Tre filmtips, fyra boktips och fem serietips

Datum: 2012-02-18 Tid: 17:06:00
Filmer
-Whats your number? - En romantisk komedi med Anna Faris & Chris Evans. Hon är sjukt rolig och han är sjukt snygg, kan det bli bättre än det, haha? Riktigt bra och rolig i alla fall!
-Pojken i randig pyjamas - handlar om andra världskriget, nazismen och koncentrationsläger. Man blir så himla berörd av hela filmen. Det är ju både en hemsk historia och en hemsk historisk händelse men filmen är ändå fin och man blir lite gråtfärdig varje gång man ser den.
-Mulan - Disneyklassiker som är så himla underbar! Låten "I'll make a man out of you" måste nog vara en av de absolut bästa disneylåtarna (trassel har dock ett par stycken också). Jag gillar att alla disneyfilmer har ett bra budskap också, som även fastän man kanske inte fullt förstår det när man är liten kan man se det flera år senare och förstå det.

Böcker
-Au pair: Heta dagar, heta nätter av Melissa de la cruz.
-L.A. Candy: Sweet little lies av Lauren Conrad
-Mitt perfekta liv av Sarah Dessen
-Mitt nya jag - Sophie Kinsella

Serier
-Accidentally on purpose- Himla mysig och rolig serie. Lite tråkigt att den bara gick en säsong, för den var riktigt rolig!
-Revenge - Emily Thorne söker hämnd på de som bar ansvaret för att hennes pappa blev oskyldigt anklagad för terrorism och ledde till hans död. Riktigt bra med spänning, kärlek och hemligheter.
-Jane by design - En ny typisk tonårsserie med allt ifrån kärlek och vänskap till mode, modebranschen och intriger.
New Girl - Komediserie med bland annat Zoey Deschanel i huvudrollen. Gillar att hon verkligen kan spela en lite udda men rolig typ. Piggar garanterat upp humöret efter en lång skoldag!
-What I like about you - Ungdomsserie som gick ett par säsonger innan den lades ner för ett antal år sedan. Helgrym i alla fall! Har en liten crush på Vince & älskar Holly (Amanda Bynes) för att hon är så härlig rolig.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback