Days like this

Datum: 2011-01-18 Tid: 23:48:50


Samlade ihop lite bilder ifrån spanien och gjorde ett fint kollage utav det. Kolla bara här så brun man var!

Haha, gud vad bra Chuck var igårkväll alltså, satt verkligen och skrattade för fullt genom hela programmet. Såg ni inte det avsnittet rekommenderar jag er att gå in på tv6play.se och spana in senaste avsnittet för att det är verkligen värt att kolla på!

Tog på lite av min superbra brun utan sol, och vilken skillnad det blev! Hyn fick liksom mer lyster av en mer solbrun färg. Kände mig dessutom helfräsch efter att tagit på mig den och min jordgubbsluktande body lotion. Mm luktar lite sommar.

Har varit i stort sett en ganska skön dag, började sy på min vita spetsklänning på slöjden idag. Tror och hoppas att den kommer att bli superfin! Hade inte heller så värst mycket läxplugg idag som väntade mig när jag kom hem, bara lite SO som jag gjorde i ett naffs. Så resten av kvällen satt jag och läste igenom de där gymnasieval-katalogerna som jag fick senast. Och blev bara ännu mer förvirrad. Jag som trodde att jag hade nästan allt klart för mig, vilken skola och vilken linje jag skulle välja - på ett ungefär - vid det här laget. Men ju mer jag läste om juridik linjen, dest längre upp kom den på min lista. Åh, vill verkligen gå språk men samtidigt känns juridik så spännande också! Varför kan man inte kombinera två linjer, haha det skulle vara perfekt ju?

Postat av: claudia

Sv;hehe tack desamma! :)<3

Kramisen! ;)

2011-01-19 @ 09:11:54
URL: http://bbaasstta.blogg.se/
Postat av: Amanda Rieem

HEJ!



Jag sitter just nu och kollar igenom vilka som läste min gamla blogg, http://mandyego.blogg.se och jag hittade dig nu.



Jag vill bara berätta att jag nu bloggar i en ny blogg på den bloggportalen jag nu själv är med och driver, scenbloggen.com -> http://amandarieem.com



Kika in och ge feedback på den nya bloggen och Gilla mig gärna på facebook och följ mig på bloglovin!



KRAM // Amanda Rieem

2011-01-19 @ 11:29:16
URL: http://amandarieem.com
Postat av: claudia

Fina bilder=)

allt bra med dig? :D

vad har du för planer idag då?:))<33

Kram!

2011-01-19 @ 12:28:50
URL: http://bbaasstta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback