"What is that mysterious ticking noise? It's kind of...catchy"

Datum: 2010-11-06 Tid: 19:10:59

Kom på mig själv med att nynna på denna låt häromdan, haha :)

Satt precis och åt lite japans mix och kollade på tredje avsnittet av Pretty little liars på datorn med min syster. Såg i en tidning ett tips på ett program som var gratis och lagligt att ladda ned, så att man skulle kunna kolla på amerikanska serier på webb-tv, funkade väldigt bra. Men det enda som irriterar mig är reklamen som följer med. Och då menar jag inte bara när man kollar på webb-tv:n, utan reklamen kommer upp överallt på internet jag kollar; facebook, bloggen, övriga internet sidor. Hittade någonstans man kunde klicka disconnect, så jag håller tummarna för att det ska funka, annars vet jag inte vad jag ska göra. Hoppas hoppas... :)

Nog slappande för en dag, nu blir det plugga som gäller! Kul sysselsättning att göra på en lördagskväll? ..Nja inte så värst. Men måste man så måste man! ;)
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

Vinnaren av skorna från chique är nu utsedd. Gå in och titta om det var du som vann! Om inte så finns det två andra tävlingar du kan vara med i här http://fridasjoblom.blogg.se/category/tavling.html :D

2010-11-06 @ 20:45:00
URL: http://HTTP://FRIDASJOBLOM.BLOGG.SE
Postat av: bbaraaelin

sv: tack:D

har vart i sthlm sj?:)

2010-11-06 @ 21:05:13
URL: http://bbaraaelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback