Svenska hollywoodfruar

Datum: 2012-10-25 Tid: 12:38:01
Tog en liten paus och sitter och kollar på ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar. Ligger inte alls i fas med avsnitten som de visar på tv (tror till och med att det varit säsongsavslutning nu i veckan?), men nu passade jag på att kika på ett avsnitt.
 
Alltså säga vad man vill om Gunilla (man får ju inte direkt en trevlig syn på henne som person) men hon skapar ju i alla fall sjukt rolig tv. I det här avsnittet gör hon uttalanden som att hon använder aldrig GPS för att hon har hela stan i huvudet och att hon vet precis var hon ska, men sen så får man se hur hon innan försökte fixa GPS:en men att den inte funkade eller något och att hon sedan måste stanna för att fråga om vägen. Nu ska hon tydligen skriva en självbiografi också och fick den smarta idén att göra en talbok eftersom att "det är väldigt inne nu, speciellt bland hörselskadade". Alltså HAHAHA.
 
Men det pinsammaste av allt är ju hennes flörtande. Nästan så att man måste hålla för ögonen när hon stöter på folk och sedan förklarar till kameran (på svenska) att det är tydligt att den personen gillar henne väldigt mycket.
Postat av: Elin

Hahaha den dar bilden ar sa sjukt klockren! Min syrra sag henne och Erica pa T-centralen for nagra veckor sedan!!!! Suger att nar jag val ar i USA, da kommer hon till sverige...

2012-10-25 @ 23:32:32
URL: http://lakeoswego.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback