JESSICA ♥ -

After you're gone.

Datum: 2011-11-30 Tid: 21:43:00
Usch, fy och blä. Ja, det är väl i princip vilka adjektiv som jag skulle använda för att beskriva denna dag. Det enda positiva med dagen var mina fina vänner i skolan & att jag fick tillbaka mitt Franska-projekt (som jag kämpade med hela lördagen för ett par veckor sedan) och min lärare hade skrivit att det var A-kvalité. I övrigt så var den inte särksilt rolig. Naturkunskapsprovet gick inte alls bra & sedan när jag kom hem klockan sex (har tyvärr börjat bli en vana nu på onsdagar, med alla prov som ligger utanför skoltiden) så var det bara att sätta igång med att göra spanska läxa och engelska presentationen. Imorgon väntar ännu fler roligheter i form av förberedelse av samhällsdebatt också. Guuuuud vad tråkigt mitt liv är denna vecka alltså. Jag vill ha helg.
Avslutar detta inlägg med en fin sommarbild istället för att skriva ner ännu mer av min frustration. Kram!♥

Nytt i garderoben

Datum: 2011-11-30 Tid: 08:28:00
Såg det här linnet på New Yorker för någon månad sedan och tyckte att det var rätt ball, så den fick följa med hem. Priset var inte alltför mycket & linnen med något slags tryck är det stor brist på i min garderob. Roligt att testa på någonting nytt.
Idag har jag inget roligare att berätta än att jag ska ha stort naturkunskapsprov klockan halv tre efter skolan (på det vi har som kallas resurstid). Får hoppas att när denna skolvecka är över så har jag lite roligare saker att skriva om än prov och läxor. Ni får ha en trevlig dag!♥

Dagens planer

Datum: 2011-11-29 Tid: 13:54:28
Hejsan alla fina läsare! Hade en sådan skön dag idag med sovmorgon och endast två lektioner. Lektionerna efter lunch gick alla bort på grund av att lärarna skulle på någon utbildning. Inte mig emot i alla fall att sluta runt 12. Dock ska denna dag (som vanligt) spenderas med att plugga. Har ett naturprov imorgon och matte-inlämning imorgon och dessutom spanska läxa & två muntliga "redovisningar" att förbereda mig inför den här veckan. Det är mycket mycket, mycket hela tiden alltså. Det blir knappast mindre än så i min skola.

I alla fall, tänkte att jag skulle hinna med att röja lite i mitt rum & kolla på ett par avsnitt av What I like about you innan jag sätter igång med plugget.

Jag trodde att jag visste vad kärlek var.

Datum: 2011-11-27 Tid: 09:26:00
Jag trodde att jag visste vad kärlek var. Jag trodde att jag visste vad ordet kärlek betydde. Men du bevisade mig fel. Det var då, innan jag lärde mig skilja på kär och lek.

Svar på kommentar

Datum: 2011-11-26 Tid: 16:25:48
Hej! Undrar var du köpt den röda halsduken? Är på jakt efter en till min mamma i julklapp. Har letat och letat men hittar inte någon som är som den du har. Alltså dubbel. Tacksam för svar.
Min halsduk kommer ifrån Gina Tricot och kostade omkring en hundralapp. Köpte den för ett par månader sedan & den är verkligen bland det mysigaste som finns att vira runt halsen kalla dagar. Jag vet att det finns liknande i ett flertal andra butiker som till exempel Åhlens för ungefär samma pris. Är dock osäker på om det är just en röd du är ute efter eller om det mer är själva "tubhalsduksmodellen", men det borde i alla fall finnas på Gina Tricot som sagt. Lycka till!


Veckans favoriter

Datum: 2011-11-25 Tid: 20:16:11
Veckans begär & favoriter. Den vita klänningen från Inlovewithfashion och den rosa från H&M är så fina att det inte finns! De svarta kilklackarna och vita skorna är även dem helt underbara.

Fick hem paketet från Zara igår (klick), allt satt som en smäck & den trasparenta långkjolen motsvarade alla förväntningar. Dock får jag vänta med att använda den tills efter jul, vilket är lite tråkigt. Men den är så fin att den är värd att vänta lite mer än en månad på♥

Så himla skönt att det är fredag och att äntligen är de två förgyllda dagarna (även kallade helg) här igen. Trots att jag har tusen saker att göra i helgen - utan att överdriva - så är det riktigt skönt att få vara hemma ett par dagar medan man gör dem. Nu väntar fredagsmys för hela slanten med film & mörk choklad. Trevlig helg på er!

Gårdagens detaljer

Datum: 2011-11-24 Tid: 11:41:00
Godmorgon, säger jag fastän jag faktiskt i själva verket gick upp för flera timmar sedan. Vaknade upp klockan sju imorse men hade inte ett enda uns ork i kroppen och huvudet kändes som att det skulle sprängas vilken sekund som helst (denna hemska huvudvärk alltså...). Och då inga värktabletter verkar hjälpa den här gången så kändes det som en mycket bättre idé att stanna hemma för andra dagen den här veckan.

Har i alla fall spenderat morgonen med att kolla på halva första säsongen av Solsidan & tänker nu fortsätta med att kolla på en gammal serie som jag gillade för flera år sedan, nämligen What I like about you. Puss!

Now it all seems so clear, there's nothing left to fear

Datum: 2011-11-23 Tid: 21:59:00
Ett tre timmar långt referat & reflektionprov är bland annat vad jag har sysslat med idag till klockan fem. Satt och skrev frenetiskt med pennan till den sista minuten, haha. Precis som vanligt med andra ord alltså. Men i alla fall, tror det gick rätt bra faktiskt så även fastän jag har haft en otroligt påfrestande dag med en sjuhelvetes huvudvärk så kan jag jag inte klaga. För övrigt så har jag inte mycket mer roligt att säga än att jag ska ta och äta mat & sedan göra spanskaläxan. Hasta luego mis amigos!


"En tid och plats där döden inte bara blir oväntad och tragisk utan en del av vardagen"

Datum: 2011-11-20 Tid: 20:41:00
Ett dygn på tjugofyra timmar är verkligen alldeles för lite. En skolveckan på fem dagar, alldeles för mycket. Tid är någonting som jag tror att vi alla har brist av. Känns som att det enda jag gör är äta, plugga, äta, sova, äta, plugga, äta, sova osv. Skulle vara så mycket lättare om ett dygn istället var 48 timmar & eller åtminstone att man var ledig från skola och jobb en dag till i veckan. Då skulle man i alla fall ha tid att leva lite istället för att bara spendera all sin lediga tid åt att plugga, plugga & sova.
Nej, åter till inbördeskriget i Nigeria. Riktigt hemskt men intressant att läsa om, speciellt då jag precis läst "En halv gul sol" som handlar om just den händelsen. Boken ger en verkligen en inblick i hur det skulle att vara att leva under sådana förhållanden under krig. "En tid och plats då döden inte bara blir oväntad och tragisk utan en del av vardagen", citat från min svenskaredovisning som jag gjorde om boken, ämnet & karaktärerna. Som sagt; riktigt hemsk, men verkligen läsvärd!

Dagens-bra-att-veta om ägg och bergstoppar

Datum: 2011-11-20 Tid: 18:30:13

Dagens-bra-att-veta: Högsta höjden över havet som man kan koka ägg på är 8 400 meter. Så då kan man alltså koka ägg på toppen av Mount McKinley men inte Mount Everest. Okej, det kan ju vara trevligt att veta, för den som nu kommer på idén att koka ägg högst upp på en bergstopp menar jag.

Går runt med tre lager av tröjor idag, fryser så att jag nästan skakar annars. Det är nu man märker att det inte längre är halv-kallt och lite höstrusk utan riktig kyla & vintermörker. Har kämpat hela helgen med allt plugg (och tro mig det är inte lite det). Igår satt jag i hela fem timmar på kvällen med franskan & idag har jag x antal andra ämnen att plugga, däribland matematik (vilket är anledningen till "dagens-bra-att-veta" om ni nu undrade, haha). Har i alla fall hunnit med två stycken långpromenader denna helg och dessutom ätit god egengjord yoghurtglass, vilket är lite tröstande ändå.

Förändring mellan 2010-2011

Datum: 2011-11-19 Tid: 14:25:09
Innan jag kollade igenom lite bilder från 2010 & 2011 så trodde jag i ärlighetens namn att jag (förutom håret då) inte hade förändrats särskilt mycket. Men nu kommer jag på att det förmodligen inte alls är sant. Även om ett år går väldigt snabbt så har jag faktiskt hunnit förändras otroligt mycket. Jag känner mig mer mognare och modigare. Vet inte riktigt hur jag ska förklara känslan, men som att man är mer bekväm i sig själv och med andra typ.
Och för att inte prata utseendemässigt och klädstil, där ser jag verkligen en tydlig skillnad. Saknar dock mitt fina hår från förra håret som var naturligt ljust & med 100 % äkta korkskruvar. Nu ett år senare är jag mer mellanblond, fast på den här bilden är mitt hår ännu mörkare eftersom att det är höst och då blir mitt hår alltid flera nyanser mörkare än vad det är på våren.

Svarta kilklackar

Datum: 2011-11-18 Tid: 20:26:17
Ni har ju redan fått se dessa skor på ett par bilder innan, men tänkte bara att jag ska visa lite bättre närbilder också. Kommer i alla fall från Dinsko & är köpta för ungefär femhundra svenska kronor. Så perfekta ett par svarta kilklackar kan bli, sitter riktigt snyggt & passar till precis allt. Underbara med andra ord!♥

Den där speciella fredagskänslan har inte riktigt infunnit sig idag, känns mer som att det är onsdag eller torsdag. Har som vanligt varit tvungen att gå upp tidigt imorse & slutat klockan fyra, så är inte världens piggaste. Då är det skönt att när man kommer hem står det nygräddade pannkakor på bordet. Ibland har man tur alltså! :D Har precis sett första avsnittet på den nya säsongen av Vampire diaries också, gosh vad spännande det var!

Today is just some other day

Datum: 2011-11-16 Tid: 20:59:26
På något sätt har jag lyckats ta mig igenom en tidig morgon efter endast sju timmars sömn, styrketräningspass, studiebesök i en och en halv timme på Stockholms universitet och en hel mattelektion med fruktansvärd huvudvärk. Rätt förvånad med tanke på hur trött jag har varit idag. Studiebesöket var faktiskt riktigt intressant, och hade varit mycket bättre om jag bara inte hade varit så himla hungrig (klockan var ju över fem på kvällen) och dessutom känt att det enda som jag ville göra var att sluta ögonen och vila en liten, liten stund. Men som sagt så klarade jag mig igenom dagen i alla fall, men bara för att mötas av totalt mörker när jag kom hem. Tycker alltid att strömavbrotten lyckas tajma det hela perfekt varenda gång, som när man till exempel som idag egentligen skulle behövt datorn till något viktigt skolarbete.

The secret circle

Datum: 2011-11-16 Tid: 14:50:00
Spännande spännande! Har faktiskt börjat gilla den här serien rätt mycket nu, i början tyckte jag att den var alldeles för överdriven och töntig med häxor och trolldom, men nu är det inte mycket konstigare än vampyrserierna (även fast de ibland har en tendens att gå överstyr med kreativiteten). Synd bara att det ska vara "midseason"-uppehåll i USA, vad är det för knäppt påhitt egentligen? Vill ju inte behöva vänta med att se nästa avsnitt tills i januari, känns som en evighet tills dess. Älskar, älskar, älskar Jake. Så snygg och här ovanför i det sista avsnittet vill man ju bara gråta för att han är så himla gullig. I alla fall, tips för er som vill ha en ny bra ungdomsserie att kolla på! :D

När tiden inte räcker till och orken sviker en

Datum: 2011-11-15 Tid: 19:32:00
Att behöva sitta och vänta i nästan två timmar efter att man egentligen har slutat, bara för att läraren sedan inte ens dyker upp till samtalet, är inte direkt det roligaste på hela dagen. Kom hem när klockan närmade sig halv sex, och hade varken ork eller lust att börja med franska projektet. Min enda önskan just nu är att få bädda ner mig i sängen & somna till en film.

Smycken är alltid rätt

Datum: 2011-11-15 Tid: 15:30:00
Armband/Guldfynd ♥ Berlock/Ur&Penn ♥ Ring/Gina tricot ♥ Örhängen/Ur&Penn
Sitter i skolan & väntar på att klockan ska bli fyra så att jag kan ha mitt utvecklingssamtal och sedan åka hem och börja med franskan som ska vara klar imorgon. Tänkte slänga in ett inlägg tills vidare medan jag ändå bara sitter och väntar på (en del av) smyckerna som jag köpte i lördags.

Extra fin en måndag som denna

Datum: 2011-11-14 Tid: 20:30:57
Kände mig extra fin idag med nytt armband runt handleden, ny earcuf i örat och dessutom nya spetskjol, dagen till ära. Blev mycket nytt, och mycket fint, på en och samma gång. Men så kan det bli ibland.

Känslan när man varit nervös hela morgonen efter den muntliga bokpresentationen och så går det hur bra som helst. Jag trodde att min lärare skulle tycka att det var för mycket fokus på händelser och för lite fokus på olika karaktärer, men hon tyckte tydligen att det var jätte bra. Lättad & glad hela dagen efter det. Känns otroligt skönt att ha redovisningen gjord i början av veckan, skulle annars bara gått och oroat mig hela veckan om jag hade varit en av dem sista.

Påväg hem till mig!

Datum: 2011-11-14 Tid: 18:17:47
Älskarälskarälskar kjolen, så himla underbar! Passade dessutom på att beställa de svarta skinnbyxliknande byxorna (som är mycket finare i verkligheten) som jag testade i lördags, men eftersom att jag inte hade med tillräckligt mycket pengar för att köpa alla kläder som jag redan köpt plus ett byxorna fick de hänga kvar i butiken ett tag till. Kommer från Zara båda två. Nu: ska jag bara dricka upp mitt te innan jag sätter igång med matteplugget & spanska läxan. Efter det får jag äntligen börja läsa på min nya bok, som jag hämtade ut idag. Som jag längtat.

Lycka när den är som bäst

Datum: 2011-11-13 Tid: 11:41:00
För det första, åh, vilken underbart mysig dag jag hade igår. Shoppingturen med min syster blev himla lyckad. Tror jag inte kom ut ur en endaste affär utan en shoppingkasse. Hittade min underbart fina kjol som jag kollat ut i förväg & har bara ett enda ord att beskriva den med: kärlek. Så otroligt fin & prisvärd att det inte är sant. Fick även med mig en massa andra fina saker, en spetstopp som jag bara var tvungen att ha, två råcoola earcufs, mysigaste stickade koftan som till och med var på rea & en del andra saker som jag är minst lika nöjd med. Ni ska få se bilder på allt senare när det är tillräckligt ljust ute för att bilderna ska bli bra. Med andra ord är jag riktigt nöjd, kunde inte ha blivit bättre.

Efter shoppingen blev det mysig lunch på Sandy's med deras currypasta & bröd (det allra mysigaste Sandy's ligger nerför drottninggatan om man går ner vid Weekday och Bikbok) och efter det en halvtimmes tunnelbaneresa till mormor och morfar för att avsluta det hela med kladdkakemuffins och glass.

Nu idag är det bara två saker som gäller, först promenad och sedan plugg, plugg, plugg. Ska läsa klart det sista ur svenska boken och sedan förbereda bokpresentationen tills imorgon och efter det ta tag i de tre andra ämnerna som behövs pluggas. Belöningen ikväll blir det senaste (och sista på ett par månader) secret circel avsnittet. Bra det, kan behöva motivationen.
Bild i repris, men gillar den så mycket så den får vara med i bloggen en extra gång!

Most wanted this week

Datum: 2011-11-12 Tid: 11:58:00
Blev medlem på den grymma sidan polyvore igår & det hela slutade med att jag fastnade ett par timmar med att sätta ihop både ett och två kollage. Riktigt roligt faktiskt! Dock blev den här "kopia"-bilden något suddig.

Idag har jag och min syster planerat en shoppingdag i stan & efter det blir det att åka direkt till mormor och morfar för att fika med resten av släkten. Ska bland annat kolla efter stickade tröjor (åh, kärlek alltså!) och en likadan svart, trasparent långkjol som här ovan. Blev helt kär första gången jag såg något liknande, man kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet, och har därför tittat ut en i butik som jag hoppas ska uppfylla alla kraven. Jag håller tummarna.

Favourite Psych moments

Datum: 2011-11-11 Tid: 19:42:00
Finns en himla massa fler Psych moments som är bra, men detta klipp var det bästa som jag kunde hitta på youtube. Dock innehåller den här inte mina topp fem favorit ögonblick, vilket är lite synd. Men om ni inte har sett Psych än, se det! Världens bästa serie♥ Den har allt ifrån kärlek & drama till komedi & kriminologi.

Tyckte att detta kunde kvalificera sig som ett finfint fredagstips såhär mörkret.

Längtan efter ljusare tider & positiva provresultat

Datum: 2011-11-10 Tid: 19:27:00
Fått reda på ett mycket bra resultat på samhällsprovet  förra veckan & även fått tillbaka spanska provet (ni vet det som jag hade i fyra olika delar) och betyget blev över förväntan. Det går faktiskt väldigt bra med nya betygen & den ökade svårigheten. Det enda som jag egentligen måste kämpa med är matematiken, och där kan jag knappast påstå att matte någonsin har varit mitt bästa ämne. Trots det lyckades jag ändå på något sätt få MVG på nationella proven, snacka om att jag blev förvånad & himla stolt såklart!

Sitter för övrigt och klickar runt på diverse resesidor, thailand har aldrig lockat mer! Det är nu det är som tråkigast, det är bara mörkt, mörkt, mörkt och det hinnar nästan inte ens ljusna på dagarna innan det försvinner och det blir kväll. Dessutom har alla de fina & färgglada löven fallit ner från träden, vilket gör det hela ännu mer dystrare. Mysigt dock att de har satt upp julgranen i parken som jag går förbi påväg till skolan.
Bild från London i somras, när det både var ljust och varmt!

De senaste veckorna har jag varit upptagen med att...

Datum: 2011-11-10 Tid: 18:21:32
...fotat alla fina höstlöv i alla möjliga nyanser av grönt, gult & rött.
...målat mina läppar körsbärsröda på en annars rätt vardagstråkig dag.
...suttit och väntat oändligt många minuter på försenade tåg & bussar.
...blivit smått (läs: mycket) psych-beroende & bara varit tvungen att kolla igenom en hel säsong på ett par dagar.
...plugga samt stressa som en galning. Tror minnsann att jag har hunnit med inte mindre än sex prov på två veckor (och då har jag alltså inte räknat proven de övriga veckorna).
...Få mina allra första A, B & C på mina allra första prov. Är för det mesta nöjd. Att få A på ett naturvetenskapsprov är inte dåligt inte!
...Varit statist i en SVT produktion en sen torsdags eftermiddag.
...Testat på yoga för första gången, och fy fasiken vad vissa delar av det gör ont framför allt handlederna. Kommit fram till att dans & bollsporter förmodligen är mer min grej!
...fått put on hold allt som kan kallas "att ha ett liv".
...fått gulliga meddelanden från fina vänner, vilket får en att lysa upp för att man vet att man har så oerhört fina & underbara människor omkring sig.
...invigt mina nya kilklackar. Lika fina som de är bekväma.
...fått dåligt samvete för att jag i äkta höstanda har suttit och fikat med bullar och te istället för att ut och träna.
Ett urval av bilder från de senaste veckorna, den sista bilden är absoulta favoriten♥

Stress, stress, stress

Datum: 2011-11-10 Tid: 18:15:52
Som vanligt när jag har hundra saker att göra stressar jag upp mig alldeles för lätt, och alldeles för mycket. Ska försöka att inte tänka på hur mycket saker jag har att göra idag alltför mycket & istället ta en sak i taget. Börjar med samhälle och efter det har jag bara fem ämnen till. Yes, det här måste i allra högsta grad bli en mycket produktiv kväll. Ni får ursäkta för det otroligt tråkiga inlägget, men i nuläget är detta vad jag kan åstakomma på den här fronten.

Dagens i en annorlunda tappning

Datum: 2011-11-09 Tid: 22:24:40
♥ Boots-Dinsko / Skinnjacka-Ellos / Väska-H&M / Byxor-Inwear / Halsband-Gina Tricot

Har återigen inte varit på världens bästa humör under dagen, vilket troligen beror på sömnbristen (då jag är extremt känslig för att sova för lite, vilket inte passar sådär jätte bra då sena kvällar fulla av läxor & plugg i kombination med tidiga mornar förekommer rätt ofta). Men eftersom att jag precis har hittat drömklänningen med en grym rygg & världens snyggaste långkjol (för ett riktigt bra pris dessutom!) och att mamma nyss kom med ett par bitar av min favorit mörkchoklad, blev dagen genast bättre. Hade dessutom helt glömt bort att det var Grey's idag, vilket även blev en positiv överraskning!

Nu blir det att stoppa näsan i svenskaboken "En halv gul sol" och läsa de kvarstående 57 sidorna som jag har som mål för dagen innan det är dags att bädda ner sig i sängen och sova. Den ska vara utläst innan veckan är slut och sedan ska presentationen vara på måndag. Bara för att det precis har varit lov betyder det inte att skolarbetet blir mindre.

Favourite quotes from Psych

Datum: 2011-11-08 Tid: 12:22:00
Burton 'Gus' Guster: Shawn? What the heck are you doing here?
Shawn Spencer: I should ask you the same question.
Burton 'Gus' Guster: I work here!
Shawn Spencer: I should ask you a different question.

Carlton Lassiter: I thought I told you no.
Shawn Spencer: But your eyes said yes.

Burton 'Gus' Guster: Brazilian airport codes. How do you know that?
Shawn Spencer: I lived in an airport for a month, Gus.
Burton 'Gus' Guster: That was Tom Hanks in The Terminal. 
Shawn Spencer: Same difference.

Shawn Spencer: Question, regarding the whole "Mary" thing.
Mary: My father was named Mary. His father before him was named Mary. And his father before him was named Craig.

Carlton Lassiter: I need to get something off my chest.
Shawn Spencer: Is it your shirt? Please say no.

Ett par stycken utvalda favoritcitat från Psych. Inget snack om saken, serien är helt enkelt lika grym som det sista citatet är klockrent. Här är en länk för fler roliga Psych-citat. Believe me, there's a whole bunch of them :D

The first day of the week

Datum: 2011-11-07 Tid: 20:18:40
Var blandade känslor inför att återvända till skolan idag. Men eftersom det varken är upp till mig eller någon annan & att det ändå inte finns någonting att göra åt den saken så bestämde jag att det inte är någon idé att deppa över det. Finns ju en hel del värre saker här i livet. Har kollat på ett par avsnitt av Community (om ni inte har sett den serien så kan jag rekomendera den om ni vil ha er ett gott skratt - speciellt zoombieavsnittet!) och nu blir det tacos & sedan väntar läxorna & hundra sidor i svenska boken. Jo men det här ska nog gå ändå.
Ännu en underbart fin bild från förra veckan, kan man annat än älska solnedgångar?

Skogspromenad

Datum: 2011-11-06 Tid: 21:52:53
Spenderat de sista 24 timmarna av höstlovet med en sovmorgon, storfrukost, skogspromenad & passade sedan på att röja undan lite av plugget och sitter nu och tittar på Psych, innan det är dags att gå och lägga mig för dagen. Förresten, går nu under namnet Ris Otto. Let the killergame begin...

Bilden är tagen av mig (copyright) under fototuren tidigare i veckan♥

Det är dem som kan få dig att flyga högt upp i luften ovanför molnen

Datum: 2011-11-05 Tid: 23:33:20
Så stod man plötsligt där, utan en enda tanke på att kanske inte låta sig svepas med helt och hållet av alla känslor och vackra ord och istället försöka hänga kvar i trädgrenen med i alla fall en hand, eller åtminstone med ett finger. Men varför skulle man det? Just i det ögonblicket var allt perfekt, du & jag var ett faktum och jag kunde inte ha varit lyckligare.

Man kan få så många vackra ord som helst sagda, men i slutändan är det ändå handlingarna som verkligen betyder någonting. Det är dem som speglar verkligheten och visar de känslor som personen inte säger rätt ut. Det är dem som kan få dig att flyga högt upp i luften, ovanför molnen för att i nästa sekund falla platt på marken och undra "var någonstans på vägen det hela gick fel".

Psych-kväll med bästa vän ikväll

Datum: 2011-11-04 Tid: 20:16:00
Så himla taggad på Psych-kväll med bästa vän nu! Efter det sover hon över här, vilket ska bli riktigt mysigt. Har bara hjälpt till att sminka Sara, som ska på halloween fest idag & väntar nu på att Johanna ska komma och joina mig. Var väl ungefär det jag tittade in för att berätta. Over and out♥

How many times does it take for me to get it right?

Datum: 2011-11-01 Tid: 23:05:23
Lördagskväll och jag känner bara för att lägga mig i min säng och sova bort denna dag. Var så jäkla partysugen och taggad på att dansa igår men idag är det bara som att all luft har gått ur mig och jag har bara inte lust med någonting alls. Får återkommer med roligare inlägg & gladare humör imorgon.

And so another day has passed

Datum: 2011-11-01 Tid: 20:38:00
Har suttit och pluggat körkortsteori ett par timmar & druckit smoothie och ska snart samla ihop allting för att avsluta kvällen på det vanliga viset, nu när man kan det vill säga, nämligen med en film. Vi hörs imorgon guys, later.