En liten tillbakablick

Datum: 2013-01-31 Tid: 12:28:32
Satt och läste igenom en utbytesstudents blogg, om tiden innan hon åkte iväg och när jag kom till hennes soft landing camp i New York så kom jag på att det faktiskt är runt 10 månader sedan vi var där nu. Veckan innan påsklovet blir det ett helt år. De där två veckorna som tillbringades i NY och Florida var den bästa resan ever.
 
♥Jag saknar de otroligt höga skyskraporna i NYC. Det finns liksom ingenting som överhuvudtaget liknar dem här i Sverige.
 
♥Jag saknar känslan jag fick första dagen på Manhattan när vi klev upp från tunnelbanan och allting kändes som en dröm. Jag kunde knappt tro att jag verkligen var där och hade trott att jag faktiskt drömde om det inte var så att allting bara var så mycket coolare och bättre än vad jag hade kunnat tänka och föreställa mig.
 
♥Jag saknar att gå minst en mil per dag och att kunna äta lite glass eller en muffins på dagen eller kvällen utan att gå upp i vikt.
 
♥Jag saknar Frozen yoghurt i alla möjliga smaker (Chocolate & Strawberry cheesecake♥) med alla möjliga frukter och toppings.
 
♥Jag saknar att bara gå omkring i New York och inte ens orka lägga ner kameran eftersom att i nästa sekund var det bara att ta upp den igen för att jag såg någonting som jag bara var tvungen att fota.
♥Jag saknar Central Park och West village, som var de allra mysigaste ställena att befinna sig på där. Men även utsikten från Brooklyn bridge och att stå högst upp på Empire State building och se över hela Manhattan, New Jersey och en del av Conneticut och Massachusetts.
 
♥Jag saknar Forever 21 och alla andra affärer där det fanns så mycket fint till dubbelt så bra priser.
 
♥Jag saknar VS, deras underkläder är otroligt sköna och deras parfymer och body lotions är bara helt underbara.
 
♥Jag saknar de här små gulliga stånden i NoHo, med massa cupcakes i mini-, mellan- och storformat.
 
♥Jag saknar att kunna se mitt favvoprogram på tvn (även om reklamerna var femte minut är sköna att slippa) och inte behöva vänta tills det kommer ut på nätet.
 
♥Jag saknar att alla var så trevliga var man än gick, frågade om man behövde hjälp att hitta någonstans eller hälsade och frågade om man behövde hjälp när man kom in i affärerna. 
♥Jag saknar att stå på Times square omringad av massa människor och neonskyltar så långt ögat når.
 
♥Jag saknar värmen i Florida och den alldeles vita, breda stranden med turkost vatten i Miami beach.
♥Jag saknar att ta kvällspromenad på stranden, gå till affären och köpa glass och sedan sitta i den stooora, mjuka och helt underbart sköna sängen och äta den till en film.
 
♥Jag saknar till och med tiden då vi satt på flyget. På vägen dit när jag var så förväntansfull, trött och rastlös och för  en gångs skull inte mådde illa (gjorde faktiskt inte det någon gång, vilket var riktigt skönt!), när vi satt på planet hem från Ft. Lauderdale och de visade ett gammalt avsnitt av New girl eller på väg hem till Stockholm igen och jag lite panikslagen varvade spanskaplugg med läsning av min engelska bok och samtidigt försökte öva in hela mitt svenska nationella tal. 
 
Det bästa av allt är att jag kommer få besöka New York igen i år. Det kommer i princip bli som att återse en gammal vän. New York, världens bästa och mysigaste stad!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback