det blir höst och alla rutiner börjar med skolan och allt. För då blir det lite lättare, och det är ju ändå inte sådär super länge kvar tills det är sommar igen, längtar redan♥

 

Kläder efter väder

Datum: 2010-08-17 Tid: 22:55:31

Lagom myskläder, för en dag som denna :)

♥Gråa leggings, Cubus
♥Vit kofta, Ellos
♥ Svart-och-vit mönstrat linne, H&M
♥Silvriga ringar, Gina Tricot.

Dagen i ord

Datum: 2010-08-17 Tid: 21:13:10
Idag blev det 27 dresses medans jag åt frukost, det var riktigt mys de :) Sedan gjorde jag och Sara ansiktsmasker (första gången jag testat det). Haha tyckte jag såg rolig ut, typ som man misslyckats med clownsminkningen. Efter det skulle jag duscha, så då körde jag med hårinpackning och bodyscrub. Riktig må-bra-dag idag. Och sist, men inte minst, blev det lite fotande. En skön näst sista sommarlovsdag det :D
Vad har ni hittat på?  


Totally awesome

Datum: 2010-08-16 Tid: 23:13:10
Konserten var sjuuukt grymt! Tog massa bilder, så det kommer upp imorgon :)

Today is the day

Datum: 2010-08-16 Tid: 14:17:40
Idag smäller det! :D Yes, det är All Time Low-konserten jag snackar om. Är så grymt spänd att jag inte ens kan förklara. Har tagit halstabletter, två olika brustabletter, nässpray och ipren,  bryr mig nästan inte att jag hostar & nyser som om det inte finns någon morgondag, för jag ska gå på konsert! :) Men ja, nästan var det ja.

Hoppas ni får en grym dag, det ska jag ha i alla fall :) See ya♥


Rödrutigt, vitt & jeans var klädesvalet för idag

Datum: 2010-08-15 Tid: 23:47:09

Idag bar det av till IKEA, skulle köpa lite nya saker till mitt rum. Bland annat: ram, spegel och krokar. Köpte allting förutom en ram, eftersom de inte hade den rätta färgen inne som jag ville ha. Så det får jag väl kolla på det någon annan gång istället. Jag hittade även en ny sänglampa, silvrig så den passar in med resten av lamporna i mitt rum. Är speciellt nöjd med min nya spegel, men har inte fått upp den riktigt ännu. Men det blir väl snart hoppas jag :)


Det här är vad jag hade på mig idag:
♥Leggings, från Cubus
♥Tröja, från Ellos
♥Skjorta, från New Yorker

Gillar skjortan som är knuten i midjan, istället för att ta på sig en kofta. Simple but nice, easy peasy;)





The first cut is the deepest

Datum: 2010-08-15 Tid: 20:28:15

Like a fantasy world

Datum: 2010-08-15 Tid: 17:51:15
Sitter och kollar på Greek, senare blir det One Tree Hill och Bones(som börjar idag) härlig tv-kväll:D Vad brukar ni kolla på en söndags kväll som denna? :)
                      
                       
 

Just a booring sick day

Datum: 2010-08-14 Tid: 23:55:17
Har haft en hel dag med halsont och hostande. Har blivit riktigt förkyld. Skit. Det konstiga är väl att jag har blivit så här kraftigt förkyld bara över en dag(och natt). Lite tråkigt nu när det bara är två dagar kvar till All Time Low-konserten också, som jag har sett fram emot så mycket. Så jag har verkligen ingen lust att vara sjuk då. Ja, idag då, så var det meningen att jag skulle följa med till min kusins kalas (ja hon är liten, så kallas fortfarande kalas). Men eftersom jag inte alls kände mig bra så var det bättre att jag stannade hemma. Sov typ mest, var så jobbigt att vara vaken. I alla fall, det här blev ganska tråkigt inlägg, men jag tänkte bara skriva så att ni vet varför jag inte har bloggat så mycket idag, har helt enkelt inte haft ork. Skriver mer imorgon, om jag mår bättre. Hoppas att ni haft en skön kväll :)

Dagens

Datum: 2010-08-13 Tid: 17:54:18




Såhär såg jag ut i dag:
♥Shorts/ Bik Bok
♥Topp/ H&M
Skor/ Eurosko
♥Skärp/ H&M
♥Solglasögon/ H&M
♥Armband/ Present

Tonight's gonna be a good night

Datum: 2010-08-13 Tid: 17:44:18
Dagen började med en springtur. Härlig start på dagen verkligen. Sen åt jag frukost, hoppade in i duschen och städade upp det sista i mitt rum. Sen skulle jag dammsuga också. Ja, inte direkt min favorit sak att göra när det är 28 grader ute. Men fick en liten stund över att sitta ute, så jag får vara glad för det :)

Ikväll kommer Pu, Johanna och Karolina hem till mig för "Sleepover". Vi ska gå ut och äta pizza, sen kolla på film och äta godis. Mysigt.


S ö t

Datum: 2010-08-13 Tid: 17:26:43

Såg denna söta rosa topp, på Gina Tricot när jag var i stan för några dagar sedan. Den var riktigt gullig, men tyvärr lite för stor, och de hade inte 34. Får hålla utkik när det finns min storlek :)

Ta vara på gamla minnen - för de är guld värda

Datum: 2010-08-12 Tid: 23:50:59
Idag (eller jag kanske ska säga igår?) har det hänt grejer minnsann! :D Eftersom jag i onsdags inte hade lust eller ork att göra någonting åt röran i mitt rum, så tog jag igen det idag istället. Rensade ut massa onödigt skräp, stoppat undan saker i en garderob och så vidare. Sprang hit och dit, upp och ner. Riktigt bra gick det i alla fall. Men tillbringades inte enbart med att städa. Jag spelade piano, läste lite och så var jag och badade. Men guuud vad kallt  det var i vattnet. Visserligen var senaste gången jag badade i Spanien, där det var riktigt varmt i vattnet, men jag har inget minne av att det var riktigt kallt i vattet när jag badade här i Sverige tidigare i somras. Mitt i städningen ringde Erika också :) Gaaah, vad jag har saknat henne!  Så det var riktigt roligt att prata med henne ett tag, även om det bröts hela tiden ett antal gånger. När jag höll på att städa hittade jag ett fotoalbum, med bilder från när jag var liten. Haha, vad roligt det var att kolla igenom dem. Var bara tvungen att skicka en bild på oss två, när vi var ungefär tio år gamla till Johanna. Sen skickade hon några gamla bilder som hon hade hittat till mig, så satt vi och skrattade åt dem, och speciellt de fula kläderna - som inte matchade. Man har ju hur många minnen som helst osm man har glömt bort, men sen när man hittar en bild så minns man allt. Tycker det är riktigt kul att kolla på gamla foton och se hur liten man själv, och alla andra var. Inte en helt tråkig sysselsättning alltså ;)

Nu ska jag gå och lägga mig, så att jag inte är som en zoombie imorgon när jag ska ut och springa. Måste ju gå upp tidigare eftersom jag ska springa innan frukost. Och jag har lovat mig själv att jag ska bli bättre på att lägga mig lite tidigare, och inte gå och lägga mig så sent, som jag har gjort väldigt mycket. Godnatt och sov gott!



Jag för ganska många år sedan..           ------->      Och jag för några dagar sedan :)

Two is better than one

Datum: 2010-08-12 Tid: 23:32:11

Look of the day

Datum: 2010-08-11 Tid: 23:57:39



♥Shorts/ Bik Bok (Nya!)
♥Linne/ JC
♥Väst/ H&M
♥Skärp/ Lindex
♥Örhängen/ Glitter (Även de nya)
♥Armband/gammalt, så kommer inte ihåg

S som i spindeljävel

Datum: 2010-08-11 Tid: 23:47:20
Okej min definition av en trevlig och lugn kväll innefattar inte att man hittar en stor och äcklig spindeln sittandes på väggen i källaren, precis när man ska sätta sig vid datorn. Som för övrigt står nästan precis brevid. Men ja, det var exakt det jag hittade. Vilket får mig ännu mer att sakna våran laptop, som just nu är inne för en treveckors-lagning. Det är därför jag, för tillfället, använder vår stationära dator som står här nere i källaren. Men jag tänkte inte riktigt att jag skulle få äckliga spindlar på köpet. Vilket var precis vad jag fick. Spindlar alltså, och inte den lilla,lilla sorten. Utan den som är så stor som din näve. Men tyvärr hade den redan gömt sig någonstans, på den tiden det tog för mig att hämta mamma, för att hon skulle få uppdraget att smälla den. Då vet ni iaf anledningen till att jag sitter och spanar på golvet, runt omkring mig med benen uppdragna på stolen (För aldrig i livet att jag har fötterna nere på golvet, när det är en spindel på rymmen). Ja, som ni nu förstått är spindlar verkligen inte något jag gillar. På listan av saker jag inte alls uppskattar kommer spindlar på andra plats. På första plats kommer sprutor. För hur mycket jag än tycker att spindlar är riktigt äckliga, så gör de inte att jag får ont i armen. Som jag får varje gång jag tar en spruta. Men, beväpnad med en flugsmälla, har jag gått runt och kollat bakom alla möjliga saker, i min hitta-spindeln-jakten. Men såklart leker den kurragömma med mig eller något sådant, för jag kan jag lika gärna anmäla den saknad. Hitills har jag alltså inte hittat den. Vilket jag tycker nästan är läskigare - att inte veta var den är och bara sitta och vänta på att den ska komma fram, var den nu är. För då föreställer jag mig bara att den ska krypa uppför mitt ben, och hur äckligt är inte det? Usch ryser vid blotta tanken.


Fotobeviset! Detta är boven i dramat ;)

That's just the way i do

Datum: 2010-08-11 Tid: 01:24:56

Så här såg jag ut igår. Redo och laddad för äventyr! :)
♥Spetsleggings / Ellos
♥Shorts/ Gina Tricot
♥Linne/ H&M
♥Cardigan/ Vero Moda
♥Väska/ Spanien (favoriten? Såklart!)
♥Ring/ "Unknown"

Min svarta väska och (minst) en ring följde självklart med. Man ska ju se så bra ut som man kan när man är "out on adventures". Typ. Haha ;)

Shopping

Datum: 2010-08-11 Tid: 00:24:17



♥ Jeansshortsen kommer ifrån BikBok
♥ Pilotglasögonen är köpta på H&M
♥ Örhängerna hittade jag på Glitter
♥ Burned, sjunde boken i House of night-serien / Akademibokhandeln

Jaha det var allt det. Hoppas ni har haft en bra dag ni med :)

Från och med du

Datum: 2010-08-10 Tid: 23:59:33

En heldag i Stockholm

Datum: 2010-08-10 Tid: 23:59:29
Idag var jag som sagt i stan med Johanna och Karolina :D Vi hade sjukt kul. Blev halvt ihjälskrämd av en guldmålad gubbe med en tuta. Hahaha, gud vad jag skrattade, det var typ nästan helt omöjligt att sluta. Både jag och Johanna hoppade till när han klämde på den där tutan. Haha och innan när vi var på hötorget och bara skulle gå igenom alla stånden med grönsaker och frukter, började alla försäljare ropa "Hej tjejer". Varenda en ropade det, de var om det var värsta dominoeffekt på alla. Roligaste var ändå när den sist försäljaren ropade "Hej tjejer, hej tjejer. Fiina meloner". Alla tre bröt ihop i total skrattattack. Och om det var någon gång man skrattade så mycket tills man fick ont i magen, var det då. Antar att han menade att han ville sälja fina meloner, men ja det kunde ju tolkas väldigt, väldigt fel. Och eftersom vi inte kollade om han faktiskt sålde meloner så vet man ju inte säkert... Haha :D


Den guldmålade gubben som skrämde folk.


Hattprovning inne på Bik Bok.


En docka med mega stort hår, och så jag med min "Vad är det här?" min. Haha ;)


Lite dålig bild med ljuset och allt, men den får duga :) -Karro

Expert på lyckad städning

Datum: 2010-08-09 Tid: 23:42:26
Idag var det återigen en sån där slapp dag. Tränade, läste lite och fortsatte med min utrensning, den här gången i bokhyllan. Från början skulle jag bara städa upp lite i mitt rum, eftersom det låg lite mycket saker överallt tyckte jag. Men som vanligt blev jag lite "carried away" och bestämde mig för att göra om i hela bokhyllan också (när ska jag lära mig egentligen?). Så det slutade med att det låg ännu mer saker saker på golvet. Hehe ;) Ibland förvånar jag mig själv med mina superskillz på städning. Får väl kalla mig expert på lyckad städning, som Johanna så bra sa det. Men nu är det fint i min bokhylla fin och ganska tom (kan ju bero på att allt mer eller mindre står på golvet framför den, haha). Men imorgon drar jag in till stan -Stockholm- med Johanna och Karro för lite shopping :) Det blir nog riktigt kul.


Bjuder på en fin bild från i somras. Puss på er ♥

Blixtrar och dunder

Datum: 2010-08-08 Tid: 22:57:23
Åskade och blixtrade igår som jag vet inte vad.. Har någon gjort han där uppe arg eller? Hahah :D
Men det blixtrade och åskade något så extremt igår. Lamporna och datan blinkade till och slocknade. Så jag var tvungen att avsluta datan, lite tråkigt. Men vet ni vad jag gjorde då? Joo, jag pch mamma rensade garderoben. det var välbehövligt eftersom min var ganska överfull ;) Och när man sitter där med massa högar som tornar upp sig över hela golvet så hittar man ju en hel del kläder som man nästan hade glömt att man hade. Det gjorde jag i alla fall! En fin jeanskjol, som jag köpte för något år sedan. Men som jag inte använt så jätte mycket eftersom jag tyckte att det var var lite vid, och med allt tyg så man större ut. Och vem vill ha på sig kläder som inte sitter bra liksom?
Men nu satt den faktiskt riktigt fint, om man bara hade den lite högre upp. Som en hög kjol, och det är såna jag använder mest, eftersom att de sitter så bra tycker jag :) Så nu är min garderob faktiskt väldigt ordningsam och fin. Och det är ändå så jag föredrar att ha det, bara att det lätt blir lite mycket kläder och så proppar man bara in dem.

Men det här var det sista inlägget idag, tänkte gå och lägga mig lite tidigare idag, eftrsom det blivit så sent de här senaste dagarna.

Jeanskjolen som jag "hittade", blev fin med en spetsbody under, eller vad tycker ni? :)

Handsignaler är som språk - De är inte gränslösa

Datum: 2010-08-08 Tid: 19:47:05
Satt och läste Aftonbladet-Söndag förut. Såg en rolig artikel om vad olika handsignaler betyder i olika länder. Haha faktiskt riktigt roligt :D

Du försöker säga att allt är perfekt, men istället blir det dra åt helvete..
Det är lätt att tro att handsignaler betyder samma sak i alla länder, man vet ju bara vad de betyder här i Sverige och det är ju logiskt. Men att råka säga dra åt helvete, när du egentligen menade att allt är toppen, kan bli en väldigt pinsam händelse när du är utomlands.


Schweiz: Perfekt
Brasilien:
Vulgär förolämpning


Nederländerna: Vulgär förolämpning
Brasilien: Vilken snåljåp!


Tyskland: Det rockar!
Italien: Din fru är otrogen
Argentina: Skyddar mot ont

Hahaha "Yeah rock'n roll!" "Why are you saying my wife is cheating on me? Oh no..That bitch!"



Sydafrika: Allt är toppen
Afghanistan: Vulgär förolämpning
Polen: Ett


Grekland: Vulgär förolämpning
Tyskland: Stopp!
Zimbabwe: Jag stödjer partiet MDC (Eh..vadå helt random? Haha)

Handsignalerna är hämtade ur boken "Versteh mich nicht falsch!" av Julia Grosse och Judith Reker.

Hoppas ni tyckte att det var lika roligt som jag gjorde :)

Tävling

Datum: 2010-08-08 Tid: 18:58:54


Är med och tävlar om denna fina tröja med nitar hos Millah. (Klicka på bilden så kommer ni direkt till tävlingen)
Toppen kommer från Ingelita.se. Var med och tävla du med! :)

Sometimes you can forget someting amazing

Datum: 2010-08-08 Tid: 18:25:22
Det är helt otroligt. Men jag har glömt hur mycket jag älskar att spela piano. Har inte blivit mycket spelande nu i sommar, vet inte riktigt varför. Men jag började spela lite igår och nu fattar jag verkligen inte att jag inte spelat alls på senaste tiden. Det är ju så kul, framför allt för att man kan spela låtar på pianot. Plus att jag blir glad och avslappnad när jag spelar. Måste påminna mig själv att spela lite varje dag, bra för hälsan! Hahaha:D