JESSICA ♥ -

Coming up: Halloween

Datum: 2010-10-30 Tid: 21:25:00


                                                                  Bildkälla

Kom hem för en stund sedan, har varit och köpte lite saker som jag behöver imorgon, när jag ska på Halloweenfest. Ska bli superkul att klä ut sig tycker jag. Vad jag ska vara kommer ni att få se bild på imorgon, tror att det kommer att bli riktigt coolt om sminkningen blir lyckad :D Men hur resultatet blir återstår att se, spännande.. :D

Idag var en perfekt start på både helgen och höstlovet. Hade verkligen ingenting planerat för dagen så jag tillbringade hela förmiddagen med en bok i soffan. Vilket var lungt och skönt, och precis vad jag behövde med efter en otroligt stressig vecka. Böcker är som terapi för mig, både lugnande och hjälpande :)


I remember one moment I tried to forget

Datum: 2010-10-28 Tid: 19:24:00


       Spetslinne |H&M| Bandeu-bh |Bik Bok| Jeansleggings |Cubus| Örhängen |Kicks|

Hade Bandeu-behån (som jag älskar!) under mitt nya fina linne, fint va? Och till det mina nya favorit örhängen som jag köpte för några veckor sedan. Hade verkligen en lång och tuff dag idag. Och sedan blev jag lite gladare när jag klev på bussen hem och busschaffören var supertrevlig och hälsade glatt på alla som steg på. Underbart att folk kan vara trevliga och hälsa på alla fastän det måste vara ganska jobbigt att vara lika glad och trevlig mot varenda människa som stiger på varje dag (för att inte tala om veckor och månader). Det är sådana människor man ska inspireras av tycker jag! ♥

Söndagens shopping

Datum: 2010-10-28 Tid: 00:28:47

Mina nya stövlar med snörning där bak (älskar det) och riktigt varmt foder inuti från Skopunkten. Vet dock inte än om jag ska behålla dem, för de känns inte riktigt bra när jag har på mig dem, men å andra sidan vilka nya skor gör det?

Mörklblå tröja- färgen är som på den högra bilden- med flätning och långa ärmar. Kommer ifrån New Yorker och är verkligen superfin!

Den stickade koftan är köpt på Bik Bok och ser lovande ut vid kalla vinterdagar.

En vanlig, lite basic randig tröja från H&M. Snyggt att matcha med lite färg :D

Min nya älskling! :) Svart spetslinne med längre "ärm urringning" som slutar vid midjan ungefär. Superfint att ha en bandeu-bh under. Köpt på H&M.

I through my hands up in the air sometimes

Datum: 2010-10-27 Tid: 20:34:42


♥Tröja(ny!)H&M ♥JeansleggingsVeromoda ♥SkärpH&M ♥DöskalleringGlitter ♥SkorConverse

Har inte hunnit lägga ut måndagens outfit tidigare i veckan, så jag gjorde det nu istället :) Har på mig den nya randiga tröjan som jag köpte - tillsammans med andra saker - i söndags. Ska alldeles strax knåpa ihop det inlägget med allt jag shoppade (Det var ju så mycket fina grejer!). Outfiten är väldigt enkel, men åh vad snyggt! Med ett litet rosettskärp i midjan blir allt mycket finare :D Och för att inte tala om döskalleringen..

Skönt med tidiga dagar!

Datum: 2010-10-27 Tid: 14:01:00
Skönt att sluta tidigt idag, happy face! :D
Ska nu sätta mig med en kopp te och kolla på gårdagens Desperate Housewifes och Cougar Town- avsnitt

Höstlovet att längta till

Datum: 2010-10-26 Tid: 19:46:34



Känns som att jag inte ens har tid att ha ett liv just nu - allra minst med bloggen, eftersom det är så himla mycket skola-arbete hela tiden just nu. När en inlämning är klar och skickad är det bara att börja på nästa. Har inte ens haft något prov på några veckor men har ändå så mycket att göra att jag måste börja direkt när jag kommer hem, för annars hinner jag inte med det jag ska. Idag kom jag hem klockan sex, då vi var tvungna att stanna kvar (när vi egentligen slutade runt halv tre) på syslöjden och arbeta med Brobel. Satt alltså i flera timmar och sydde klart lapptäcket, som sedan skulle klippas till ett par leggings. Riktigt coolt blev mönstret, men haha själva byxorna ser lite grann ut som clownbyxor än så länge :D Sedan på radion spelade de ju samma låtar (har de ingen fantasi eller?), så då satt vi ju och sjöng på samma låtar hela tiden när de spelades om och om igen. Kom hem helt trött och sliten, för att inte tala om hungrig. Var nästan på väg att äta upp hela huset, haha. Kommer bli så himla skönt med lov, nästa vecka! :D Och eftersom jag inte hann sova särskilt mycket idag (satt uppe med englskaläxan till klockan tolv) så blir det riktigt skönt med sovmorgon imorgon, äntligen kan jag få sova! :D


Topp tre- smeknamn

Datum: 2010-10-25 Tid: 19:01:45
Hej, underbar blogg! Kallas du för något annat än Jessica?

Hejhej! :) Ja självklart gör jag det, har väldigt många olika smeknamn faktiskt. Men det vanligaste är nog Jessi, som de flesta av mina kompisar kallar mig och även några lärare. Sedan har vi det dunder coola Jessicus (fast det borde ju egentligen inte vara ett smeknamn eftersom det faktiskt är längre än mitt riktiga namn, haha), som min bästa kompis brukar kalla mig (jag kallar henne Johänni eller Yoyo). Sedan finns det även ett tredje som min syster gillar att kalla mig, Jenkish. Haha kommer inte ens ihåg hur hon kom på det men roligt tyckte hon att det var iaf! Där har du topp tre av mina smeknamn, ha det bra!♥

Bild från Skansen

All I wanted was you

Datum: 2010-10-23 Tid: 20:01:00

För er som inte hört denna låt The kill av 30 Seconds to mars, kan jag verkligen rekommendera att lyssna på! Den är verkligen värd de fem (nästan sex) minutrarna och är riktigt beroendeframkallande då man bara vill lyssna en gång till och en gång till på. Den här låten har jag och Johanna minst sagt har pressat de senaste dagarna i skolan. Måste verkligen försöka att bättra mig och inte bara lyssna på samma låt om och om igen eftersom den rätt snabbt blir sönderlyssnad då. Men det är ju lite svårt eftersom att när man hittar en låt som är riktigt bra vill man ju lyssna på den hela tiden.. :D

My heart stops when you look at me

Datum: 2010-10-23 Tid: 16:29:00


Åh, vad skönt det var att verkligen sova ut idag! :) Vaknade och kände mig alldeles utvilad, det var ju ett tag sedan man kände så. Varit och shoppat idag, även det länge sedan man gjorde. Visar bilder på mina inköp imorgon, det är lite för mörkt att fota dem nu. Men ni får en liten smygtitt på en av tröjorna som jag köpte & har på mig just nu (på bilden). Den är i en jätte fin mörkblå färg med ärmar som hänger ned lite och är flätad fram.

Vill göra en ny header, men har verkligen ingen tid att fixa det som det är just nu. Får se när jag har tid och ork att göra det :) Ett stort plus till Blogg.se som har fixat datum- och tidsinställda inlägg, äntligen säger jag bara.

Kom just på att det faktiskt är lördag idag...haha. GODISDAGEN! :D


In real life it's about finding the little things that matter

Datum: 2010-10-22 Tid: 19:27:00
Har precis vaknat från en minst sagt lång tupplur. Hade feber igen när jag kom hem och en sådan dundrande huvudvärk att jag inte orkade något annat än att dra ner alla persienner och lägga mig under en stor filt och sova en stund. Men en stund brukar ju bli ett tag som sedan blir flera timmar. Mådde i alla fall bättre när jag vaknade men kändes lite bortkastat eftersom att jag hade tänkt att börja med SO:n direkt när jag kom hem, så att den skulle bli klar och kunna skickas in idag. Men det fick bli lite ändrade planer där.

Vaknade imorse och klev upp och fick en chock (som jag tror att så många andra fick) av att se snö ligga på hustaken och på marken. Det måste ju nästan ha snöat non-stop under hela natten för att det ska ha kommit så mycket. Visst det är ju lite roligt med första snön, men för sjutton inte i oktober! Har ju inte ens hunnit köpa ett par vinterstövlar ens, var ju helt oförberedd på att det skulle snöa. Fick ta på mig mina gamla stövlar från förra vintern, som jag bara köpte de första bästa jag hittade eftersom mina andra stövlar gått sönder. Skulle haft en redovisning i biologin idag, men eftersom att jag hade utvecklingssamtalet första delen av lektionen så missade vi tillfället att göra den. Blev riktigt besviken eftersom att jag hade peppat mig själv och tänkt att "okej, jag gillar inte att redovisa inför klassen, men nu gör vi bara det här och får det gjort". Istället måste jag vänta en vecka på att redovisa det, vilket säkert betyder att jag kommer hinna bli nervös inför det (vilket jag inte hann bli idag).


Tycker lite synd om blommorna bara, som blev helt nedmosade av snön haha.

Trots att det inte alls var min bästa dag idag, så gäller det ändå att försöka hitta de där små sakerna som egentligen är obetydliga men som på något vis faktiskt betyder något och gör allting lite bättre, lite gladare & lite roligare. Kan bara vara ett litet löv som fallit ned ifrån träden och som ligger så fint på den vita nya snön :) 

Ready. Set. Go

Datum: 2010-10-21 Tid: 17:06:25


Uppdateringen de här dagarna har inte varit den bästa, men varken haft tid eller ork med bloggen, har ju inte mått så jätte bra. Dessutom har det varit mycket att göra i skolan - som vanligt (det är ju nian, vad förväntade jag mig egentligen?). But now I'm back! :D Ska sätta igång att skriva klart SO:n, biologin och även lite spanska. Och där emellan ska jag försöka klämma in lite bloggning och tid för att svara på kommentarer.


Skansen runt på tio minuter

Datum: 2010-10-19 Tid: 21:45:07

Kom på att jag glömt att visa bilderna från när vi var på Skansen förförra torsdagen.

Det börjar bli en liten tradition för mig och Johanna att leka i den där lekparken varje gång vi är på Skansen. Man ser även på bilderna att vi är larvigt lättroade, men ett gott skratt förlänger ju livet så... :D
Det var någon hantverksdag där på skansen så att meningen var egentligen att man skulle gå runt och kolla och ställa frågor till de olika hantverkare som fanns på plats, men jag, Johanna och Daniel ville se djuren istället. Fast det enda problemet var att vi skulle samlas om en tio minuter. Gissa vad vi gjorde? Jo vi sprang runt (nästan) hela skansen på tio minuter, och när vi kom tillbaka hade vi fotobevis på alla djuren vi hade sett. Galningar haha :D Men det var riktigt roligt, skrattade så himla mycket när vi försökte hitta tillbaka igen men kom på att vi hade gått vilse. Men vi fick ju i alla fall se några björnar (en liten skymt av dem innan vi susade förbi), vargar, ugglor och älgar. 




Haha, Daniel leker superman och ska byta om i en telefonkiosk när Johanna och Tova överraskar honom, hoppsan..


The way you are

Datum: 2010-10-19 Tid: 19:40:21


En mycket piggare Jessica

Mådde inte alls bra i skolan idag, kämpade mig igenom tre lektioner men på lunchen kände jag att jag verkligen inte orkade mer. Mådde illa efter att jag ätit lunch, hade sprängande huvudvärk, ont i kinden på grund av en jätte stor blåsa  som bara förvärrar smärtan, trött och seg. Antagligen håller jag på att bli förkyld, för jag brukar alltid bli sjuk då. Så jag gick hem efter lunchen, vilket var riktigt skönt. Men (varför finns det alltid ett men?) det gick ju ingen buss hem på jätte länge, så jag fick hem i regnet eftersom att jag bara ville hem och lägga mig så fort som möjligt. Låter inte särskilt kul eller? Nä, för det var det inte heller. Frös som satan när jag kom hem, så jag satte på en kopp te, kröp ihop under en filt och la mig i soffan och somnade. Det var mysigt däremot. Febern har kommit tillbaka då och då under kvällens gång, men just nu känner jag mig mycket bättre :) Och gladare, sitter och kollar på lite olika klänningar till Brobel. De flesta är jätte fina, men när man redan vet ungefär hur man vill att den ska se ut är det svårt att hitta en som är precis så, som lever upp till ens förväntingar.

Wish you the best


17 Oktober

Datum: 2010-10-17 Tid: 14:15:00

Så himla fin låt det där :)

Om en timme ungefär är det dags för dans, som alla andra söndagar :)
Ha en bra dag! ♥

Skoglädje

Datum: 2010-10-16 Tid: 15:13:01


Ja, det blir väldigt mycket skorbilder nu, men hur kan man låta bli när det finns så många snygga? Alla skor kommer ifrån H&M, de har verkligen fräschat upp sig på senaste tiden :) Jag skulle verkligen kunna tänka mig att ha varenda en av dessa skor i min garderob. Ballerina skorna, har jag velat ha länge(men det har inte funnits i min storlek i butikerna), leopardsandalerna är väl för kalla för att ha på sig den här tiden på året, men skulle passa utmärkt på våren. Stövlarna... är exakt sådana som jag vill ha; svarta, höga och med en snörning av något slag. Tror att jag faktiskt ska slå till på dem! :D

De svarta och guldiga pumpsen var så underbara att jag funderar på att köpa dem med, de skulle ju passa superbra att ha till exempel Brobel - men då är det lilla Problemet kvar, att jag inte har köpt klänning än. Men de är ju svarta så då borde de ju passa till allting i princip, speciellt eftersom att jag helst vill ha en klänning med färg. Och de guldiga detaljerna på skon blir ju finfint om man matchar med guldiga accessoarer! ...Men ändå, jag tyckte att de andra svarta skorna längst ned med volanger fram, var ursnygga de med! Hm..vilket dilemma. Men något par av dessa vill(ska) jag ha. Tur att jag har kvar några av presentkorten på H&M jag fick när jag fyllde år i somras, haha.


One chance to keep from falling

Datum: 2010-10-16 Tid: 12:34:39

Stickade trender

Datum: 2010-10-15 Tid: 23:55:01
Varje morgon när jag gått upp de här senaste dagarna har jag fått känslan att en mysig, stickad tröja skulle vara  att mysigast att ha på mig. Men så upptäcker jag, att jag faktiskt inte har en sådan stickad tröja. I know, skandal. Dem som är såå mysiga, speciellt nu på hösten. För när det är kallt så har man sin tröja som värmer. Ååh, cozy :)

Är verkligen sugen på att köpa den ljusrosa ifrån Bik Bok och den svarta från Gina Tricot :D

Be positive, stay positive

Datum: 2010-10-15 Tid: 23:17:11

Linnet är från Lindex
Långkofta är köpt på Cubus
Rosettskärpet kommer ifrån H&M
Leggingsen från Cubus
Skorna är självklart Converse
Örhängerna, köpta på Kicks
Ringen är ifrån Glitter

Är verkligen på toppen humör idag
. Känns hur skönt som helst att det är fredag, och hela två dagar ledigt ifrån skolan, eller ledigt och ledigt, har ju ganska många läxor att göra nu i helgen (igen). Men vet ni vad? Just nu bryr jag mig faktiskt inte, känner mig bara glad och positivt till allting :) Ibland har man dåliga hårdagar, då håret inte alls vill liggga som det ska. Och ibland har man bra, vilket jag hade idag. Äntligen vill mitt hår sammarbeta lite med mig haha :)

Låg och drog mig en kvart imorse (återigen alldeles för länge egentligen), men det känns ju nästintill omöjligt att stiga upp ur den där varma, bekväma sängen. Varför ska den alltid vara så himla lockande att ligga kvar och bara mysa under täcket, på vardagar när man vet att man måste gå upp när som helst? Kan det inte vara så mysigt på kvällen istället, och sen på morgonen är det hur lätt som helst, och man bara studsar upp? Men det är väl typ samma sak som att vilja att allt gott och onyttigt ska vara nyttigt och allt det som är nyttigt och äckligt (men det finns goda nyttiga saker också, viktigt att betona det) ska vara onyttigt istället? Ja, omöjligt är väl ordet jag letar efter.

Hade i alla fall en toppen dag i skolan idag. På vår första lektion, som var spanska, fick vi flytta alla möbler ifrån spanskaklassrummet till ett annat klassrum tvärs över hela skolan. Kändes väl lagom konstigt att gå runt och bära på en massa möbler i korridorren haha. Men roligaste var när vi körde stolrace! :D Såklart vann ju jag och Johanna mot killarna, skrattade så mycket tills jag fick ont i magen.

Tusen gånger om

Datum: 2010-10-15 Tid: 19:27:49

Brukar inte gilla de lugna svenska låtarna så där jätte mycket, men den här och Oskar Linnros låtar kan jag verkligen inte sluta lyssna på! :D

Vampire diaries- Premiär!

Datum: 2010-10-14 Tid: 19:56:37
Yes, rubriken säger allt, vampire diaries börjar alldeles strax och förgyller torsdagskvällen :D

Bildkälla

Sex feet under the stars

Datum: 2010-10-14 Tid: 16:49:13

Ja, när jag ler ser man alltid mina två smilgropar, intressant fakta.. :)

Åh, är så himla trött idag, eftersom att vi skulle ha heldag med SO, och fick därför ingen sovmorgon. Jag orkade seriöst inte gå upp och tror att jag snoozade ungefär fyra gånger, vilket är tre gånger för mycket egentligen. Oupsie. Sen blev det ju den bästa morgonen jag haft, med kylan och regnet. Men jag kände mig ändå rätt glad, vilket var skönt. Och det som blev höjdpunkten på dagen var att vi fick tacos till lunch, jädrans lyx det kändes som! :D Har fortfarande lite SO, att göra men annars blir det nog en ganska slapp kväll. Satt och kollade igenom lite bilder, typ två-tre år gamla bilder förut också. Haha, som jag skrattade. Så mycket roligt vi hittade På då, men jag måste nog säga att det bara blir bättre och bättre. Just för att nu är fler med i "gänget" (Även killarna) och för att man känner ju varandra mycket bättre nu, mina fina vänner!♥ 


Road to nowhere

Datum: 2010-10-13 Tid: 21:23:17

Turkos tanktopp - Cubus
Spetstopp - Gina Tricot
Rosettskräp - H&M
Skor - Skopunkten

Var rätt så seg när jag kom hem idag från skolan, men nu senare på kvällen fick jag ny energi och plockade ur diskmaskinen, tog hand om tvättmaskinen och lagade mat. Känns som att man har gjort lite nytta utav dagen i alla fall :) Sitter och kollar på Grey's Anatomy just nu, istället för att göra lite SO (ja, har ingen lust att ta itu med det nu så jag skjuter upp det istället..inte smart jag vet, för då kommer jag vara helt slut och trött när jag väl ska börja med den, men kan inte övertala mig själv att göra den just nu bara, haha).

Love at first sight

Datum: 2010-10-12 Tid: 20:45:10


Har verkligen inga ord, kääärlek! :) Så jädra snygga de där längst ned till höger, you just gotta love shoes. Det bästa är ju att de är svarta - går att matcha med precis vad som helst och att de är kilklack - mycket mer bekväma och lättare att gå i om man ska ha dem till skolan än vanliga klackar. Vet att det är jätte många som redan skrivit och har sådana här skor, men ja såklart de gör, de är ju dösnygga! :D Jag tror jag är kär helt enkelt..  ♥

Skorna kommer ifrån Nilson shoes.

Trying to be your everything man

Datum: 2010-10-12 Tid: 17:03:24

En rolig liten låt ifrån Cougar town :D
Ikväll blir det att kolla på det nya avsnitten av både Cougar town och Desperate housewifes.

Never say never

Datum: 2010-10-11 Tid: 22:35:25

Jeansshorts/Bik Bok Spetsleggings/Ellos Linne/H&M Kofta/Cubus
Skinnjacka/Ellos Skor/Converse Halsduk/Gina Tricot

En outfit från förra veckan, hur mysig som helst :) Älskar halsduken, spetsleggingsen och mina favoriter, jeans shortsen♥ Hoppas att ni har haft en lika bra måndag som jag har haft!

Den lilla blommiga

Datum: 2010-10-11 Tid: 20:27:33


♥Blommig kjol/Gina tricot
♥Linne/Lindex
♥Skor/Converse
♥Ringar/Gina Tricot
♥Örhängen/Kicks (Nya!)

Dagens fick bli svart och den lilla blommiga (tillsammans till svart blev det lite höstigare) Till det mina nya, underbart fina örhängen, matchat med silvriga ringar. Hade även på mig ett armband men det gick tyvärr sönder i skolan.

Ett, två, andas redo go.

Datum: 2010-10-10 Tid: 18:41:27


Uppdateringen den här veckan har varit..typ noll
. Men tyvärr får bloggen lida när man har en sjuukt stressig vecka. Vilket är precis det jag har haft. Men med alla prov avklarade (för den här gången) och nästan alla inlämningar inne, så blir det mycket mer fri tid!:D Känns som det var en evighet sedan jag kunde göra något, istället för att plugga. Var nära att bli helt galen i torsdags och i fredags för att det var så mycket att göra. Men nu har jag verkligen haft en skön och rolig helg, så jag känner mig redo för en ny vecka med nya krafter!
Hur har eran helg varit?

Kommer lägga upp lite inlägg från vad jag har haft för mig i veckan. (bilderna är ifrån i torsdags, vart de är tagna får ni veta om ni kikar in lite senare)


Det har inte ens gått en dag och jag sakn...

Datum: 2010-10-06 Tid: 23:59:42

Det har inte ens gått en dag och jag saknar redan min syster, känns bara lite tomt utan henne. Hon ringde förut idag och sa att det var 25 grader och att de gick i shorts. Gissa om jag blev avundsjuk? Jag skulle ju oxå vilja vara en vecka i italien (hennes klass är på utbyteresa, eller vad man ska kalla det) där det är soligt och fint just nu :)För själv gick man ju med långkofta och halsduk idag och frös ändå! Egentligen tycker jag att jag borde bo i ett land som har det rätt varmt året om, för när det är blåsigt och bara några få plusgrader här i Sverige, fryser jag precis konstant. Men å andra sidan skulle man ju inte uppskatta sommaren och den underbara våren lika mycket då, vilket vore synd.


Casual, mysig & värmande

Datum: 2010-10-05 Tid: 21:41:27



Today's look blev casual, mysig och värmande :)
Med Converse, ljusa jeans(med dragkedjor bak), blus med virkade detaljer, spetskoftan & den über mysiga grå halsduken, var jag redo för dagen! Plus lite fina ringar, som ni ser på den understa bilden. Hade matteprov, som gick skiit bra, super lycklig och stolt :D Det har varit det enda matte provet som jag har känt mig 100 % säker på i princip allting. Nu väntar bara spanska prov och massa inlämningar på fredag, men när det är fixat så får jag faktiskt en lugn och härlig helg, (nästan) helt fri från plugg! :D
Can I even ask for more?

Tv-hösten!

Datum: 2010-10-05 Tid: 19:03:36



På hösten kommer inte bara kylan och de röda bladen, då kommer även alla roliga tv-serier tillbaka efter ett minst sagt, ett långt uppehåll över sommaren. En av de sakerna som man varkligen ser fram emot. för inget går ju upp emot att sätta sig i en varm filt och kolla på ett favoritprogram!

Här har jag listat några av de programmen jag brukar titta på och när de börjar igen; Är det några av dessa Program som du följer? :)

Vampire Diaries- 14 oktober på tv6
Grey's Anatomy -Imorgon på kanal 5
Desperate housewifes -Idag(!) på kanal 5
Cougar town - Idag på kanal 5
Gossip girl - 10 Oktober på kanal 5
Greek - Går redan på söndagar på kanal 5
Navy CIS - Idag på tv3
The mentalist - Går redan på tisdagar på tv3
Community - Måndagar på tv6

(Även Bones och One Tree Hill, men de har säsongsuppehåll för tillfället och  det finns inga uppgifter om när det kommer börja sändas igen)

När det finns så mycket roliga serier är det inte konstigt om man fastnar lite för många gånger framför tv:n och blir lite utav en tvnörd haha :D Lite tråkigt  är det dock att det finns vissa tv-serier som man följt länge och som de slutat spela in. Christine till exempel som alltid bjöd på glada skratt under avsnitten.


Man bara måste älska barnfilmer!

Datum: 2010-10-05 Tid: 15:54:25
Sitter och smaskar på mina egna bakade bröd, att bara äta själva brödet var inte direkt en höjdare, eftersom det inte riktigt smakade något annat än  lite salt, vatten och mjöl. Men med smör och ost blev de goda! :D

Vi kollade på Hitta Nemo, idag på rasterna. Åh, guud så söt, säger jag bara. Satt och gjorde små ljud som "aaw" och "ååh" för att den var så gullig. Man bara måste älska barnfilmer! Det är en egen liten värld där allt alltid ordnar sig i slutet.

 
Haha, så roliga miner. Doris ser jätte glad ut och Marvin ser helt vettskrämd ut (kanske inte så konstigt när de har en stor & läskig haj bakom sig).

The day in blue

Datum: 2010-10-04 Tid: 18:19:37



♥Blå leggings - Vero Moda (Pieces)
♥Blåmönstrad tröja - Cubus
♥Svart baslinne - H&M
♥Blåa Skor - Converse

Det var ganska länge sedan jag la upp en outfit-bild, så här kommer en! :D Haha som ni ser blev det mycket blått.

Har som vanligt massvis med läxor att göra nu veckan, så det är väl lika bra att sätta igång med biologi inlämningen för att sedan övergå till matten (har matteprov imorgon). Har verkligen ingen lust, men måste man så måste man.

Bollywood + Hip Hop = nya dansen

Datum: 2010-10-04 Tid: 16:40:27

Andra låten som vi dansar till. Lite indisk-inspirerad som Bollywood med inslag av Hip Hop, riktigt rolig var den att dansa till iaf! :D

Prince of Persia

Datum: 2010-10-03 Tid: 20:50:33

Lördagskvällen spenderades hos Karro med Johanna och Ellen. Vi hyrde film och köpte godis. Skrattade konstant, så kul hade vi :D Först kollade vi på skräckfilm The Eye, de andra satt och höll för händerna när det blev läskigt och sa att jag inte var normal för att jag satt och kollade på hela filmen utan att gömma mig, haha. Sedan såg vi Prince of Persia, den var faktiskt riktigt, riktigt bra! Så den är att rekomendera om någon ska hyra film. Och det gjorde minnsann ingenting att Jake gyllenhal visade musklerna lite fler gånger än då och då i filmen :)

Sorry att jag inte har hunnit svarat på alla era kommentarer, men de får vänta tills imorgon, har för mycket att göra just nu..

Kram på er!♥

Ur min garderob

Datum: 2010-10-03 Tid: 13:26:11



Älskar bara denna snygging som jag köpte (tror det var förra året) På American Apparel för 349 kronor. Det är en av alla mina kläder som jag verkligen kan säga att det är välanvända! Den är ju så bra eftersom att man kan ha den som kjol, klänning, tunika eller topp. Plus att jag älskar mönstret. Så man kan väl säga att det är ett utav mina bästa köp faktiskt!


Det ögat ser är inte alltid sanningen...

Datum: 2010-10-02 Tid: 15:22:11
..är det min novell fick heta :) Det var ett citat som jag hade i novellen, och jag tyckte att det berättade ganska mycket om vad den handlade om.

Hoppas ni får en riktigt trevlig lördag!♥

Rutig och randigt för dagen

Datum: 2010-10-01 Tid: 23:54:13

Klänning-Kookai  Leggings-Inwear  Skärp-Marknad  Örhängen-JC

Här är alltså vad jag hade på mig idag, en söt randig, och rutig klänning (som egentligen ska vara en halvlång kjol). Och till det ett par svarta leggings, I like it! :D

Klappat och klart

Datum: 2010-10-01 Tid: 20:09:56

Lite härliga höstbilder såhär en mysig och kall fredagskväll..

Fick vääärsta paniken idag när hela min novell raderades från mitt USB. Dagen som vi skulle lämna in den också. Satt och fixade på svenskalektionen med det sista, namn och lite detlajer osv. Och sedan när jag skulle spara och klickade på ersätt den gamla, så gjorde den inte det, utan allt raderades istället. Höll på att få en hjärtattack! Men tack gode gud att Johanna hittade den sparad i ett gömt word-dokument, puuh :) Det var nära ögat, minst sagt. Skulle känts så himla tråkigt att man har lagt ner så mycket tid och kraft på att skriva något, som man dessutom blev väldigt stolt över, och sen bara poff så försvinner allt.

Lagom skönt att man har massa plugg att se fram emot denna helg..igen. Men riktigt skönt att det ändå "snart" är höstlov, något att se fram emot! :D
Och efter lovet får man även veta om man har blivit nominerad till literaturpriset eller inte. Spännande och lite nervkittlande.

Dagens outfit kommer upp lite senare, nyfikna?
- Blått, silvrigt och svart med ränder och rutigt är ledorden för idag.